Julspecial!

124 5 6
                                    

För er som läst mitt god jul-inlägg så kanske ni kommer ihåg att ni skulle få en julklapp (huhu). Harry och Grace har faktiskt fira jul tillsammans, och vem vill inte läsa om det? God sen jul på er, haha.

--------------

"Grace, vakna", säger Harry med handen på min mage som börjat bli lite större. Sen vi blev tillsammans igen har jag bott här, och det har varit som guld och gröna skogar. Han tar hand om både mig och bebisen, och det märks att han inte vill förlora oss igen. "Vakna, det är jul!" skriker han exalterat, och jag öppnar direkt ögonen.

"Yey, hon är vaken!" ler han och kysser mig på läpparna ett par gånger. "Jag har gjort frukost, och du ska få en present." Han flinar och drar med mig upp.

"Mår min bebis bra?" frågar han och har sina händer på min mage.

"Japp, eller jag tror det", säger jag och skrattar.

Han ler och kysser mig igen och jag sätter mig vid bordet. Framför mig ligger en smörgås som jag direkt börjar äta medan Harry står bakom mig med armarna runt min överkropp.

"Vi åker till mamma runt tolv, så vi har tid att fira lite själva", säger han när jag är klar och jag nickar. Han tar min hand och drar med mig till granen med några få paket under, det mesta ligger i en påse att ta med till Harrys mamma. Han lyfter upp ett litet paket och ger till mig. Jag börjar öppna det med ett flin medan Harry mest ser orolig ut.

När jag tagit bort all presentpapper är det en ask i, och när jag öppnar den möts jag av ett armband med tre berlocker på. Ett M, ett P och en nappflaska.

"Aww", säger jag och ser på Harry.

"Förstår du? M för mamma, P för pappa och nappflaskan är för bebisen", ler han och jag nickar.

"Kan du sätta på det?"

Han nickar och tar ut det från asken och knäpper det runt min handled.

"Tack så mycket", ler jag och kysser honom.

"Varsågod."

Resten utav morgonen sitter vi och tittar på Love Actually medan vi gosar i soffan. Jag skrattar åt honom alla de gånger han citerar karaktärerna.

"Det märks att det är din favoritfilm", skrattar jag och han nickar långsamt. Vi ser klart på filmen innan vi börjar göra oss iordning och tillslut kan åka till Harrys mamma.

"Det är en bit att åka, så du kan sova lite", skrattar Harry. Jag himlar med ögonen.

"Så långt kan det väl inte vara."

"Vi säger väl det", säger han med ett lätt flin.

När vi är framme gör jag en mental note att lita på Harry framöver, det tog oss nästan tre timmar att åka till Harrys familj och hela min kropp gör ont när vi går ut från bilen. Harry tar min hand och går med mig in till huset där vi direkt välkommnas av Harrys mamma, Anne.

"Hej älskling", ler hon och kysser Harrys kinder som blir röda. Jag skrattar tyst åt honom innan Harrys mamma vänder sin blick till mig.

"Hej, Grace", ler hon och ger mig en lätt kram. "Så trevligt att äntligen få träffa dig."

"Dig också", ler jag. Harry tar av mig min jacka och hänger upp den innan vi går ut till vardagsrummet där hans styvpappa sitter. Han reser sig upp och sträcker ut sin hand mot mig,

"Robin", säger han och ler.

"Grace", ler jag och skakar hans hand. Harry tar med mig till soffan i rummet och vi sätter oss ner bredvid varandra. Han lägger sin arm om mig och kysser min kind.

Love me like you do (Swedish) #Wattys2016Where stories live. Discover now