9.část

11.6K 278 22
                                    

Sešla jsem dolů, už oblečená a upravená a v ruce nesla tác se snídaní od Louise. Položila jsem ho na linku a rozhlídla se kolem.

,,Kde jsou všichni?“ zeptala jsem se Harryho, postávajícího u televize.

,,No, Niall byl tak hladový, že jel se Zaynem a Liamem a holky si vzaly Williama a jely s ním do parku.“

,,Aha.“ Harry vypnul televizi a přešel ke mě. Pak mě prudce objal.

,,Vážně jsi mi chyběla.“ vydechl.

,,Ty mě taky.“ zamumlala jsem mu do ramene.

,,Tak jo! Můžeme vy-“ Trhla jsem sebou a odtáhla se od Harryho.

,,Ou, pardon. Nechtěl jsem ...“

,,To je jedno. Jedem?“ Byla jsem nervózní. Už jsem chtěla vidět svého syna.

Nasedli jsme do auta a jeli směrem k nedalekému Starbucksu.

,,Hele, je tady nějak moc aut. Jděte, já najdu místo na zaparkování.“ řekl Louis, když jsme dojeli před Starbucks. S Harrym jsme přikývli a vystoupili.

,,El! Harry! Tady jsme!“ křičel někdo. Otočila jsem se a uviděla Perrie s Eleanor a Zaynem, naproti přes ulici na dětském hřišti. Očima jsem vyhledala Williama a uviděla ho, jak se klouže. Zamávla jsem a přešla na druhou stranu.

,,Ahoj.“ pozdravila jsem a zamávala Williamovi.

Najednou před hřištěm zastavilo černé a velké auto. Dveře se rozrazily a ven vyskákalo pár lidí s foťáky a kamerami.

,,Paparazzi.“ zavrčel Zayn a postavil se přede mě.

,,Jak se dozvěděli, že tady jsme?“ sykla jsem. ,,Williame! Pojď sem.“ zakřičela jsem k němu. Už se rychle přibližovali a zastavili u nás, jakmile k nám doběhl William. Přitiskla jsem ho k sobě a Eleanor s Perrie okolo nás utvořili jakýsi kruh.

,,Elizabeth! Jste opět s Louisem?“

,,Je tohle vaše dítě?“

,,Máte to dítě s Louisem?“

,,Budete se kvůli tomu brát?“

,,Chcete ho jenom obrat o peníze?“

,,Proč jste se rozešli?“

Otázky na mě padali ze všech stran.

,,Perrie, Eleanor, odveďte Williama do bezpečí. Prosím, spoléhám na vás.“ vychrlila jsem na ně a postrčila jsem ho k nim. Rychle jsem se procpala kolem Zayna, který se nás pořád snažil krýt i když dobře věděl, že je to na nic.

,,El, kam jdeš?“ zakřičel na mě. Ignorovala jsem ho a dál se procpávala novináři, ignorujíc otázek na mou osobu. Na chvíli jsem zahlédla Harryho, vyděšeně stojícího na opačné straně ulice a u ucha drží telefon. 

Utíkala jsem ulicí a snažila se uniknout těm parchantům, kteří jako by se rozmnožovali nadlidskou rychlostí. Vedle chodníku se zakvílením zastavilo auto a já úlevně vydechla, když jsem zjistila kdo to je. Dveře spolujezdce se otevřely a na mě vykoukla Louisova hlava.

,,Naskoč.“ vybídl mě a já se znovu procpala novináři a s vydechnutím za sebou zabouchla dveře. Louis se rozjel a zmizel za rohem ulice.

,,Jak se sakra dozvěděli, kde budeme?“ zavrčel stejnou otázku jako já před pěti minutama. Neodpověděla jsem. Vyděšeně jsem vydechovala a slzy měla na krajíčku. Byla jsem otřesená a bála se o Williama. Co když se přes ty parchanty nedostanou a něco se mu stane. Neměla jsem ho tam nechávat. Slzy přetekly.

Can you love me again?Kde žijí příběhy. Začni objevovat