HAYALET

11.8K 479 148
                                    

( Medya : Harry )

Gözlerimi açtığımda bir odada bağlıydım. Ben neredeyimki.

Dün geceyi hatırlamaya çalıştım. Hiii. Ben Zayni öptüm. Ayy rezil oldum. Sonra sızdım herhalde. Geceleyin uyanmıştım. Uyandığımda karşımda birkaç adam duruyordu. Ben daha ne olduğunu anlamadan kokulu bir pamuğu burnuma bastırarak beni bayıltmışlardı. O uykunun ve içkinin baş ağrısıyla onlara karşılık verememiştim.

Şimdide bir kaçırılmam eksikti. Kahretsin. Ama bende Dolunaysam onları pişman ederim !!

ZAYNİN AĞZINDAN

Dolunay kaçırıldı inanamıyorum. Onları bulursam ne yapacağımı biliyorum ben. Niallin bile sinirden gözü dönmüştü. Düşünün Niallin. Genelde biz sinirlenirdik o bizi sakinleştirirdi. Ama şimdi gözü dönmüştü. Her yeri dağıttı.
Bir sürü adam saldık . Her yerde Dolunayı arıyorlar. Bizim evin dışındaki kameralara bakıcaz şimdi.

- Abi hadi gelin. Hazır...dedi Louis..dedi

Hızla bilgisayarın etrafında toplandık. Cd ' taktı Liam. Sonra izlemeye başladık.

İzlerken sinirlenmiştim. Gece saat 3 gibi evin önünde siyah bir araba duruyordu. Arabadan siyah maskeli bir kaç adam giriyordu. Adamlar gizlice içeri giriyordu. Evin içinde kamera olmadığı için ne yaptıklarını göremiyorduk.

Bir müddet sonra adamlar evden çıktıklarında bir tane adamın kucağında baygın bir halde Dolunay vardı. Hiç kıpırdamıyordu. Çok savunmasız göründü gözüme. Saçları uzun olduğu için yere değmek üzereydi. Bir kolu adamın kucağından aşağı kaymıştı. Ayağında ayakkabıları yoktu. Dolunayı arabaya bindirip son hız uzaklaştılar. Gözüm Nialle kaydığında ellerini yumruk yapmıştı. O kadar sıkıyorduki elleri bembeyaz olmuştu. Diğerleride öyleydi. Görüntüler bittiğinde Niall bağırarak bilgisayarı yere fırlatmıştı. Onu ilk defa bu kadar sinirli görüyordum. Derin nefesler alıyordu.

Benim Dolunayımı kaçırmanın cezasını ödeyecekler. Hemde canlarıyla. Öfkeyle duvara yumruk atmaya başladım. Bu kıza nasıl hemen alışmıştık .

Liamın telefonuna gelen mesaj sesiyle durdum . Liam mesaja bakmasıyla gözleri dehşet bir şekilde açıldı. Merakla bakıyorduk ona.

- Sanırım bunu görmek istersiniz..dedi Liam

Hızla yanına gittik. Liama bir video göndermişler.

Liam videoyu açtı.

Videoda Dolunay vardı.


Karşımıza bir adam çıktı. Maskesi vardı. Seside boğuk çıkıyordu.

" Bu kız sizin için çok önemli değilmi Zayn. Ona aşıksın öyle değilmi. Peki ya Niall Liam Louis Harry siz de onu seviyorsunuz değilmi. Ama abisi gibi. Yani bu kız sizin için değerli. Ama çok değerli arkadaşınız şuan çok savunmasız."

Dedi adam. Sonra Dolunayı gösterdi. Üstünde barda giydiği mini elbisesi vardı. Yatakta bağlı bir şekilde yatıyordu. Kendinde değildi. Adam Dolunaya dikkatli dikkatli bakıyordu. Sonra yanına yaklaştı. Saçlarını okşamaya başaldı.

- Ulan şerefsiz. Seni bir bulalım senin ona dokunan elini kesmezsem neyim..dedi Naill tıslayarak

Bense sinirden konuşamıyordum bile. Videodaki adam Dolunayın saçlarını okşarken tekrar konuştu.

" Çok güzel kız değilmi. Diğer kızların hepsini sönük bırakacak kadar güzel. Melek gibi yüzü var. Siyah lacivert saçları , piercingleri ve kısa elbisesi ile oldukça dikkat çekici. Sizce biraz onunla eğlenmelimiyim "

Karanlık Kız 1 (İntikam Ateşi)Where stories live. Discover now