Sarhoş Gençler🍺

2.7K 106 24
                                    

Alarmı duymamla uyandım ve yataktan zorla kalktım. Elimi yüzümü yıkayıp tuvaletteki işimi hallettikten sonra. Kahvaltı hazırladım. Termosa çay demlemeyi de unutmadım. Kahvaltımı güzelce yaptıktan sonra odama üstümü giymeye gittim. Uzunca bir süre ne giyeceğime baktım. 10 dakikanın sonunda giyeceklerime karar verip dolaptan çıkardım. Önce çok abartı olmayan bir makyaj yaptım bu sefer rujum ten rengi tonlarına yakındı ve mattı.

Aynada kendime son kez bakıp "Yakıyorsun be kızım

Ups! Gambar ini tidak mengikuti Pedoman Konten kami. Untuk melanjutkan publikasi, hapuslah gambar ini atau unggah gambar lain.

Aynada kendime son kez bakıp "Yakıyorsun be kızım." dedim ve evden çıktım. Termosumu ve çantamı bagaja koyduktan sonra güzelimin üstüne binip çalıştırdım. Bu sırada yoldan geçen bir kaç adam beni izliyordu ve yine bana ilginç ilginç bakıyordu. Aldırmayıp yoluma devam ettim, artık bu bakışlara alışmıştım.

15 dakika sonra SM Entertainment'a varmıştım. Otoparka girdim ve prensesimi park ettim. Asansöre binip 20. Kata bastım. Ders saatinden erken gelmiştim. 5. toplantı salonuna geldim ve kapıyı açıp içeri girdim montumu çıkardım ve çantamla birlikte masaya koydum. Klasik bir şekilde çantamdan kalemimi çıkarttım, saçımı dolayarak üç hamlede kalemi saçıma geçirdim. Saçım topladığım sırada mükemmel bir dakiklikle içeri girdi tüm ekip.

Her biri bana bakarak muhteşem bir biçimde gülümsüyordu . Onlar bana sırıtırken bana da bir sırıtma gelmişti sanki sırıtmak bulaşıcıymış gibi.

Xiumin ile yine göz göze gelmiştik. Nedenini bilmiyorum ama onu her gördüğümde ve her bana bakışında karnımda kelebeklenme oluyordu. Yüzüme doğru çıkan kan ile de domates gibi kıp kırmızı oluyordum.

Tüm ekip yerlerine oturduktan sonra konuşmaya başladım.

(İngilizce olarak)

D: Öncelikli olarak dün sizi spor çıkışı göremediğim için şimdi teşekkür edeceğim. Dün gerçekten çok fazla eğlendim. Hatta galiba uzun zamandır bu kadar çok eğlenmemiştim.

Ben konuşurken bana gülen yüzleriyle bakıyorlardı. Cümlemi bitirdikten sonra hep bir ağızdan "Önemli değil biz de çok eğlendik" demişlerdi. Bu benim kıkırdamama neden oldu. Tıpkı dokuz kardeş gibilerdi.

D: Hadi konuşacak konu bulun.
D.O: Kültür hakkında konuşmaya ne dersiniz?
D: Olur ama hangi kültür hakkında?
D.O: Siz kendi kültürünüzü anlatın biz de yorum yapalım. Açıkcası kültürünüzü bayağı bir merak ediyoruz.
D: Olur fakat Türk kültürü oldukça ilginç ve geniştir. Siz bana neyi merak ettiğinizi sorun ben ona göre cevaplayayım.

Hepsi bir ağızdan " Olur." dedi. İlk soruyu Kai sordu.

Kai: Yemekleriniz nasıl?
D: Baharatlı ve çok farklı yemeklerimiz vardır. Örneğin döner, kebap, pide, lahmacun adlarında ama benim en sevdiğim mantı ve sarma. Bir de şöyle bir gerçek vardır ki, yurt dışında kebap adıyla satılan yiyeceğin asıl adı dönerdir. Kebap daha farklıdır. Ama gerçekten yemeklerimiz çok güzeldir. Türk yemeği olduğu için demiyorum sizin yemeklerinizide seviyorum ama Türk yemekleri daha iyi. Hatta isterseniz yaklaşık 2-3 hafta sonra yakın arkadaşlarım beni ziyarete gelecek, bir ay kadar kalmayı planlıyorlar. İsterseniz sizi bir ara akşam evime davet edip Türk yemeklerinden tadarsınız.

Exo'da Bir Öğretmen Tempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang