Yan Karakter -10-

35.9K 3.4K 2.6K
                                    

Fotoğrafta tüm karakterler var. ♥

Emre Aydın - Kim Dokunduysa Sana Ona Git

İyi okumalar...

ulasates: Tipe bak salak

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

ulasates: Tipe bak salak

2 yorum

@asenapamuk: Daldın gittin yine annem

@furkangoktas: Düşünme bu kadar alt tarafı bir fotoğraf

***

Ulaş

Furkan'la birlikte Asena'nın ağzımıza tıkıştırdığı krakeri yerken Asena, paketi incelemeye devam ediyordu. Gürkan, ona uzatılan krakeri Asena'nın elinden alırken isyan etti. "Madem yiyemeyeceksin, niye alıyorsun?"

"Ben her şeyi sadece kendim için alsam nasıl bir anne olurdum?"

"Sen anne değilsin ki?"

Gürkan'ın soruyla karışık cümlesine Furkan'la kıkırdadığımızda gözlerini bize çevirmişti. Kaşları çatıldı. Gürkan şu an o kadar saf görünüyordu ki... Sanki Furkan'la karakter değişimi yapmış gibiydiler. Normalde böyle saçma sapan şüpheler Furkan'ın içine düşerdi.

Asena, Gürkan'ın içinden geçirdiklerini tahmin ettikten sonra elini onun kafasına vurmak için kaldırdı. Ancak karşısındakinin Furkan olmadığını hatırladığı için vurmadan elini indirmişti. "Ciddi ciddi anne değilim, salak. Sadece sevdiğim insanlara evladım gibi davranıyorum, o kadar."

"Manyak yengeç burcu." diye mırıldandı Furkan. Asena, ona kaşlarını kaldırarak baktığında Furkan, havaya bakmaya başlamıştı. "Bunun da mı burçla alakası var? Terazi burcu nasıl oluyor o zaman?"

"Hayatında terazi burcu kim var ki?"

"Hayatımdaki insanların tümünün burcunu biliyor musun, Asena?"

"Evet. Hafızamı boş şeylerle doldurmayı seviyorum, biliyorsun."

Telefonumun titremesiyle bakışlarımı Asena'nın yüzünden çektim ve ekrana baktım. Babam arıyordu. Çantamı sıramın üzerinden alıp çocuklara baktım. "Neyse, bu boş muhabbeti başka zaman yaparız o zaman. Ben kaçtım, görüşürüz."

Furkan, Gürkan ve Asena'ya el sallayıp merdivenlerden hızlıca inmeye başladım. Aslında okuldan eve kendim gidiyordum ancak dışarıda öyle şiddetli bir yağmur vardı ki annem okulda beklememi, babamla beni almaya geleceklerini söylemişti. Asena, Furkan ve Gürkan aynı servisle evlerine dönüyordu ve servisleri henüz gelmemişti.

YAN KARAKTER | TextingHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin