Del 14 - Paris

15 0 1
                                    

Efter att Willow tacklat ner mannen som siktade på Paris, var paris shockad. Hon behövde gå in och återhämta sig.

Paris satte sig i den stora, dyra, vita soffan och lutar sig bakåt. Plötsligt känner hon något prassla bakom hennes huvud och när hon känner efter tar hon fram en gul post-it lapp. Hon läste texten som stod i blå bläck.

"Glöm inte kvällens röda matta, Matthew Lake har filmpremiär vid Florisa Beach kl 18, ta med badkläder" stod det. Matthew är Paris bästa vän, det var han som hjälpte henne in i kändisvärlden.

-Juste!

Tänkte Paris högt, som fullständigt hade glömt Matts filmpremiär. Klockan var två, så det var fyra timmar till. Hon hade gott om tid. Paris visste att Matt älskade att kolla på film utomhus, så hon kunde förutspå att de hade satt upp en stor bioduk på stranden och att man kollade på filmen från vattnet. Paris hade inga problem med att visa upp sin kropp, hon var ju trots allt modell.

Hon gick in i sin garderob för att planera vilka kläder hon skulle ha. Eftersom att hon skulle bli fotograferad från röda mattan innan filmen så skulle hon ha på sig en klänning när hon kommer dit och sedan byta till badkläder, eller ha det under klänningen.

Paris ser en kort, vit klänning, som är svagt genomskinlig och löst åtsittande med ett band runt midjan. Hon plockar fram den och håller den över bröstet medans hon kollar sig i spegeln. Hon bestämde sig för att inte ha den klänningen, hon hade redan bäst den på en annan strandfest för ett år sedan. Visst var den vacker, och dyr, men den blir bara uttjatad.

Istället dras hennes blick mot en rosa två-delars klänning. En kort tajt topp med V-ringning och en lång kjol i samma tunna tyg som toppen. Det skulle hon ha på sig. Paris hänger toppen och kjolen på den tomma kroken som satt på dörren, där hängde hon alltid sina kläder innan hon tog på sig dem.

Nu var det bara badkläderna kvar. Bikini eller baddräkt? Det var ganska modernt nu att ha cut-out baddräkter, och såna hade Paris många av. Hon plockade fram en som hon aldrig använt förut, en som hon fått från Victoria's Secret. Det var en baddräkt utan axelband, i färgerna svart, vit och ljusrosa, med en liten gulddetalj. Den rosa färgen var nästan identisk till färgen på hennes kläder hon skulle ha, så allt skulle ha en röd tråd.

Efter en timme så kom Dinah, Paris sminkös. Paris var ganska duktig på smink själv, men hon föredrog en Proffetionell makeup-artist att göra jobbet åt henne. Hårstylisten, Fred, skulle komma senare och fixa håret precis innan Paris skulle till röda mattan. Eftersom att hon skulle bada i sjön i nästan två timmar så var det viktigt att använda vattenfasta produkter, till både sminket och håret.  

-Så jag tänkte sminka dig väldigt naturellt, och framhäva dina ögon och naturliga konturer,

Säger Dinah när Paris sitter i stolen framför en stor spegel i "Glamrummet" som Paris brukar kalla det. Det var ett rum som låg jämte garderoben, där Paris hade allt sitt smink, sina parfymer, hårprodukter och ansiktsprodukter.

Paris nickade åt vad Dinah sa, egentligen brydde hon sig inte alls om vad Dinah förklarade om hur hon skulle lägga mascaran, foundationen, och så vidare. Vad som intresserade Paris var slutresultatet.

-Så! Klappat och klart!

Säger Dinah när hon lägger ner sminkborsten. Paris kollar sig i spegeln och ser en vacker, naturlig sminkning, precis som Dinah lovat. Dock hade det gått fyrtio minuter, och Fred borde vara här snart. Paris tackar för allt, innan Dinah beger sig mot andra ställen.

Precis när Paris går ut i köket blir hon skrämd av en gäll röst bakom sig.

-Pariiiss!

ropar någon ifrån dörren som precis var öppen. Hon kände direkt igen rösten. Fred.

-Hej honey!

Ropar Paris innan hon går fram och kramar honom. Hon märker hans blickar på hennes ansikte.

-Jag ser att Dinah redan varit här, Säger fred och leder henne in i glamrummet.

-Ja, hon var här precis,

svarar hon och sätter sig i samma stol igen. Fred tar fram en kam och kammar långsamt igenom hennes långa hår.

-Så, jag hörde att det skulle bli riktigt vått ikväll, skrattar han.

-Ja, Matthews idéer du vet...

Säger Paris och suckar svagt. Paris gillade egentligen inte alls att bada, men hon antog att det skulle bli ganska trevligt ändå. Hon hoppades att ingen skulle drunkna. Såklart. 

-Så, jag tänker att vi gör en hög knut, passar till både röda mattan, och du slipper blöta ner ditt hår,

säger Fred. Återigen, är det inte den här delen Paris är intresserad av.

-Låter perfekt! Säger hon och ler, innan hon tar fram en tidning medans Fred sprejar hennes hår med olika medel som skulle göra det lättare för honom att sätta upp det.

Plötsligt, från ingenstans slog det Paris tanken. "Vart är Willow?"


.



OTHELIUM #Wattys2016Donde viven las historias. Descúbrelo ahora