part twenty one

1.9K 118 2
                                    

V minulém díle jste četli:

''Zítra v 10'', zopakoval.

''Dobře, budu tě čekat'', řekla jsem.

''Tak pa princezno'', řekl.

''Ahoj Tommo'', řekla jsem a položila to. Už bych se mohla jít konečně balit.

Na notebooku jsem si pustila písničky a ze skříně vytáhla tašku. Na postel jsem si naskládala 4 trička, rifle, šedý svetr, černé legíny, spodní prádlo a teplou mikinu. Naskládala jsem to do tašky a přidala k tomu hygienu a různé potřebné věci. Na věšák jsem si pověsila bílé kalhoty a červený svetr na zítřek do letadla.

Tašku jsem si dala na stůl a šla se osprchovat. Umyla jsem si vlasy, vysušila je a šla si udělat večeři. Po večeři jsem byla celkem unavená a tak jsem lehla do postele a hned usnula.  

V 9 hodin mi zazvonil budík. Nepatřím mezi holky, které se někam připravují 3 hodiny. Mě ta hodina v pohodě vyhovuje. Ustlala jsem si postel a šla do koupelny. Umyla jsem si obličej a vyčistila si zuby. V pokoji ze skříně jsem vytáhnula džíny, tričko a červenou mikinu Chicago Bulls. Oblékla jsem se a šla do koupelny. Rozčesala jsem si vlasy a svázala je do culíku. Dala jsem si řasenku, tužku na oči a trošku make-upu. Měla jsem ještě nějaký čas, a tak jsem si v kuchyni udělala toasty, nalila si džus a v klidu posnídala.

Na chodbě jsem potkala Andyho.

''Ty někam jedeš?'', zeptal se mě. Jojo, taky ti přeju dobré ráno.

''Letím s Louisem do New Yorku'', řekla jsem. Ten pohled, který na mě hodil, jsem čekala.

''Proč jsi mi to neřekla?'', ptal se.

''Nebyla příležitost'', řekla jsem jednoduše.

''Nebyla příležitost, aha'', řekl hnusně.

''Nechci se hádat. Za chvíli je tu Louis, musím se nachystat'', řekla jsem a šla do pokoje. Slyšela jsem, že Andy něco řekl, ale nevím co. Nerozumněla jsem mu.

Vzala jsem si větší tašku přes rameno a dala do ní různé věci, které se mi v letadle budou hodit. Vytáhla jsem ze šuplíku tablet a dala ho k ostatním věcem. Třeba se mi tam bude hodit. 

V 10 hodin mi Loui napsal, že je před domem. Teda, je vážně přesný. Vzala jsem si obě tašky a šla na chodbu. Obula jsem si boty a do ruky si vzala kabát. Bežela jsem po schodech dolů, před dům. 

Loui stál opřený o auto, usmál se na mě, když jsem přišla ven. 

''Ahoj broučku'', řekl a políbil mě. Pohladil mě po vlasech a vzal mé tašky i s kabátem do ruky. Věci mi dal na zadní sedadlo a oba jsme si sedli do auta.

''Připravena?'', zeptal se mě. Hah, jako nikdy.

''Ano'', řekla jsem.

''Kluci i Danielle se už na tebe těší'', řekl. Usmála jsem se. Já na ně taky. Slyšela jsem, že s jedním z nich je hrozná sranda. Další prý nádherně kreslí a další má na břiše tetování motýla. To je asi všechno, co o nich vím. Jo, ještě jména, ale nejsem si jistá, jestli vím, kdo je který.

Přijeli jsme na letiště a oba si vzali tašky z auta. Vešli jsme dovnitř a šli udělat takové ty věci, které před letem musíš udělat.  

''Hej, tady jsme!'', zakřičel na nás klučičí hlas. Oba jsme se s Louisem otočili. Viděla jsem 3 kluky, kteří se blížili k nám. 1. kluk měl černé vlasy a hodně tetování. 2. kluk byl blonďák, to je Niall, toho si pamatuju. 3. kluk měl kudrnaté vlasy a snad ještě víc tetování než 1. kluk. 

''Čaute kluci'', řekl Loui. 

''Takže ty jsi Maggie, že ano?'', řekl černovlasý kluk s nádhernýma očima. 

''Ano'', řekla jsem a usmála se. 

''Já jsem Zayn'', řekl příjemným hlasem a nastavil náruč. S radostí jsem ho obejmula. 

''Já jsem Niall'', řekl blonďák. Jo, já vím. Přistoupil ke mě a taky mě obejmul. 

''A já jsem Harry'', řekl kudrnáč. Usmíval se a na tvářích měl ďolíčky. Taky mě obejmul. 

''Loui nám o tobě pořád povídal'', řekl Harry. 

''Vážně?'', řekla jsem a podívala se na Louiho. 

''Ano. To bylo samé Počkejte až ji poznáte, je skvělá, Ona je vážně úžasná, Už se těším až vám ji představím'', řekl Niall se smíchem.

''Mlč irský kluku'', řekl Loui a šťouchl Nialla do hlavy. Zasmála jsem se. 

''Ahojte'', ozvalo se za náma. Otočila jsem se. Aaa, to je určitě 5. člen One Direction. Vedle něho stála holka, drželi se za ruce. Tipuju, že je to Danielle. A ten kluk jeee.. Liam. Pamatuju si, že mi Loui říkal, že má Liam přítelkyni. 

''Ty jsi Maggie že?'', zeptal se Liam.

''Ano'', řekla jsem s úsměvem.  

''Moc rád tě poznávám. Já jsem Liam'', řekl a obejmul mě. Dává příjemné objetí.

''A já jsem Danielle'', řekla dívka vedle něj. Měla dokovalé kudrnaté vlasy. Celá byla dokonalá.

''Jsem ráda, že už nejsem jediná Direction holka'', řekla se smíchem a obejmula mě.

''Kluci, letadlo je tady!'', zavolal nějaký chlap. 

''Tak pojď, jdeme'', řekl mi Loui s úsměvem. 

''Zamlouvám si v letadle místo vedle tebe'', řekla mi Danielle. Usmála jsem se. Třeba z nás vážně budou dobré kamarádky. 

Girlfriend Or Whore?Where stories live. Discover now