Gıybet seans 🤫🤫

1.5K 47 1
                                    


Mutlaka izleyin videoyu ve umarım bu bölümü seversiniz. İyi okumalar. Hepiniz öpüldünüz. 😙😙😙

——————————————

Sabah uyandığımda gözlerimi açmamla onu
yanımda uyurken buldum. Onu izlediğimi anlamış olmalı ki gözlerini yavaştan açmaya başladı.

Hayatımda gördüğüm en masum uyanma şekli galiba buydu

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Hayatımda gördüğüm en masum uyanma şekli galiba buydu. Elini gözlerine götürdü ve oluşturdu. Gözlerini tamamen açtığında bana döndü ve gülümseyerek,

(Korece )

Xiumin: Günaydın meleğim.
D: Günaydın sevgilim.

Dudağına yaklaşarak küçük bir öpücük bıraktım. Çok mutlu görünüyordu. Onun bu kadar içten ve mutlu gülümseyen gözlerinin bana bakması beni kat ve kat daha mutlu yapıyordu.

Yataktan kalkmaya çalışırken yine çıplak olduğumu fark ettim. Bu yüzden yatağın kenarındaki pikeyi yine vücuduma sardım ve kıyafetlerimi alıp kendimi banyoya kapattım.

D: Ben duş alıcam. Bir şey olursa seslen.
Xiumin: Tamam. Ben de bu sırada üstümü giyiyim.

Banyonun kapısını kapatıp duşa girdim. Bedenimde var olan morarırlar ve çürükler nedeniyle, her ne kadar az olsada oldukça fazla acıtıyordu, keselenirken çığlıklar atıp mırıldanıyordum. Bu sırada içeri Xiumin daldı korkarak.

Xiumin: DEFNE... Bir sorun yok değil mi? İyi misin?
D: Sadece çürük yerle çok acıdı o yüzden.
Xiumin: B..ben çok özür dilerim. İzin ver ben yapıyım. Söz çok bastırmıyıcam.
D: Tamam. Ama söz verdin ona göre.
Xiumin: Tamam arkanı dön sen.

Küvette arkamı Xiumin döndüm ve keselemesine izin verdim. En çok acıyan kısım da iplerin baskı yaptığı kısım yani kollarımdı. Ama o, o kadar hafif ve nasıl bir biçimde yapıyordu ki sanki, sanki kese değilde kuş tüyü ile yapıyordu. İşi bitince hafif hafif su da tuttu sırtıma. Duşta işimiz bitince saçlarını kurutmak içim yöneldim. Ama o buna izin vermedi. Beni önüne oturttu ve kendisi benim saçlarımı kuruttu. Her halde yaşadığım en romantik anlardan biriydi. Bu kadar iyi kalpli bir sevgilim olduğu için çok şanslıydım.

İşlerin hepsi bitince odadan çıkıp otelin yemek hanesine gittik. Karşımızda buluna masada oturuyordu bizimkiler. Hemen yanlarına gittik. Çantaları bırakıp yemek aldık ve yemeğe başladık ben yemek yerken Fahriye beni dürterek masanın altına çekti.

( Türkçe)

Fahriye: Yemek bitince gıybet var.
D: Tamam benim oda da toplanalım.
Fahriye: Tamam diğerlerine haber veririm.
D: Okey.

Herkes birbirini çaktırmadan kesiyordu yemek yerken. Kai bana çok dikkatli ve ciddi bi surat ifadesiyle bakıyordu. Yemekler bitene kadar benim çocuklar bir yalan uydurmam gerekiyordu yoksa başka türlü gıybet yapamazdık. Fahriye beni masanın altına tekrar çekerek,

Exo'da Bir Öğretmen Where stories live. Discover now