BÖLÜM -13- "GECE"

1.8K 300 217
                                    


Merhaba arkadaşlar. Bu bölümle birlikte artık yavaş yavaş bir şeyler netleşmeye başlıyor inş. Umarım beğenirsiniz. Oy ve yorum kullanmayı unutmazsanız çok sevineceğim. Ayrıca size kitap için tasarladığım kapağı sunmak istiyorum;

Kapak için çok fazla uğraştım ve umarım ortaya güzel bir şeyler çıkartabilmişimdir

Ups! Ten obraz nie jest zgodny z naszymi wytycznymi. Aby kontynuować, spróbuj go usunąć lub użyć innego.



Kapak için çok fazla uğraştım ve umarım ortaya güzel bir şeyler çıkartabilmişimdir. Fiyatı da sizi düşünerek 25 yaptım klşdsğs. Hayalim şu tasarladığım kitap kapağını bir gün ellerimde görebilmek. İnşallah sizin sayenizde bir gün kendi kitabımı avuçlarımın arasında görebilirim. Amin. İyi okumalar;

Bölüm şarkısı; The Dø - Dust It Off

-

Keman çalandan zarar gelmez çünkü bir ağacın cenazesine boynunu yaslamak tüm şiirlerin atasıdır.

Notalar kalbe ağır gelmez çünkü ritmin doğduğu yere uğramak şefkatin hafifliğini hatırlatır.

Cennet cehenneme üstün gelmez çünkü günahın arzusu izlerini dünyada bırakır.

Ölüm ruha bedel ödetmez çünkü bir cesedi toprağa gömmek diğerlerine acıyı miras bırakır.

Ne kazanılan zaferler seni kurtarır ölümden, ne kameralar önünde kazandığın şöhret. Ne kadar kaçarsan kaç; mezar gelmez ayağına, sen girersin kara toprağa. Ne attığın kahkahalar; annenden gelen sevgi, ne de para kurtarır seni. Ölüm öyle bir şeydir ki ne aşk daha ciddidir ne de hayata karşı verdiğin savaş. Bir amaç uğruna döktüğün kan ve terinin seni zafere taşımasına saniyeler kalsa bile merhameti yoktur ölümün. Çünkü Azrail, milyarlarca ruh alsa bile insana yabancıdır.

Rootrules üçüncü sınıf öğrencisi Stockley Kellogg, babasından kalma 2003 model Chevrolet Silverado Pickup'ını, Perry'nin Yeri'nin otoparına park etti. Bu gecenin güzel geçeceğini düşünüyordu çünkü eski okulundaki arkadaşlarıyla bir araya gelmişlerdi. Babası Ron Kellogg, Omaha Northwest'den mezun olmuş eski ve başarılı bir NBA oyuncusuydu. Oğlunun da kendisi gibi bir basketbolcu olmasını ve hatta ismini devam ettirerek Kansas Jayhawks'ta oynamasını istemişti. Stockley ise mühendislik istiyordu. Bu yüzden kaydını Mockingbird Hills'teki Rootrules'e aldırmıştı.

Stockley, Northwest'teki arkadaşı Cadawg ve Dorcey ile en sevdikleri restauranta gelmişlerdi. Hızlıca arabadan indiler ve içeri girmek için kapıya doğru yürümeye başladılar. Stockley, içeri girmeden önce restaurantın dışındaki Fahrenayt cinsinden sıcaklık derecesini ve aynı zamanda saati gösteren dijital saate baktı. Birazdan gece yarısı olacaktı.

İçeri girince restaurant sahibiyle selamlaştılar ve restaurantın sol kısmında duvarın dibindeki tahta masaya oturdular. Başlarının hemen üstünde duvara monte edilmiş televizyonda Rihanna - Disturbia çalıyordu. Birazdan üçü de masaya hafif bir şeyler söyleyeceklerdi.

Sokağın SonuOpowieści tętniące życiem. Odkryj je teraz