Kapitel 4

201 8 2
                                    

"Apornas kung är här!" ropar Louis så fort jag kommer in genom dörrarna till en av Modest! lokaler. Niall skrattar högt och jag himlar med ögonen samtidigt som jag sätter mig ner på en ledig fåtölj.

"Ska du ha lite bananer, Haz?" flinar Zayn mot mig. En skulle faktisk kunna tro att Zayn är den som oftast sitter tyst och är lite mer utanför, men det är han verkligen inte. Det är absolut inte hur han är, när vi är ensamma är han helt over the place med skämt och grejer.

"Nä, jag åt en innan jag åkte hit, faktiskt", säger jag.

"Såklard du gjorde. Vad är Harry utan bananer, liksom?"

"Ehm ... Harry?"

"En tråkig Harry."

"Zayn", skrattar Niall och lägger en hand på hans axel, "sluta."

"Med vad?"

Niall tar ett djupt andetag för att sluta skratta. "Först, att vara så rolig. Och att mobba Harry."

"One does not bully, one is speaking the truth", säger Zayn med handen på hjärtat.

"Oh, deep", skrattar jag lågt.

"Jag vet!"

Jag himlar med ögonen medan resten av killarna skrattar, tills en konstig och frän lukt börjar leta sig in i våra näsor.

"Vad fan är det som luktar?!" skriker Louis, som den drama queen han är.

Jag håller handen på näsan, och den ändå som inte verkar bry sig är Niall som kollar på sin telefon.

"Niall", säger jag tydligt.

"Mm?" säger han, och en hör hur falskt han låter.

"Vad har du gjort?"

"Inget", säger han gällt, och rodnar.

"Åh fy fan, Niall!" säger Liam.

"Vadå?!"

"Vi har ju pratat om att du inte får fisa bland andra!"

"Men ska jag bara hålla det inne då?!"

"Ja!" säger jag, och alla utom Niall, i kör.

"Nej", mumlar han och ser ner.

Jag suckar lågt och sätter mig bredvid honom. Av någon konstig anledning har han blivit mycket mera sårbar, och det märks av att bara smsa med honom. Vilket jag gör mycket.

"Du, vi vill bara inte känna din fis-lukt", säger jag. "Vill du att jag ska prutta och du ska stå ut med lukten?"

"Nej", suckar han. "Förlåt."

Jag ler svagt och kramar om honom, innan en dam från management kommer ut till oss.

"Harry, släpp Niall. Du vet vad vi har sagt om 'bromance'", säger hon, och jag suckar medan jag släpper Niall. Vi alla reser oss upp, och vårt glada humör har försvunnit. Vi följer med henne till ett rum, där redan flera personer som jobbar med oss sitter.

Killarna och jag sätter oss ner och väntar på helvetet.

"Så, nu när Harry fått sitt barn", säger en ointresserat och jag gör en min över att han får det att låta som att det är mitt och min familjs fel över att det har gått lite sämre för bandet. Visst, det är ju vårt fel, men jag ska väl ändå få ha ett liv? "Kommer turnén att gå igång igen. Vi börjar vid Amerika, och sen kör vi på som vid förra."

Jag hostar till lätt. "Kommer Grace och Darcy få följa med?"

"Ibland", säger dom kallt och fortsätter prata om vart vi ska vara och hur vi ska göra allt.

Jag suckar, och slutar lyssna, om inte Grace och Darcy ska få följa med kommer inte jag det heller. Så det så. Jag vill bara gå hem. Hem till min dotter och till min flickvän.

"Harry!" snäser en kvinna, och jag sätter mig upp mer rakt.

"Ja?"

"Fokusera."

Jag himlar med ögonen och lyssnar med ett halvt öra på resten utav mötet medan jag låter mitt finger rita osynliga mönster på bordet. Jag vill inte behöva göra detta om jag inte kan få vara med min familj samtidigt. Hur kan dem ens tro att det är rätt att göra så?

Efter ungefär trettio minuter till är hela mötet färdigt, och jag är den första att skynda mig ut. Jag går snabbt ut ur byggnaden, men stoppas av Louis som springer efter.

"Harry!" ropar han innan han kommer och ställer sig mittemot mig. "Skulle vi inte köpa en ring? Till Grace?"

Jag biter i min läpp, och nickar långsamt. "Just det. Ska vi ta min bil och åka? Jag har redan hennes mått och jag vet ungefär hur den ska se ut."

Louis ler och nickar, och tillsammans går vi till min bil. Jag sätter mig i förarsätet och Louis sätter sig bredvid mig.

"Har du bestämt hur du ska göra det än?" frågar han.

Jag nickar långsamt. "Jag tror det, men antagligen typ normalt. Fast jag tänkte typ att jag håller i Darcy samtidigt och Darcy håller i lådan innan jag öppnar den och tar ut ringen."

"Du förstår väl att hon inte kan hålla i saker än, va?"

"Ja, och jag håller ju typ åt henne, men det är tanken som räknas ju. Jag tänkte bara att det skulle bli kul om Darcy hjälpte till, eftersom att det är vårt barn och antagligen anledingen till att vi ens är tillsammans nu."

Han nickar. "Det är ganska gulligt, kör på det."

Vi kör i tystnad ett tag till. "Hur går det med Eleanor då? Hur mår du?"

"Jo, jag mår väl bra." Han suckar tugnt. "Det är bara svårt att förstå ..."

Jag nickar långsamt. "Det är jobbigt bara för mig, jag kan inte tänka mig hur det måste kännas för dig. Men jag finns alltid här, bara så att du vet."

Han ler svagt mot mig, och jag ser på honom med ett kort leende innan jag parkerar utanför en butik där en man som gör smycken jobbar. Jag har redan sätt mycket av hans arbete och jag vet redan att han blir perfekt för att få göra Graces ring. Graces förlovningsring.

--------------

Before we start, jag är medveten om att det finns plot holes. End of discussion.

Och heeeeeeeej männiksoooor. Jag är klar med nationella. Eller har muntligt kvar i ett ämne men annars är jag klar. Har redan fått betygen från två ämnen också så det är lugnt.

Och innan jag går, vad tycker ni om nya omslaget? Jag tycker att det är mycket bättre och det är gjort på datorn and all that. Men säg till om ni tycker att det andra var bättre och jag ska byta.

Och bara så ni vet så har jag lagt upp en ny fan fiction (tror inte jag skrivit det här men någon av er kanske har sett det), som heter Stay with me (Louis Tomlinson fan fic). Den är på engelska, och ja. Jag kände att jag ville göra en på engelska och jag har tjatat så mycket om det. Hoppas att någon av er vill följa med på den resan också!

Men det var allt för mig, tack och HA EN BRA FRIKKING LÅNGHELG OMGGGGGG.

xx

Love me like you do (Swedish) #Wattys2016Where stories live. Discover now