15.část

4.8K 243 7
                                    

,,Tak jo. Můžeme jet?“ zeptal jsem se.
,,Nemůžeme. William stále nemá sedačku.“ namítla El.
,,Sakra.“ sykl jsem.
,,Sedačku? Myslím, že tady ještě jednu mám. Je po Harrouškovi.“ zašvitořila Anne a když procházela kolem Harryho, štípla ho do tváře. Těžko jsem zadržoval smích.
,,Hahaha. Jen se smějte. Louisi, tebe to za chvíli čeká taky.“ namítl.
,,Jistě, Harroušku.“ řekla El. V tu chvíli jsem propukl v hlasitý smích.
,,Mám jí.“ zakřičela Anne a vracela se zpátky se sedačkou v ruce.
,,Super. Děkuju ti.“ řekla El a objala jí.
,,Nemáš zač. Hlavně v pořádku dojeďte.“ rozloučila se Anne a políbila nás tři na čelo.
Vzal jsem si od ní sedačku, upevnil ji na zadní sedadlo a počkal až přijde El s Williamem.
,,Wille, tohle je sedačka po strýčkovi Harrouškovi. Važ si jí.“ řekla se smíchem El. Zasmál jsem se a sedl si za volant. El zapla Williama do sedačky a sama se pak posadila vedle mě.
,,Můžeme?“ zeptal jsem se. Zhluboka se nadechla.
,,Můžeme.“ řekla a stiskla mi ruku. Usmál jsem se a nastartoval.
,,Louisi?“ ozval se William asi po pěti minutách cesty.
,,Jo?“ Podíval jsem se na něj ve zpětném zrcátku.
,,Máš rádio?“ zeptal se. Usmál jsem se a stiskl tlačítko. Autem se rozezněla hudba a William se začal usmívat. Zrovna hráli naší stranou písničku Little Things.
,,Tu máš rád, viď?“ zeptala se ho El. Nakrčil jsem nos. Ale William přikývl.
,,Mám.“ řekl a nepřestával se usmívat.
,,Cože?“ zeptal jsem se nechápavě.
,,No, když byl malý, pouštěla jsem mu jí na spaní. Dobře usínal. A to mu zůstalo. Má jí rád.“ řekla a pokrčila rameny.
,,A ví, že jí zpíváme my?“ zeptal jsem se. El zavrtěla hlavou.
Začal jsem zpívat s písničkou a koutkem oka pozoroval El. Usmívala se a pohledem mi visela na rtech. Když písnička skončila, ozval se hlas hlasatele.
,,Tak to bylo něco trochu staršího. Písnička Little Things od One Direction. Když mluvíme o One Direction, věděl jsi, že jim příští týden končí další úspěšné turné, Bobe?
,,No to jsem nevěděl.“ odpověděl druhý hlas. ,,Ale ty zase určitě nevíš, že Louis Tomlinson, člen téhle kapely, byl několikrát viděn s jeho bejvalkou. Elizabeth White, mám pravdu? A spekuluje se o tom, že dítě, se kterým v tu chvíli taky byla, by mohlo být Louisovo. Jsou si celkem podobní. Pak ti ukážu fotky. Je tím zahlcený internet.
Vykuleně jsem se podíval na El, který mi pohled stejným způsobem vracela a pak jsme se otočili na Williama. Ten se koukal na krajinu z okýnka. Ještě že tak.
,,Radši to vypnu.“ zašeptal jsem a El přikývla.
Po zbytek cesty bylo ticho. El a William se dívali z okýnek a já se věnoval řízení. Občas jsem cítil, jak mi El stiskl ruku, kterou nesundavala z té mé.
A čím blíž jsem byl k mému domovu, tím víc jsem byl nervóznější.

*Pohled Elizabeth*

 

