Mulțumesc și rămas bun

9.5K 764 208
                                    

/ v-am spus că nu s-a terminat, încă/





Depinde din ce punct priviți lucrurile. Povestea, da, am terminat-o de scris. Și, țin musai să menționez că este cartea pe care am scris-o cel mai repede dintre toate lucrările mele. Doar două luni și jumătate. Și s-a întâmplat așa datorită feedback-ului primit de la voi. Altfel, posibil să fi fost deja ștearsă sau doar pe la jumătate cu ea. De asta țin să vă spun că, comentariile voastre, sunt cele mai valoroase pentru mine.

Aș putea să vă iau pe fiecare în parte, dar ar dura prea mult și cred că m-aș pierde printre rânduri. Așa că, am să încerc să fiu cât mai concisă.

Vă mulțumesc, fete frumoase! Și băieților, bineînțeles. Am văzut că au fost câțiva care au citit și ei povestea. Vă mulțumesc din suflet pentru timpul acordat și pentru că ați citit. Vă ador, așa să știți! Chiar acum, încerc să țin pasul cu comentariile primite la capitolul anterior, pentru că nu vreau să ratez pe cineva. Sunteți minunați. Și nu o spun doar așa, chiar sunteți. Vă mulțumesc că mă motivați să continui cu scrisul și că, prin voi, mi-am dublat încrederea în mine.

Codul unui gentleman (Publicată)Donde viven las historias. Descúbrelo ahora