İşler Karışıyor ❤️❤️❤️

2.6K 67 3
                                    

Ertesi gün
Sabah zorla kalktım. Başım resmen zonkluyordu. Kalkmak için yeltendim, ama yapamadım. Çünkü biri belime sıkıca sarılmıştı. Arkamı dönüp baktım. Bu Xiumin'di. Ve bana arkadan sarılmıştı.

Nasıl? Nasıl olmuştu? Nasıl benim odama gelmişti? Ve biz nasıl birlikte uyumuştuk?

Hızla kıyafetlerim üzerimde mi diye baktım hepsi yereli yerindeydi. Biraz rahatladım sonra dün gece olanları düşünmeye başladım. Tabi yaaaaaa onu ben odama alıp yatağıma bıraktım. Sonra da sanırım yanına kıvrıldım.

Ellerini bedenimden uzaklaştırmaya çalıştım ama ben ne kadar ittiysem o da, o kadar bastırdı. Sanki beni içine çekmek istiyor gibi. Ben de kendimi sonunda zorlamaktan bıktım. Yüzümü ona döndüm ve masumane uyuyuşunu izledim.

Birbirimize çok yakındık

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Birbirimize çok yakındık. Bana çok sıkı sarılmıştı. Nefesim onun o mükemmel yüzüne değiyordu. Tekrar öpmek istedim ama yapamadım. Sanki o da bunu anlamıştı. Eliyle gözünü kaşıdı ve yavaşça açtı, ben ise hızla gözlerimi kapayıp uyuyor numarası yaptım.

Xiumin'in ağızından.

Gözlerimi yavaşça açtım. Başım müthiş derecede ağrıyordu. Ve birden aşık olduğum ama söyleyemediğim kadın kollarımın arasında uyuduğunu gördüm. Onu rahatsız etmek istemedim o yüzden sadece izledim. Daha yakından bakınca yüzünün daha mükemmel olduğunu gördüm. Onu çok seviyordum. Ama buraya nasıl geldiğime dair en ufak bir fikrim bile yoktu. Akşam çok içmiştim.

Birden aklıma bir anı geldi.

D:...aranızda kim bana aşık?

Yok canım olamazdı. Söylemiş olamazdım. En iyisi uyanınca çaktırmadan sormaktı.

Ona daha çok sarıldım nasıl olsa uyuyordu yaptığım şeyleri hissedemezdi. Elimi belden çekerek saçlarına gittim ve saçlarını okşadım. Yumuşacık saçları vardı tıpkı İpek gibi ve dalgalı. Yavaşça dudaklarına gittim ve küçücük öptüm. Aklıma bir anı daha gelmişti. Dudaklarım, sanki daha önce onun dudaklarına gelmişti. Sanki en ufak hatlarını ezber biliyordum. Biraz hareketlendi ve sırtını yüzüme döndü. Saçları ensesinden aşağı dökülüyordu yavaşça bir öpücükte ensesine kondurdum.

Sonra gözü açık bir biçimde bana döndü ve Korece,

D: Günaydın aşkım.

Dedi ve o da benim dudaklarımı öptü. Galiba dün ona söylemiştim ama anlaşılan o da beni seviyordu. Öpücüğüne karşılık verdim.

Defne'nin ağızından.

Saçımı okşayıp ensemden öpünce arkamı döndüm ve Korece "Günaydın aşkım" dedim. Artık zamanı gelmişti Korece konuşmanın ve aşkımı itiraf etmenin. Dudaklarım onun dudaklarıyla buluştu. Başta karşılık veremedi ama sonra o da beni öpmeye başladı. Aramızda ki tutku giderek artıyordu. Masumane başlayan bu öpücük ıslak bir hal almıştı. Kendi dilini daha derine ittiğinde benden bir inleme kazanmıştı. Vücudunu iyice bana yakınlaştırdı. O kadar ki ısı artışını hissedebiliyordum. Kalp hızım giderek arttı. Sanki tavana vuruyordu. Gidişatımız belliydi.

Exo'da Bir Öğretmen Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin