part twenty nine

1.7K 104 7
                                    

V minulém díle jste četli: 

 ''Chtěli jsme vám popřát dobrou noc'', řekl Harry a zvedl se ze země. Převrátila jsem oči.

''Vypadni'', řekl Louis.

''Tak dobrou noc'', řekl ještě Harry, zasmál se a zavřel za sebou dveře.

''Tohle nikdy nebude jiné'', řekl Louis se smíchem.

Druhý den jsme, jak jsme plánovali, strávili v hotelu u bazénu a v sauně. Bylo to super, být celý den s Louisem. Super tady byly vodní války s klukama v bazénu. Nejlepší bylo, když jsem já byla za krkem Louisovi a Danielle za krkem Liamovi. S Danielle jsme se přetahovali a shazovali se. Taky byla sranda, když jsme s Harrym objevili dvě vodní pistole a pořád po sobě stříkali.

Po těch nejlepších třech dnech jsme se vraceli, opět soukromým letadlem, zpátky do Londýna. Letěla jsem se špatným pocitem, protože jsem nevěděla, co čekat, až přijdu domů a potkám tam Andyho a Lissu.

Kluci mě vyhodili u domu. S Louisem jsem se domluvila, že mu večer zavolám. Viděla jsem v okně nějaké pohyby, takže Andy nebo Lissa jsou doma. Nebo oba. Vzala jsem si tašky, rozloučila se s klukama a Danielle a šla domů. 

Otevřela jsem dveře a slyšela bouchnutí dveří od skřínky v kuchyni. Zhluboka jsem se nadechla a šla dovnitř. Tašky jsem položila na chodbu a šla do kuchyně. Lissa seděla na lince a Aandy chystal jídlo. 

''Ahoj výletnice'', řekl Andy. Vypadal vesele. Usmála jsem se. 

''Ahojte'', řekla jsem. 

''Ahoj Magg'', řekla s úsměvem Lissa.

''Lisso, ještě jednou se omlouvám že-''

''To je dobrý, Andy mi říkal, že jste se nějak nepohodli a všechno bylo narychlo. Je to v pohodě'', usmála se. Spadl mi kámen ze srdce. 

''Uff, to jsem ráda'', řekla jsem. Lissa se zasmála. 

''Dělám lasagne, dáš si tady že ano?'', zeptal se Andy. 

''Ráda'', usmála jsem se. Podívala jsem se na linku a tam ležela obálka. 

''Co to je?'', zeptala jsem se. Podívala jsem se na obálku a na ní bylo napsáno Od Louise

''Od Louise?'', přečetla jsem nahlas. 

''Leží to tady od té doby, co tu Louis přespal. Asi je to pro tebe, nevím'', zvedl Loui ramena. 

''Já se podívám'', řekla jsem a pomalu otevírala obláku. Vytáhla jsem z ní dopis. Na prvním řádku bylo napsáno Milá Franny. Asi to není dopis pro mě, ale právě proto mě to nutí psát dál. 

Vím, že si asi říkáš, co se to teď děje. Asi si říkáš, kdo je ta Maggie. Ani nechci vědět, co si o mě myslíš, ale.. Ty jsi na tak dlouho pryč a já tak šíleně potřeboval sex. Tak šíleně, že jsem si musel hledat kurvy. A když už mě to hledání přestalo bavit, chtěl jsem si najít někoho na víc nocí. Nemiluju ji. I když říkám jí, i ostatním, že ji miluju, není to tak. Jde jen o sex. Znáš mě, víš, že bez něj nevydržím. Měsíc a půl, co jsi byla pryč, jsem to zvládal, ale potom už to nešo vydržet. Musíš mi věřit, že o nic víc nejde. Prostě jsem si jen chtěl užít. Až se vrátíš z Floridy, bude to zase při starým. Omlouvám se, že se musíš dívat po internetu na obrázky mě a Maggie. Ale zlepší se to, uvidíš.

Tvůj Louis.

Při každém přečteném slově se mi do očí nahrnuly slzy. Nemůžu tomu uvěřit. Všechno je to jen hra. Šlo mu jen o sex. Všechny ty krásné slova které mi kdy říkal, byly lži. 

''Co se děje?'', ptala se Lissa. Oba s Andym vypadali vystrašeně. Nemohla jsem popadnout dech.

Rozběhla jsem se do pokoje, zavřela za sebou dveře, zamkla se a svezla se po dveřích dolů. Plakala jsem pořád víc a víc, nešlo to zastavit. Andy a Lissa mi klepali na dveře, ale já jen slabě řekal, ať jdou pryč. Když mi řekl ty tři dokonalé slova Miluju tě Maggie. Byla to jen hra. Jen hra. Když mi říkal, že jsem speciální.. Sakra já jsem taková kráva! Všechno bylo jen hra, vše bylo jen kvůli sexu! Potřeboval sex a já se mu k tomu hodila. Cítila jsem se tak, odporně, hnusně, zneužitě. 

Celá jsem hořela, slz bylo pořád víc. Klepala jsem a nemohla tomu všemu uvěřit. Nemohla jsem uvěřit tomu, že by Louis byl něčeho takového schopný. 

Ano, krátký díl, ale myslím, že víc toho není potřeba napsat. Hvězdičkujte a vyjadřujte se do komentářů! xx

Girlfriend Or Whore?Where stories live. Discover now