Kapitel 8

473 23 29
                                    

Helt ärligt... Så var jag liten rädd. Rädd över vad David hade skrivit. Min puls rusade och jag bet mig själv i läppen. Kom igen nu, din mes. Jag öppnade Davids snap.

"Hahah, förlåt. Det var olämpligt av mig. Ville bara veta om du har en pojkvän. Om jag har någon konkurrens jag behöver döda." Sen en skrattande smiley, precis som vanligt. Jag släppte ut en lättad suck. Gud, vad nervös jag va. David råkade bara gå över gränsen förut. Nu skämtar han som vanligt. Det han skrev förut... En enkel olycka. Det händer alla.

"Det är okej, du är förlåten." Skrev jag, med en glad smiley. Jag log mot skärmen. Ett litet misstag kommer inte skrämma bort mig!

"Du förstår inte hur mycket din förlåtelse betyder för mig." Sen... Han skickade ett hjärta. Ett blodrött, litet hjärta som fick mitt egna att ta ett skutt. Som en liten tönt fnissade jag. Jag måste ha sett löjlig ut, där jag låg under täcket och fnissade som en galning.

Men det som han skrev sen, fick mitt hjärta att ta mer än ett skutt.

"Du förstår inte hur mycket du betyder för mig."

Herregud. HERREGUD.

"Lol." Skrev jag snabbt och skickade. Åh gud, vilken tönt jag är. Lol? Svarade jag en dösnygg kille med lol? Alltså döda mig nu. Han kommer tycka att jag är jätte weird. Sen kommer han aldrig vilja skriva med mig.

Jag suckade och slog huvudet emot kudden. Bra gjort, Emily! Du vet verkligen hur man flörtar med killar!

Min mobil vibrerade och jag tittade på hans svar.

"Jag är allvarlig." Var hans första snap.

"Jag älskar dig. Ingen annan har betytt så här mycket för mig." Älskar han mig?

"Ingen."

Sen skriver han "Ingen" flera gånger. Åtminstone tio gånger. Han bokstavligen spammade mig med det. Som om hans telefon gått sönder och det enda han kunde skriva var Inget.

Ehm... Okej?

"Okej, jag fattar. Jag måste gå nu, see you!" Skrev jag, med en skrattande smiley.

Men... Det är som om David kommit igång. För han slutar inte skriva. Han skickar hela paragrafer om hur mycket han älskar mig. Orden tar aldrig slut. Han skriver allt! David skriver att jag är hans själsfrände. Att vi är menade för varandra och att jag är den enda för honom... Och att han är den enda för mig.

Det... Börjar bli lite konstigt. Visst, det här är precis som en av mina fantasier. Men nu när det verkligen händer... Herregud, det är ju lite konstigt.

Vad han skriver sen får mig att spärra upp mina ögon och nästan tappa telefonen. Men inte av glädje, utan av skräck.

"Jag gör vad som helst för dig."

"jag skulle döda för dig. Ge mig ett namn och den är död"

"jag kan ge dig vad du än vill ha. Säg vad du vill ha och det är ditt."

"För du äger redan mitt hjärta."

"lika bra att du äger allt annat också"

Snap från DavidWhere stories live. Discover now