part twenty six

1.8K 104 2
                                    

Sice jsem psala, že další díly budou až po Novém roce, ale nemám co dělat a tak jsem si říkala, že půjdu psát :) Je celkem dost možné, že se do Nového roku budu ještě někdy nudit, takže neříkám na 100%, že ještě tento rok další díl nebude. A taky plánuju napsat Vánoční jednodílovku, so, sledujte můj profil :)

V minulém díle jste četli:

''Dobře, takže, budete platit všichni zvlášť, nebo dohromady?'', zeptala se. Než někdo stačil říct zvlášť, Harry odpověděl. 

''Dohromady'', řekl Harry. 

''Ne, zvlášť'', řekl Zayn. 

''Řekl jsem dohromady'', řekl Harry a usmál se na nás. Prodavačku řekla Harrymu sumu, která nebyla malá a Harry jí dal peníze. Přece jenom, 7 káv. To je dost. 

''Počkejte si vedle na vaše kávy. Hezký den'', řekla prodavačka a usmála se. Postupně jsme si brali kelímky. Ta slečna měla pěkné písmo a každému k jménu napsala smajlík. Když jsme všichni měli svou kávu, vydali jsme se k hotelu.

Před hotelem na nás čekalo velké černé auto a u něho chlápek, myslím že se jmenuje Paul. 

''Čau Paule'', pozdravil ho Liam. Jo je to Paul. 

''Nazdar kluci'', řekl Paul. Je to jejich bodyguard, ale podle toho, jak do něj kluci pořád šťouchají, provokují ho a všechno ostatní mi připadá, že je spíš jejich kamarád. 

''Za půl hodiny odjíždíme, běžte se nahoru nachystat, ve společném pokoji na vás čeká Lou'', prohlásil Paul. Všichni se vydali ke dveřím od hotelu a já šla za nimi. Zayn přivolal výtah, který byl ale jen pro 5 osob. 

''Pojedeme zvlášť'', řekl Loui a chytl mě za ruku. Přešel k dalšímu výtahu vedle a přivolal ho. Musela jsem se zasmát, když Harry vykukl z výtahu. 

''Nahoře jsme ani ne za minutu, moc času nemáte'', řekl Harry a na tváři měl ďolíčky, bylo to roztomilé, ale ta věta otravná. 

''Zales'', zavrčel Loui a já ho pohladila po ruce. Podíval se na mě a usmál se. Výtah přijel, vlezli jsme do něj a jeli nahoru. Ostatní čekali před výtahem a Harry si opět neodpustil blbou poznámku. Nejradši bych mu dala facku. Ale potom řekl něco směšného a já mohla umřít smíchy. Takhle je to pokaždé.

Zayn kartou odemkl společný pokoj a všichni jsme šli dovnitř. Čekala nás tam, Lou? Jo, myslím že je to Lou, před hotelem to říkal Paul. 

''No konečně'', pronesla se smíchem. 

''Jdu první'', řekl Harry a hned si sedl na židli před zrcadlo. Lou vytáhla nějakou tašku a začala ho česat. Všichni se prostřídali a my s Danielle seděli na posteli a povídali si. 

Myslím, že Harry si s Lou ze všech kluků rozumí nejvíc. Teda alespoň to tak vypadá. Pořád vydávali s Louisem nějaké divné zvuky a já se smála. Jsem ráda, že jsem s nima tady. 

''Tak se běžte obléct, ať na vás dole Paul nečeká'', řekla Lou. Harry jí poslal vzdušnou pusu jako nějaká namyšlená bloncka a ona se zasmála. Já z těho vážně nemůžu. O pár pokojů dál byl pokoj mě a Louise. Otevřeli jsme do a šli dovnitř. Hned jsem šli k našim taškám a vytáhli si oblečení. Dala jsem si šedý světr se třpytkami a černé kalhoty. Na ruku jsem si dala hodinky a v koupelně jsem si upravila vlasy. Vzala jsem si kabelku, mobil a šla k posteli, kde seděl připravený Louis. 

''Vypadáš úžasně'', řekl a stoupl si. Přistoupil ke mě a věnoval mi malý polibek. 

''Děkuju'', usmála jsem se. 

''Můžeme? Máme sraz dole u recepce'', řekl Loui. Kývla jsem. Výtahem jsme sjeli dolů. Čekali jsme ještě na Zayna a Harryho, když jsme byly dole všichni, šli jsme do auta. Sedli jsme si na sedadla a jeli. 

Přijeli jsme k velké budově kde se má odehrát show. Vystoupili jsme z auta a šli dovnitř. Kluci měli jít do zákulisí a my s Danielle jsme šli do publika. Měli jsme místa v 6. řadě. Sedli jsme si a povídali si. Ptala se mě, jaké mám plány na Vánoce. O tom jsem vlastně ani ještě nepřemýšlela. Řekla jsem jí, že asi budu s Louisem, opravdu nevím. Ani nevím, co bude, když přijedu domů. Andy bude určitě zase příjemný jako prdel. Achjo. A Lissa na mě určitě bude naštvaná, protože jsem jí neřekla, že letím sem. Já vím že jsem jí to měla říct, ale, prostě jsem na to nějak zapomněla, po té hádce s Andym. Poslední dobou se hádáme pořád. Nevím co se děje. Nevím čím to je. To mu vážně tak vadí, že chodím s Louisem? Před tím byl, dá se říct, v pohodě..

''Magg?'', oslovila mě Danielle. Zatřásla jsem hlavou. 

''Jsi v pohodě?'', zeptala se mě. 

''Jo.. ehm.. promiň, zamyslela jsem se'', omluvila jsem se. Usmála se.

''To je v pohodě. Za 10 minut to začíná'', řekla. 

Místnost se pomalu začala plnit. Pár lidí přišlo k nám a chtělo se s náma vyfotit. Jestě jsem si na tohle moc nezvykla, na to, že se mnou chtějí lidi fotku. Pořád mi to připadá divné. 

''2 minuty'', ozvalo se. Všichni si začali sedat na svá místa. 

''Za minutu jedeme živě'', ozvalo se po minutě. Potom se už zhasli světla a rozsvítilo se na ''jevišti''. 

Girlfriend Or Whore?Where stories live. Discover now