19. Bölüm | Bir Baba Kızıyla Sevgilisini Yakalayınca Kan Çıkar Mı?

262 18 1
                                    

Öncelikle merhaba sevgili SON ÖPÜCÜK okurları (= Hepinize tek tek teşekkür etmek istiyorum hayal dünyamı benimle paylaştığınız için (= Mesaj atın tanışalım arada, severim ben okurlarımla kaynaşmayı (=

Size not yazmamın sebebi YAĞMURUN ELLERİ adlı yeni bir hikayeye başlıyor olmam. Şimdi çok yavaş gelecek ama SON ÖPÜCÜK bittiği anda hız kazanacak (= Üzülerek söylemek istiyorum ki bu hikayemizin kısa bir ömrü kaldı, finale yaklaşıyoruz ki hızlı zaman sarımlarından bunu anlayabilirsiniz (= Keyifli okumalar dilerim, hepiniz çok kıymetlisiniz (=

-Nagehan

**

      Birkaç saniye kararsızlığın ardından güç tuşuna bastım ve sesini kapattım telefonun. Ardından sertçe kapıya fırlattım. Umay'ı al dedi. Resmen şansını denemesini söyledi abisine. Kim? Benim sevgilim. Kim? Aşığım dediğim adam. Kim? Geleceğimi planladığım ve sonsuz güvendiğim insan. Olduğum yeri saçtığım ateşten yakabilirdim. Evet, bunu şu an yapacak kapasiteye sahiptim. On dakika sonra kapı çalmasaydı gerçekten de ateşe verebilirdim kendimi fakat ısrarla çalan zil ve yumruklanan kapı dikkatimi kendine çekiyordu. Deniz'in sesi ise karmaşık duygulara sürüklemekten geri kalmıyordu karmakarışık zihnimi. Yerimden kalkıp aynada kendime baktım ve olabilecek en öldürücü bakışlarımı takındım. Atom bombasının şiddetini biliyordu herkes ama hiç kimse öfkeden deliye dönmüş, ihanete uğradığını hisseden bir Türk kızının hiddetini bilmiyordu. Güzel, az sonra sanırım dünya gündemine yeni bir haber yerleştirecektim.

      "Sevgilisi tarafından abisine peşkeş çekilen genç kız(19) olanları öğrendiğinde sinir krizi geçirdi ve sevgilisini(20) öldürüp yaşadığı binanın temeline gömdü. Cesede yapılan otopsi sonucunda önce başına sert bir cisimle vurulduğunu, ardından karnının tabaka tabaka deşilip içine basket topu koyulup misinayla dikildiği ve ardından gözlerinin oyulup içine kum ve bilye koyulduktan sonra tutkalla yapıştırıldığı tespit edildi. Ölüm sebebi bilinmemekle birlikte, çekilen tırnaklarından, yüzülmüş kafa derisinden, karnından ve gözlerinden sızan aşırı kandan olduğu tahmin ediliyor."

      Başımı iki yana salladım. Şimdi Deniz'e yapacağım işkenceleri planlama vakti değildi. Yavaşça ilerleyip kapıyı açtım. Tam o sırada Deniz kapıyı yumruklamaya hazırlanıyor olacaktı ki yumruğu havada karşıladı beni.

      "Ne var?" dedim soğuk bir tonla. Anında kollarını omuzlarıma dolayıp sertçe kendine çekti beni.

      "Deniz bırakır mısın?" dedim nafile bir çabayla çırpınırken.

      "Bırakmam! Ne anladığını biliyorum Umay, o kayıtta sadece bir noktaya odaklandığını biliyorum!"

      Bugüne kadar Deniz'in birçok haline şahit olmuştum ama çaresizlik ilk defa karşıma çıkıyordu. Arkadaşlarının dışladığı bir çocuktu şu an bana sarılan. İstenmeyen, yalnız, üzgün ve korkak...

      "Bırak Deniz!" diye bağırdım ve zorla da olsa kurtuldum kollarının arasından. Arkama döndüğüm anda tekrardan sarıldı ve bu kez gerçekten mengeneye almıştı beni.

      "O zaman dinle beni. Dedim ki üç gün değil üç ömür uğraşsan yapamazsın. Sadece bir kısmını atmış sana konuşmanın. Ben Umay'a kendimden daha çok güveniyorum dedim, senin üflemenle yıkılacak kumdan bir kale değil bizim aşkımız dedim. Senin bana yaptıklarını öğrense, yüzüne tükürmeye bile beğenmez seni dedim. Ama o adi herif sadece bizi bu duruma düşürmek için o kısmı attı sana. Mesajı yolladıktan sonra bana da dinletti kaydı. Nasıl geldiğimi hatırlamıyorum Umay. Lütfen, lütfen bir kez düşün. Sen bir çırpıda her şeyi silip atacak bir insan değilsin. Yapma yalvarırım sevdam..."

Son ÖpücükWhere stories live. Discover now