,,Zlato. Lásko, vstávej. Jsme tady.“ S těmito slovy do mě někdo lehce šťouchal. Otevřela jsem oči. Uvědomila jsem si, že stále sedím v autě, ale už stojíme. ,,Jsme tady.“ zopakoval Louis a ukázal na dům za sebou. Musela jsem usnout. A jakmile se mi vybavily okolnosti naší cesty, sevřel se mi žaludek. Za pár minut se setkám s Louisovou rodinou.
,,Pojď.“ vybídl mě Louis a podal mi ruku. Uchopila jsem jí a ztuhle vylezla z auta. Protáhla jsem se. William mě chytil za druhou ruku a společně jsme kráčeli k domu.
Louis zazvonil a po pár okamžicích nám otevřela žena ve středním věku, které se okamžitě rozlil úsměv po tváři, když spatřila Louise. Hádala jsem, že to je jeho matka.
,,Louisi!“ vyjekla a natáhla k němu ruce.
,,Ahoj mami.“ řekl Louis a vklouzl do jejího objetí.
,,Tolik jsi mi chyběl, broučku.“ zašeptala mu do vlasů. ,,Marku, holky. Pojďte sem.“ zavolala do domu. ,,A kdo je tahle milá slečna. Louisi, představ nás.“ vybídla ho a pohledem se zastavila na mě.
,,Mami, tohle je Elizabeth Whiteová. A tohle Wi-“
,,Počkej! Elizabeth? Elizabeth Whiteová.“ zvedla obočí. Do předsíně se přihnalo spousta holek. Obskakovaly Louise, pištěly a smály se. Tipla bych si, ž to jsou jeho sestry. A za nimi se přiloudal muž. Mohl mít okolo čtyřiceti. Možná víc.
,,Louisi. Rád tě zase vidím.“ řekl s úsměvem.
,,Já tebe taky, tati.“ řekl a mužně se s ním objal.
,,Kdo je tohle, Louisi?“ ozval se pisklavý hlas jedné z jeho sester.
,,Mami, tati, tohle je Elizabeth Whiteová.“
Kdybych měla popsat výrazy jeho rodiny...no..bylo by to zajímavé. Každý se tvářil úplně jinak. Od zděšení, přes milé úsměvy až po nenávist v očích, která přicházela od jeho matky.
,,Dobrý den. Ráda vás poznávám.“ řekla jsem s úsměvem a natáhla k Louisově mámě ruku. Ale ta mě nepřestávala probodávat pohledem. Místo ní, mojí ruku uchopil Louisův táta.
,,Jsem Mark. Rád tě poznávám.“ řekl s lehkým úsměvem.
,,Mami?“ ozval se Louis. Byla jsem trochu nervózní z jejího pohledu.
,,Loui, tohle je Elizabeth? TA Elizabeth?“ zeptala se, aniž by ze mě spouštěla oči.
,,Jo mami. Je to ona.“
,,Proč je tady?“ zeptala se nepříjemně. Já jen udiveně otevřela pusu a v hlavě si přehrávala moje dosavadní slova, jestli jsem řekla něco špatného. Nic. Co jsem jí udělala?
,,Přišla se seznámit. Stejně tak jako William.“ řekl a ona poprvé pohledem uhnula na Williama. Ten mě pevně držel za ruku.
,,A ten je jak spjatý s tebou?“ zeptala se.
,,No..to je na dlouhé vyprávění.“
,,Já mám času dost.“ řekl nevrle a založila si ruce na hrudi. Louis se na mě podíval a přešel ke svojí mámě. Něco jí pošeptal, načež její naštvaný výraz vystřídal nejdříve vyděšený a potom ještě naštvanější.
,,Cože? Děláš si srandu?“ vykřikla.
,,Ne. A neřeš to.“ zasyčel Louis.
,,No to teda budu řešit. Jak jsi mu to mohla udělat?“ vykřikla a obrátila se na mě. Vyděšeně jsem ustoupila. ,,Jak si mu to mohla celé čtyři zatajovat?“ křičela.
,,Jay, uklidni se.“ řekl Mark a položil jí ruku na záda. Louisovi sestry jenom nechápavě přihlíželi.
,,Lottie, Fizzy, vezměte holky a jděte nahoru.“ poručila jim. ,,Hned!“ vykřikla, když tam dál stály. Pak teprve vzaly děvčátka, která nejspíš byla dvojčata, za ruce a táhly je nahoru.
,,Dokážeš si představit, jak se Louis musel cítit po tom, co jsi ho odkopla?“ vykřikla, jakmile se ozvalo zabouchnutí dveří.
,,J-já...moc mě to mrzí. Nikdy jsem to nechtěla udělat. Ale musela jsem.“ koktala jsem.
,,No jasně. Žádná holka by neopustila kluka, kterého miluje. Ať by k tomu měla zatraceně dobrej důvod.“
,,Mami, přestaň. Tohle je minulost.“ ozval se Louis a chytil mě za ruku.
,,Ne! Tohle budu řešit. Víc jak moc jsi mu tím ublížila? Měsíc byl u nás, ale byl zavřený ve svém pokoji. Plakal, nevycházel z pokoje, nechtěl jíst a pít. Zničila jsi ho.“ křičela.
,,Mami! Okamžitě přestaň! Nebo odjedeme zpátky. Chtěl jsem ti představit holku, kterou miluju. Né, abys jí tady seřvala za něco, co vůbec nebyla tvoje věc. My jsme si to vyřešili a ty už to vůbec nemusíš řešit.“ vykřikl Louis.
,,Nechci mít v rodině někoho, kdo dokázal podvést člověka, který ho z celého srdce miloval. A pak mu čtyři roky zatajovala syna.“
,,Mami!!“ vykřikl. ,,Víš co? Tohle já, ani El nemáme zapotřebí. Jsme spolu, ať se ti to líbí nebo ne. Až se uklidníš, já a určitě i El uvítáme tvojí omluvu. A to že neakceptuješ mojí přítelkyni je jako kdyby jsi neakceptovala mě. Prozatím, měj se.“ ukončil to, kývl na Marka a spolu s Willem mě táhl zpátky do auta. Strčil mě na přední sedadlo a Willa zapl do sedačky. Pak si sedl na místo řidiče a odjel.
Naposledy jsem se podívala na paní Tomlinsonovou. I takhle z dálky jsem viděla její naštvaný výraz, ale v očích se jí leskly slzy.
A já? Já byla totálně zlomená.

takžee...tady je objasněn důvod, proč měla Elizabeth plné právo bát se, že se nebude líbit jeho matce :DD jsem to ale zlá...no..ale ne všechno je růžové ://
malá připomínka...William má stále tu zlomenou ruku, jenom mě nebavilo furt psát, jak musí dátvat na jeho obvázanou ruku a bla bla bla :DDD
taky se budu snažit psát jí neproblémovou a nenáladovou :DD i když to bude těžký...ale od teď už bude všechno v pohodě...I SWEAR! :DD
taky mám pro perverzáky (konkrétně Majda) možná radostnou zprávu a to takovou, že jsem včera dopsala další perverz díl :DD je to skoro po celý díl a celkem jsem se rozjela :DDD 
takže..vyjadřujte svoje názory na tenhle díl v komentech a 'hvězdičkujte' !! :DD :33
taky...tenhle díl je pro LuluMili...chci ti říct, že naprosto žeru tvojí povídku WOB :33 koukej přidávat častěji :DDD je to vážně dokonalý :33 <3
Louisovo sexy auto na straně :DDDDDDDDDDDDDD 
P.S.: přidala jsem to sem přesně v 18.00!!! taky se divím :DDDD

BYYEEE!! xx

Can you love me again?Where stories live. Discover now