Toparlanmaya çalışmak 2 💪🏼✨✨

868 49 25
                                    

Yaşanan olayın üstünden iki hafta geçmişti. Xiumin'e hala sinirliydim ama Suho ve Kai gurubun tekrardan birleşmesine verilen davete gelmemi çok istiyordu, aynı zamanda guruba yeniden katılan Tao, Kris ve Luhan' da çok istiyordu. Tek bir kişi yüzünden onları kıramazdım. Üstelik o gereksizi daha da kızdırmak ve kıskandırmak istiyordum. O da kesinlikle o orospuyla gelecekti bundan adım gibi emindim. Aynı zamanda bu davete gidersem kesinlikle bana hayran kalacak birini bulurdum. Bunu biliyorum.

Elime telefonu alıp Suho'u aradım.

D: Alo Suho.
Suho: Merhaba Defne. Kararını verdin mi?
D: Verdim... Geliyorum.
Suho: Anlaşıldı.
D: Tek bir sorun var. Kıyafet.
Suho: O zaman Kai'i arayıp alışverişe çıkmaya ne dersin?
D: Bana uyar hem iyi de gelir.
Suho: Tamam o zaman. Ben seni gelince ararım.
D: Peki.

Yarım saat sonra aradı. Ben zaten hazır bekliyordum. Aşağı inip arabaya bindim ve yola çıktık. Maskeyle şapka takmayı da unutmadık. Ulaştığımızda mağazaları gezmeye başladık. Bana uygun şeyi bir türlü bulamıyordum. Vaz geçmek üzereyken butik bir dükkanda aradığım elbiseyi buldum. Denedim. Çocukların karşısına çıkınca hepsinin ağzı açık kaldı aynı zamanda ikisi de "Woooooaaaa" diye ses çıkardı. Beğendikleri belliydi. Elbiseyi alıp çıktık.

Bir hafta sonra.

Gala gecesi bu gündü. Aldığımız elbiseyi giydim. Kai, Suho, D.O ve Baek. Ayrı bir arabayla beni almaya geliceklerdi ama ben onları motorla takip edecektim. Beni aradıklarında makyajım daha bitmemişti. Hızlıca elbisede belirginleşen göğüslerime high lighter sürdükten sonra hazırladığım çantayı aldım. Çocuklar arabada beklemekten sıkılıp beni arabaya yaslanarak beklemeye başlamışlardı. Kapıdan çıktığımda sarmaşık güllerin sardığı demir kapıya ilerledim ve yaslandım demir kapıya seksi bir biçimde. D.O ve Baek'in gözler pörtlemiş bana bakıyorlardı. Suho ve Kai ise kafa sallıyordu içlerinden " yaptığımız şeyden gurur duyuyorum ve bu gece ortalığı yık Defne" dediklerini anlamıştım. Motorumun yanına gittim ve,

D: Eeee çocuklar gitmiyor muyuz?

Suho kapıyı açarak,

Suho: Gidelim o zaman prenses.
D: Ahh dalga geçme. O kadar da güzel değilim.
Suho: Hıhı eminim öğledir. Şunların haline kabaksana.

Baek ve D.O hala bana ağızları açık bir biçimde bakıyordu.

D: Huhuuuu çocuklar kendinize gelin. Medusa mı gördünüz biden taş oldunuz?

Diyerek elimi salladım suratlarına. Onlarda " Hııı tamam geliyoruz." dedi kekeleyerek.

Galaya vardık. Heyecandan kalbim patlayacak gibi atıyordu. Onlar önde ben arkada dururum. Motoru park ettim ve bizimkilerin yana gittim. Bana Kai eşlik ediyordu koluna girerim bu sırada flaşlar yüzümde patladı.

Orada dikilen tüm idoller hatta film yıldızları bile bana bakıyordu.

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.
Exo'da Bir Öğretmen Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin