ÇETE

12K 513 23
                                    

( Medya ;Nefes )

Sabah normalden daha erken uyandım. Sweet yanımda yoktu. Herhalde aşağıdadır.

Ayağa kalkıp dolabımın başına yürüdüm. Bu yeni odama alışmaya başlıyorum. Eski odamdan daha siyah dolu bir oda. Gri göbeğimi biraz açıkta bırakan kolsuz bir tişört ve siyah mini etek giydim.

 Gri göbeğimi biraz açıkta bırakan kolsuz bir tişört ve siyah mini etek giydim

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

( Gecenin giydikleri )

Saçlarımı ise tepeden bir at kuyruğu yaptım .

Üstümü giyindikten sonra aşağıya indim. Kahvaltı hazırlamaya başladım . Krep yaptım. Yanında ise patates kızarttım. Çay falan koydum.

Kahvaltı hazır olunca kızları uyandırmak için yukarı çıktım. İlk Nefesin odasına gittim. Hala uyuyordu. Aklıma gelen şey ile sinsice sırıttım. Masanın üstünde duran kalemi aldım ve alnına Enayi yazdım. Hahaha. Çok komik oldu.
Sessizce odadan çıktım. Alevin odasına girdiğimde o çoktan uyanmış hazırlanıyordu.. Aşağı doğru inerken birden Nefesin çığlığını duydum. O sesle Alev hızla odasından çıkıp yanıma geldi ve ne oldu dercesine yüzüme baktı.
Sonra bakışlarımız yanımıza gelen Nefese döndü. Alnını silmemiş hala. Alevle birbirimize döndük ve aynanda kahkahayı bastık. Çok komik olmuş.

- Kim yaptı bunu..dedi Nefes tıslarcasına

Ben korkarak Alevi gösterirken , Alevde beni gösteriyordu. Hain arkadaş yahu.

- Ben bunu yapanıda bulur acısını çıkarırım..dedi Nefes ve geri odasına döndü.

Alevle bir kıkırdayarak aşağı indik. Alev sofrayı görünce bana sen ne şeytansın der gibi baktı. Ve koşarak sandalyesine oturdu. Tam yemeğe başlayacaktıki eline vurdum.

- Nefesi bekle..dedim

Nefes gelince sinirli gözüksede bu sofrayı görene kadar oldu. Koşa koşa gelip birşey demeden herşeyden ağzına tıkmaya başladı. Söylemesi ayıptır arkadaşlarımda benim kadar birazCık fazla yerler. Ama birazcık yani.

Yemeğimiz bitince masayı topladık.

- Kızlar bugün okula gitmeyeceğiz..dedim

- Neden..dedi Alev

- Çünkü bugün AKSOY Kolejine bir ziyarete gitmemiz gerek. Orada bir çete varmış. Bizden habersiz ve gizli uyuşturucu satmaya başlamışlar. Onlara bir uyarıda bulunmamız gerekiyor. Çünki karışıklılığa sebep oluyorlar. Çete galiba 7 kişiymiş. Şimdi kaldırın kıçılarınızı. Gidiyoruz..dedim

Kızlarla benim arabama bindik. AKSOY Kolejine sürmeye başladım.

Koleje gelince arabayı drift çekerek park ettik. Bütün bakışlar bize döndü. Bu okul bana çok yabancı. Kendi okulumuzda herkes gülümseyerek bakarken buradaki kızlar sinsice bakıyorlardı. Erkeklerse şuan sessizleşmişti hepsi bizi kesip sırıtıyordu. Azgın hayvanlar.

Karanlık Kız 1 (İntikam Ateşi)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin