Kapitel 13

88 5 2
                                    

Jag tar upp Darcy och sätter mig i sängen medan jag låter henne suga på en flaska med mjölkersättning i.

Jag kan inte hjälpa att tänka på Grace när jag matar henne, eftersom att även när vi bråkade skulle hon alltid amma eftersom att det var bäst för Darcy. Jag låter henne att äta klart när min telefon ringer, jag suckar och tänker att jag tar det sen. När Darcy har ätit upp och nästan sover går jag ut till köket där min telefon är och känner direkt igen numret som har försökt att nå mig.

"Fan ...", mumlar jag, speciellt när jag ser att samma person har lämnat ett röstmeddelande.

"D-det är Grace", börjar hon och mina ögon tåras när jag hör hennes röst. "Snälla kom hem."

Och när jag hör hur förstörd hon låter kan jag inte hjälpa att bryta ihop själv, jag sitter på golvet med Darcy i min famn ända tills Nadine kommer hem. Hon lutar mig mot henne, precis som Grace brukar göra vilket får mig att gråta ännu mer.

"Vad hände, Harry?" säger hon med en mjuk röst och stryker mig över håret och torkar bort tårarna under ögonen när hon behöver. Jag suckar utan att veta vad jag ska säga, eftersom att vi precis kommit ut med vårt förhållande och det verkligen märks att hon är kär i mig. Det känns kallt att berätta att, även fast jag är tillsammans med dig gråter jag över min förra flickvän. Hon är föressten också mamma till mitt barn. Jo, och jag har fortfarande känslor för henne.

"Jag vet inte", mumlar jag. "Jag bara bröt ihop, antar jag." Jag snörvlar och fortsätter att ligga kvar i hennes famn.

"Var Darcy med hela tiden?"

Jag sväljer och nickar.

"Får jag ta henne?" frågar Nadine och jag nickar. Hon tar upp Darcy, som nu sover, och går med henne till sovrummet. Hon kommer ut tomhänt och tar mina händer och drar upp mig.

"Är du okej nu?" frågar hon och jag nickar.

"Säkert?" Hon vilar sin hand på min kind och jag nickar igen.

"Vill du också sova?" Jag ser på henne och ler lätt även fast jag fortfarande är ledsen och säkert har hela ansiktet fullt med tårar. Hon skrattar lågt och går med mig till sovrummet där vi också går och lägger oss, även fast klockan inte kan vara mer än elva på dagen.

När jag vaknar igen så är det pågrund av att Darcy skriker högt. Jag trasslar mig ut ur Nadines armar och går mot spjälsängen som hon ligger i. Jag lyfter upp henne och tar med henne till skötbordet på toaletten, eftersom att jag antar att hon behöver byta blöja.

Jag knäpper upp den rosa bodyn hon har på sig, tar av blöjan, torkar henne och sätter på en ny innan jag går ut till köket.

"Ska pappa också äta något?" Jag ser på Darcy och sen på telefonen som leder till room service, då jag och Nadine fortfarande bor på hotell. Jag kände att eftersom att jag snart ska ut på turné så spelar det ingen roll om jag inte har ett hus just nu. Darcy ska ändå med på turnén som håller på i nästan tio månader, jag behöver inget hus på ett tag.

En del av mig tycker att jag borde ta tillbaka mitt hus från Grace. Det är ju trots allt jag som betalar för det fortfarande, och det står i mitt namn. Det är mer än rätt att jag får det och hon får flytta tillbaka till sin mamma, speciellt då vi inte skrivit på något som gör att det är båda som är inskriva i huset. Hon bor, enligt lag, fortfarande hos sin mamma.

Men en annan del av mig kan inte tänka så utan att få ont i magen. Jag har tagit ifrån allt för Grace, hon har inget kvar och jag vet hur hon har det med sin mamma. Om jag ska kasta ut henne måste jag veta att hon har något annat ställe, som hon är välkommen i, att ta vägen. Och det har hon inte.

Jag ringer snabbt room service och beställer två sallader, mest för att jag inte vet vad jag ska äta och för att det är det enda som Nadine äter. Jag lägger Darcy i en babysitter innan jag går mot sovrummet för att väcka Nadine som fortfarande sover. Jag strycker undan hår från hennes ansikte och börjar viska.

"Dags att vakna."

Hon stönar och jag skrattar lätt medan jag fortsätter att väcka henne.

"Jag har beställt mat, så om du vill ha något är det bättre att du kommer ut nu", skrattar jag och får henne att le. Det knackar på dörren och jag lämnar Nadine för att ta vår mat som jag ställer i vardagsrummet. Jag öppnar båda förpackningarna och Nadine kommer ner när jag har ställt fram bestick och två glas med vatten. Hon sätter sig bredvid mig och tackar mig med en kyss på kinden innan vi börjar äta.

"När åker du ut på turné?" frågar hon och sköljer ner maten med vatten.

"Om typ en vecka", säger jag och suckar. "Jag har ingen aning vem som ska ta hand om Darcy under tiden. Hon är egentligen för liten för att följa med."

"Jag jobbar ju, men när jag har ledigt kan jag ju åka upp till dig och ta hand om henne, fast på plats. Då träffas ju vi också men du får vila. Det hjälper inte till med problemet att hon är för liten men det är något", föreslår hon medan jag tar en till tugga med salladsblad och tomater. Jag nickar långsamt och ler svagt mot henne när jag svalt.

"Det skulle funka, om du är med på att behöva åka ganska mycket."

Hon nickar snabbt. "Allt för mina älsklingar", flinar hon och ger mig en eskimåkyss. Jag ignorerar klumpen i magen och ler mot henne medan hon fortsätter äta.

Nadine blir klar innan mig och tar direkt upp Darcy. "Ät pappa, ät", flinar hon med en bebis röst medan hon får Darcys händer att slå på mig.

"Jag äter", skrattar jag och stoppar in en gaffel med mycket mat på i min mun. Nadine ställer sig upp i soffan och sätter Darcy på mina axlar.

"Snabbare, jag vill leka", hon fortsätter ha samma bebisröst och jag kan inte låta bli att skratta för att skynda mig att bli klar. Alla tankar om Grace är som bortblåsta.

"Jaa, pappa är klar!" skrattar hon och lyfter ner Darcy, även fast hon höll i henne medan hon satt där uppe.

"Ja, och nu ska jag ta er!" flinar jag elakt och börjar kittla både Darcy och Nadine. Hon skrattar högt och jag tar Darcy ifrån henne.

"Hej min prinsessa", ler jag och pussar på henne och hon tar tag i mitt hår i sina små händer. Det gör inte något, tänkte jag. Tills Darcy drar hårt i mitt hår och jag börjar skrika eftersom att det gör ont, speciellt nu när jag börjar få så långt hår. Nadine skrattar nästan lika högt som jag skriker och jag försöker att få Darcy att släppa mig.

"Aj aj aj ..." suckar jag när hon tillslut släpper mig och Nadines skratt dör ut.

"Din busunge", skrattar hon och kittlar Darcys näsa.

"Sluta skratta", tjurar jag.

"Aw, blev Harry lite sur?" retas hon. "Behöver han hår massage?"

Jag nickar och plutar med munnen. Hon sträcker fram sin hand och börjar massera hårbottnen på platsen där Darcy hade dragit. Jag skrattar lågt och ler mot henne.

"Känns det bättre nu, plutten?" flinar hon och jag nickar.

"Plutten?" skrattar jag.

"Ja, du är en lite pluttis. Som får hårmassage", skrattar hon lätt och skakar på huvudet medan jag himlar med ögonen. Jag tar upp min dotter från Nadine,

"du är lycklig att jag älskar dig", skrattar jag och pussar på Darcys kind.

---------

Varför har Hadine blivit goals D: Saknar mitt Hace. ):

I'm aware att jag inte uppdaterat på jättelänge, men jag har gjort annat (ex bestämt vad som ska hända i denna ff'n och skrivit på nya).

Har förresten uppdaterat Hace spellistan, så vill ni ha feels så ska ni lyssna på den! xD <3

Vad tyckte ni om detta kapitlet? Vad tycker ni om Harry och Nadine?

Rösta, kommentera och hoppas att ni får en fortsatt bra dag!

xx Zenderilla

Love me like you do (Swedish) #Wattys2016Where stories live. Discover now