part twenty three

1.9K 109 1
                                    

V minulém díle jste četli:

''Už budeme muset jít'', řekla Danielle. 

''Měj se Lisso'', řekla jsem. 

''Ahoj princezno'', řekla Danielle roztomilým hlasem. 

''Ahojte'', řekla s úsměvem Lissa. Řidič auta nám vzal tašky a s Danielle jsme nasedli do auta. 

''Tohle je normální? Zastavují tě Directioners a chtějí ses tebou vyfotit? Jsem v tom nová'', řekla jsem.

''Když jseš v okolí někoho z One Direction, je pro ně super vyfotit se s tebou. Vždycky jsou všichni příjemní, milí a když se s něma vyfotíš, uděláš jim obrovskou radost'', řekla Danielle. Usmála jsem se. Prostě si na to zvyknu. Na to, že mě teď možná budou zastavovat lidi na ulici. A zvyknu si na to ráda. Danielle má pravdu, jsou milí a přátelští. 

Po hodině strávené v hotelu jsme jeli do arény, před kterou bylo několik stovek, možná i tisíc fanoušků. Auto nás zavezlo až dozadu, abychom nemuseli jít přes ten dav. Koncert začíná za 20 minut a všude byly ještě fronty. Rychle jsme pozdravili kluky v zákulisí a šli na svá místa. Měli jsme místa v 6. řadě, takže na kluky uvidíme hezky. Různé fanynky i fanoušci za náma přišli a vyfotili se s námi. 

Když koncert začal, měla jsem husí kůži. Ta atmosféra, to křičení fynoušků. Bylo to něco úžasného. Viděla jsem, jak mě Loui hledá v davu. Když se naše oči potkali, usmál se na mě. Usmála jsem se na něj zpátky a poslala mu pusu. 

Nechápu, jak jsem na ně mohla přijít až teď. Jsou skvělí. Vůbec se nedivím těm fanynkám, co po nich tak šílí. Kdybych neměla Louise a byla o pár roků mladší, asi bych dělala to stejné. 

Ze Zaynových výšek jsem měla motýlky v břiše. A Louisovo dokonalé sólo v Little Things, při kterém se celou dobu díval na mě. Bylo to nepopsatelné. 

''Jsou vážně úžasní'', řekla jsem Danielle. 

''Jo, to jsou'', řekla. 

Po koncertě, který byl o 20 minut delší než měl, díky neustalému křičení a tleskání fanoušků, jsme se s Danielle odebrali do zákulisí. Měli jsme na krku přívěsek VIP, který jsme ale stejně neukazovali, protože nás všichni poznali. Šli jsme za klukama do šatny.

''Byly jste úžasní'', řekla jsem a obejmula Louise zezadu. Chytil mě a otočil k sobě.

''Děkujeme'', řekl Zayn.

''Ty jsi byl úžasný'', pošeptala jsem Louisovi. Usmál se. Přitáhl si mě k sobě a políbil mě.

''Něco takového jsem dlouho nezažila'', řekla Danielle.

''Dneska to bylo vážně neuvěřitelné'', řekl Niall.

''Kluci, pojďte rychle, jinak se odsuď nedostaneme'', zavolal někdo.

''Musíme jít, než fanoušci najdou naše auta a obklíčí je'', řekl Loui. Musela jsem se zasmát. Jako by kluci byly nějací trestanci a fanoušci policisté. Vzali jsme si věci a tentokrát všichni šli do jednoho auta. Ve předu seděl řidit a Paul, vzadu Niall, Zayn a Harry a za nima, v kufru, kde byly další dvě sedadla Loui a Liam, kterým jsme s Danielle sedli na klín. Harry se mi celou dobu smál, protože jsem létala ze strany na tranu, jak jsme rychle jeli. 

V hoteli jsme každý dostali kartu od pokoje. Každý z kluků měli společný pokoj. Já měla pokoj s Louisem a Danielle s Liamem. Samozřejmě. Po půlhodinovém strávení na chodbě kvůli tomu, že nám nešel pokoj otevřít, jsem konečně byly uvnitř. V tomhle pokoj jsem byla už před koncertem, takže jsem tu všechny věci měla.

Loui si hned lehl na postel. Vypadal unaveně. Myslím, že by za chvíli zaspal.

''Pojď za mnou'', řekl a natáhl ke mě ruku. Sedla jsem si vedle něj a on se na mě svalil. Zasmála jsem se.

''Takže koncert se ti líbil?'', zeptal se. Kývla jsem.

''Byl úžasný'', řekla jsem. Usmál se. Oddělal mi pramínek vlasů z obličeje a naklonil se ke mě. Pohladil mě rukou po tváři a začal mě líbat. Zajela jsem mu prsty do vlasů. Cítila jsem, jak mi vyhrnuje tričko. Tak asi tak ospalý není. Nadzvedla jsem se, aby mi tričko mohl vysléct. Dále byly na řadě všechny ostatní kusy oblečení. Jak moje, tak jeho.

Když jsme byly oba nazí, Loui z kalhot vytáhl kondom. Nasadil si ho a pomalu mě položil na postel. Přitiskl své tělo na mé a něžně mě políbil. V tom do mě vnikl. Jemně jsem vzdychla. Začal se ve mě pohybovat. Měla jsem zavřené oči a rukou svírala prostěradlo. Druhou ruku jsem měla na jeho zádech, po kterých jsem ho škrábala. Užívala jsem si každý jeho pohyb.

''Tommo'', vzdychla jsem. Cítila jsem, že za chvíli budu. Po chvíli jsme se oba udělali a Loui začal plnit kondom.  Věnoval mi malý polibek a lehl si vedle mě. Sundal si kondom a natáhl ke mě ruce. Vzal mě do náruče a odvedl do hotelové koupelny. Položil mě na zem a oba jsme vlezli do sprchy. Pustil vodu, která byla studená a já se k němu kvůli tomu přitulila. Přidal teplou a nechal ji na nás téct. Přitiskl mě ke zdi a políbil mě.

Po společné sprše jsme se vrátili zpátky k posteli. Oblékla jsem si tričko na spaní a Loui trenky. Zkontrolovala jsem mobil a položila ho na noční stolek. Lehla jsem si do postele a zakryla se. Po chvilce si Loui přilehl ke mě. Přitáhl si mě k sobě a obmotal kolem mě své ruce.

''Dobrou noc'', řekl a políbil mě na rameno.

''Dobrou noc Loui'', řekla jsem a spokojeně zavřela oči.    

Girlfriend Or Whore?Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin