ZEHİR

14.2K 641 8
                                    

( medya; Gece
Sonunda okul bitti. Ve peşimde bir adam var bir kaç gündür peşimde. Şimdi şu adamı halledelim. Dar bir sokağa girdim. Adamın gelmesini bekledim. Adam sokaktan içeri girer girmez boğazına yapıştım. Duvara yasladım onu

- Kimsin sen.dedim . Cevap vermedi.
Bende onu kollarından tutup eve sürüklemeye başladım.
Eve gelince onu bağladım. Sweetide alıp arabaya bindim. Depoya gitmeye başladım. Yolda giderkende Arasları arayıp durumu anlatmıştım onlarda gelmek istedi ama ben gerek olmadığını söylemiştim. Yola çıkmadan öncede adamın gözünü bağlamıştım.

Sonunda depoya geldim. Adamı sürükleyerek götürmeye başladım. Bir sandalyeye bağladım. Gözlerinide açtım.

- Seni kim tuttu ve neden beni takip ediyorsun.dedim

- Sana söylicemimi sanıyorsun. Asla söylemem.dedi adam

- Birazdan bülbül gibi şakıyacaksın.dedim sırıtarak

Sonra ıslık çaldım ve Sweet hemen yanıma geldi. Adam Sweeti görünce bayılacaktı neredeyse.

-Bak seni tanıştırayım bu benim arkadaşım Sweet. Kendisi senin gibi insanları parçalamaktan çok hoşlanır. Şimdi kimin için çalıştığını söylesen iyi olur yoksa Sweetin akşam yemeği olucaksın.dedim adama

Adam resmen soğuk terler döküyor. Titremeye başladı.

- Beni Oktay YILMAZ tuttu. Seni takip edip bilgi vermemi istedi.dedi adam

- Sana bülbül gibi şakıyacağını söylemiştim.dedim adama

Sonra bıçak aldım ve adamın karnı hariç her yerine çizikler attım. Sonra ise üstüne asit döktüm. Son olarak karnına bıçakla ' bu adam fazla tırt , bir dahada beni takip ettirme aksi taktirde..BOM!!' kazıdım. Adamın her yeri kan olmuştu. Ve bu benim hoşuma gidiyor. Son olarak özel zehrimden adama verdim. Bu zehri ben buldum. Ve panzehiride bende . Adam en fazla bir kaç saate ölücek. Adamı tekrar arabaya taşıdım. Onu Oktayın deposuna bıraktım. Ve oradan hızla uzaklaştım.

OKTAYIN AĞZINDAN

En son Gecelerle tartıştığımız depoda bana ihanet etmiş bir adamı öldürüyorum. Sonra içeri her yeri kan içinde Gece ' nin peşine taktığım adam girdi. Nolmuş şan buna. Tövbe tövbe. Adam lime lime olmuş. Iyyy.
Hemen adamın yanına gittim. Adamlarıma söyleyip onu yatırmalarını söyledim . Sonra doktorumu çağırdım. Ona ne olduğunu öğrenmem için iyileşmesi gerekiyor.
Doktor geldiğinde adama bakmaya başladı .

- Ben daha önce böyle bir şey görmedim. Her yerinde derin kesikler var. Üstüne asit dökmüşler bide. Belki sadece bu kadar olsa kurtarabilirdim ama bu kadar değil. Vücuduna zehir verilmiş ve tıp dünyasında bulunmamış bir zehir üstelik panzehiri sadece karanlık kız diye birinde var ve bu zehirde ona ait. Bir kaç saate kalmadan ölücek. Bu adam ne yapmış bilmiyorum ama karanlık kız bulaşmakla hayatının hatasını yapmış. O kız gerçekten tehlikeli. Birazdan adamın her yeri ağrımaya başlayacak sonra içinin yandığını hissedecek aslında iç organları ericek sonra derisi soyulmaya başlıcak nefes almakta zorlanacak , damarlar tıkanıcak tıkanıcak en sonunda patlayacak .dedi doktor sonra gitti.

Gerçekten iğrenç bir zehir midem bulandı ya... Karanlık kızı bende duydum. Ama onun benim adamımla ne işi olurki hem okim acaba
Sonra adamın yanına gittim

- Sana bunu kim yaptı.dedim adama

- Gece .dedi adam

- O daha bir kız nasıl yapsın.dedim sinirlenerek

- O kız psikopat. Kan gördükçe dahada mutlu oluyor. Nasıl işkenceler çektirdi bana. Aklı olan o kızdan uzak dursun. Tehlikenin vücut bulmuş hali. Şeytan bile yanında melek kalır. Beni bıçakla keserken kahkaha atıyordu.dedi adam zorlukla

Acaba karanlık kız Gecemi? Ama hiç sanmıyorum. Karanlık kız olsa bile ondan vazgeçmem.

- Ahhh karnım .diye adamın bağırmasıyla düşüncelerimden sıyrıldım.
Adamın tişörtünü sıyırıp baktım. Yok artık. Gece bide adamın karnına kazıyarak not yazmış. Aynen şunlar yazıyordu.
' bu adam fazla tırt , bir dahada beni takip ettirme . Aksi taktirde..BOM!! 'yazıyordu

Sonra adam dahada bağırmaya başladı. Derisi falan soyuluyor. Sonra heryeri mor olmaya başladı sanırım damarları tıkandı şimdi ise her yerinden kan çıkmaya başladı galiba damarlarıda koptu. En sonunda adam büyük bir çığlık attı ve öldü.

Artık bir şeyden eminim. Gece kesinlikle karanlık kız.

Karanlık Kız 1 (İntikam Ateşi)Where stories live. Discover now