part twenty four

1.9K 103 0
                                    

V minulém díle jste četli:

Vzal mě do náruče a odvedl do hotelové koupelny. Položil mě na zem a oba jsme vlezli do sprchy. Pustil vodu, která byla studená a já se k němu kvůli tomu přitulila. Přidal teplou a nechal ji na nás téct. Přitiskl mě ke zdi a políbil mě.

Po společné sprše jsme se vrátili zpátky k posteli. Oblékla jsem si tričko na spaní a Loui trenky. Zkontrolovala jsem mobil a položila ho na noční stolek. Lehla jsem si do postele a zakryla se. Po chvilce si Loui přilehl ke mě. Přitáhl si mě k sobě a obmotal kolem mě své ruce.

''Dobrou noc'', řekl a políbil mě na rameno.

''Dobrou noc Loui'', řekla jsem a spokojeně zavřela oči.    

Ráno, když jsem se vzbudila, otočila jsem se k Louisovi. Už nespal, díval se na mě. 

''Jsi roztomilá, když spíš'', řekl. Usmála jsem se. 

''Dobré ráno'', řekla jsem a ještě na chvíli zavřela oči. 

''Měli bychom si pohnout, protože za půl hodiny zavírají kuchyň na snídani a já mám celkem hlad'', řekl Loui. Zasmála jsem se. Sedla jsem si a promnula si obličej. Vstala jsem a šla do koupelny. Vyčistila jsem si zuby a učesala si vlasy. Oblékla jsem si rifle a bílé tričko a vzala mobil. 

''Můžeme?'', zeptal se mě Loui, když jsme byly oba nachystaní. 

''Můžeme'', řekla jsem. Vzali jsme kartu od pokoje a šli na chodbu. Musela jsem se zasmát nad vzpomínkou na včerejšek, kdy nám nešel pokoj otevřít. Jak se na nás Niall debilně čuměl, když to hned napoprvé otevřel a my tam stáli asi půl hodiny a smáli se. My jsme se totiž s Louisem hledali až jsme se našli. 

Přivolali jsme si výtah a vlezli do něj. Nastoupila s náma nějaká starší paní. Loui do mě pořád šťouchal a já na něj házela vražedné pohledy. Hned v dalším patře vystoupila a když se zavřeli dveře, oba jsme se začali smát. Potom se přisunul ke mě a opřel mě o stěnu.

''Včerejší noc byla úžasná'', pošeptal mi do ucha a mě naskočila husí kůže. Svoje prsty zapletl do vlasů a otřel se svými rty o mé. Když se odtáhl, zakňučela jsem. Usmál se a přistoupil ke mě zpátky. Něžně mě políbil. Prsty jsem mu přejela po břichu, nahoru a dolů.

Když výtah zastavil v přízemí, chytl mě za ruku a šli jsme do jídelny. Kluci i Danielle seděli společně u stolu, Liam na nás zamával a my kývli. Šli jsme ke stolu, kde bylo plno jídla. Chodili jsme kolem něho a vybírali si, co si dáme. Zastavili jsme se u tácku, na kterém byly dvě vajíčka u pod nimi uprostřed ležela paprika. Jo, vypadalo to jako penis.

''To vypadá zajímavě'', řekl Loui vážně, ale potom se zasmál.

''Ty jsi čuně'', řekla jsem se smíchem a šťouchla do něj.

''Hele, já nemůžu za to že tady kuchařky jsou sexuální hovada'', řekl a já se znovu začala smát. Nakonec jsem si dala do misky zeleninový salát a k tomu si dala opečený toast. Oba jsme se vydali za ostatními ke stolu.

''Ahojte'', pozdravili jsme je oba s Louisem zároveň.

''Ahojte'', pozdravili nás ostatní jednohlasně. Jsme všichni tak skvěle sehraní.

''Jaká byla noc?'', uchechtl se Harry.

''Určitě zajímavá, podle těch zvuků které jsem slyšel. Asi jste zapomněli, že jsme v hotelu, ne u Louise doma'', řekl Zayn se smíchem. Seděl naproti mě a já ho pod stolem kopla do nohy.

''Au'', zaskučel. Škodolibě jsem se usmála.

''Uuu'', Loui nastavil ruku, já se zasmála a plácla si s ním. 

''V show máme být ve 2, tak jsme si říkali, že bychom mohli do města, na nákupy a zajít si na oběd, přidáte se?'', zeptal se Liam. 

''Uhm, možná budou sexuálně zaneprázdění'', řekl Niall a začal se smát. Sklaplo mu, když Loui začal mluvit. 

''Nemůžu za to že s tebou nikdo nešuká'', musela jsem se zasmát. Niall se na něho vražedně podíval a pustil se zpátky do jídla. 

''Ale já to tak nemysleeel'', řekl Loui a drkl do Nialla. Niall na něj udělal ksicht a odnesl talíř. 

''Neměl si začínat'', řekl Loui a já se zasmála. 

Po snídani jsme se vrátili do pokoje. Bylo půl 12 a ve 12 máme sraz u recepce. Vůbec nevím, co si mám dát na sebe. Stála jsem u tašky s věcma a přemýšlela, co si obleču. 

''Oblečeš si něco?'', zašklebil se Loui. 

''Ne, půjdu jen v podprsence'', řekla jsem se smíchem. 

''Mmm, dobrý nápad'', řekl a obmotal kolem mě své ruce. 

''Jojo, ať klidně zmrznu že jo'', řekla jsem. 

''Ale ňoo'', řekl a otřel se svým nosem o můj. Zasmála jsem se a věnovala se znovu vybíráním věcí. Nakonec jsem si oblékla normální rifle, tričko a přes to riflovou vestu. Venku už je zima, a tak jsem si dala kabát a čepici s ušima. Vzala jsem si malou kabelku a do ní dal různé potřebné věci. Přidala jsem k nim i rukavice, nebudu venku mrznout. 

''Ta čepka je roztomilá'', řekl Loui. Zasmála jsem se. Podívala jsem se na mobil a viděla novou zprávu. Lissa. Sakra! Já jí včera zapomněla zavolat. 

Proč jsi mi neřekla že odjíždíš? To už ti nestojím ani za to? 

Tohle jsem nechtěla. Ale v tom spěchu doma jsem jí to nestihla říct. Měli jsme ještě asi 10 minut času a tak jsem vytočila její číslo a sedla si na postel. 

''Není možné, ty ses ozvala'', ozvalo se v mobilu. 

''Promiň Lisso, doma byl zmatek a já ti to nestihla říct'', omluvila jsem se. 

''A jak se tam máš?'', zeptala se mě. 

''Dobře, skvěle, zrovna jdeme do města na nákupy'', řekla jsem. 

''Oh, tak to nebudu zdržovat''

''Nezdržuješ'', zamračila jsem se. 

''Popovídáme si až se vrátíš domů'', řekla. 

''Dobře. A ještě jednou promiň'', řekla jsem. 

''V pohodě. Měj se, pozdravuj Louise'', řekla, když se zrovna Loui objevil přede mnou. 

''Určitě tě taky pozdravuje, tak pa'', řekla jsem a položila to. 

''Lissa?'', zeptal se Loui. Kývla jsem. Asi je, nebylo byla, vážně naštvaná. Ale, prostě, nějak.. 

''Jojo. Zapomněla jsem jí říct, že letím pryč'', řekla jsem a dala mobil do tašky. 

''Oh''

''Můžeme?'', zeptala jsem se. 

''Můžeme'', řekl s úsměvem.

Girlfriend Or Whore?Where stories live. Discover now