part nine

2.3K 119 1
                                    

V minulém díle jste četli:

''Ty jsi mi volal?'', řekla jsem a podívala se do mobilu na poslední hovor. Vážně mi volal. 

''8:47. No, to už jsem spala. Včera jsem vytuhla hrozně brzo'', řekla jsem. Kývl.

''A, o čem jste se bavili?'', zeptala jsem se. Doufám že se nehádali, nebo tak něco. Vím, jaký názor na něj má Andy. Teda, vlastně nevím, jen vím, že ho nemá rád. A nechápu proč. Nechápu co mu udělal.

''Jen mi řekl že spíš'', řekl Loui. Kývla jsem.

''Půjdem si někam sednout?'', zeptal se mě. Usmála jsem se.

''Můžeme'', řekla jsem.  

Šli jsme s Louisem na kávu. Probírali jsme různé věci. Zeptal se mě, jestli mám zítra čas. Když jsem řekla že ano, řekl, že zítra v 6 večer mě vyzvedne. Opět mi nechtěl říct co má v plánu. Další překvapení. Já chci vědět kam mě bere. Ale, zase se budu víc těšit. Určitě to bude něco senzačního. 

Po kávičce mě doprovodil domů a sám šel domů. Když jsem přišla domů, viděla jsem na na sedačce sedět brečící Lissu a vedle ní seděl Andy, držel ji kolem ramen a uklidňoval ji. U sedačky byl kufr a dvě tašky. Kdo se stěhuje? Podívala jsem se na Andyho pohledem aka co se stalo. Ukázal hlavou, že mám jít do kuchyně. Hodila jsem si věci na zem a šla. Po chvilce za mnou přišel Andy. 

''Charlie ji vyhodil z bytu. Hrozně se pohádali'', řekl Andy. Chytla jsem se za čelo. Vím, že Charlieho hrozně milovala. 

''Ptala se, jestli by pár dní nemohla bydlet u nás. Že se bude snažit najít si nějaký byt'', řekl Andy. 

''Doufám, že si jí na to kývnul'', řekla jsem. 

''Samozřejmě. Složila se mi do náruče, vážně ji to hodně vzalo. Je mi jí líto'', řekl a podíval se do obýváku. Lissa seděla na sedačce, nohy před sebou a dívala se z okna ven. 

''Může spát ve třetím pokoji'', řekl Andy. Kývla jsem. Náš byt má 3 ložnice. Chtěli jsme 3, protože u nás hodně přespávají známí, když k nám přijdou. Je tam postel, stůl a skříň na oblečení. Myslím, že zatím to Lisse bude stačit. Vlastně, bude muset. Na sedačce by se nevyspala. Šli jsme oba zpátky do obýváku, ale já ukázala Andymu, že má jít vedle. 

''Je to čurák'', řekla Lissa. 

''Liss, všechno bude dobrý'', řekla jsem a chytla ji za rameno. 

''Já mu věřila. A on tohle. Vyhodí mě i když ví, že nemám kam jít. Ale nebudu se kvůli němu trápit. Kvůli takovému hajzlovi ne. Hodně lidí mi říkalo, že nám to dlouho nevydrží. Že mě jednou odkopne, jako to udělal několika holkám přede mnou'', řekla mi. 

''Já, já nevím co ti na to mám říct'', vydechla jsem. 

''Jsem ráda že jste mě tu nechali na chvíli bydlet, než si něco nenajdu'', řekla a obejmula mě. 

''To je přese samozřejmost. Víš že kdykoliv a s čímkoliv za náma můžeš přijít'', řekla jsem a pohladila ji po zádech. 

''Konec s brečením. Kašlu na něho'', řekla, utřela si slzy a jemně se usmála. 

''Nestojí ti za to'', řekla jsem a usmála se. 

''Děkuju, za všechno'', řekla a do obýváku přišel Andy. 

''I tobě děkuju Andy'', řekla Andymu. Usmál se. 

''Dáte si zmrzlinu?'', zeptal se Andy. Obě jsme kývli. Pustili jsme si telku a jedli zmrzlinu. 

''Vlastně Magg, dneska si z práce nějak brzo, jak to?'', řekl Andy.

''No, šéf nás pustit dřív'', řekla jsem. Má pravdu, vždycky přijdu v 10 večer a teď je půl 7 a už sedím na sedačce v obýváku, jím zmrzlinu a sleduju televizi.

''Andy? Mě včera volal Louis?'', zeptala jsem se.

''Jo, no, když jsi spala. Měla jsi mobil tady a tak jsem to zvednul a řekl, že spíš'', řekl. Kývla jsem.

''A říkal ještě něco?'', zeptala jsem se.

''Jen že sis u něj nechala sako, ale to, jak vidím, už máš'', řekl a podíval se na moji tašku u zdi, přes kterou je hozené sako.

''Donesl mi ho do práce'', řekla jsem a Andy převrátil oči. Už zase. Bože, co mu vadí?

''No nic, já jdu do pokoje. Lisso, chceš ukázat kde budeš spát?'', řekla jsem a šla si vzít ze země věci. Lissa kývla a šla si pro tašky. Andy se hned zvedl a s taškama jí pomohl. Uuu, jaký gentleman. Ukázala jsem Lisse pokoj, kam si může dát oblečení a takové. Potom jsem sama šla k sobě do pokoje.

Položila jsem si věci na stůl a sako, které mi dneska přinesl Louis, jsem si uklidila do skříně. Šla jsem do sprchy a umyla si vlasy. Oblékla jsem si bílé tričko s tygrem a šedé vzorkované legíny. Na vlasy jsem si dala ručníkový turban. V kuchni jsem si udělala sýrový popcorn, vzala si plechovku coca coly a šla zpátky do pokoje. Pustila jsem si poslední sérii seriálu Sex ve městě, jedla popcorn a pila coca colu. Prostě pohodovej odpočikovej večer. 

Girlfriend Or Whore?Donde viven las historias. Descúbrelo ahora