Gecikme Özrü ve Final Duyurusu

173 10 0
                                    

Merhaba okurcanlarım; artık kaçınız beni takip ediyorsunuz bilemem (= Öncelikle hepinizden ayrı ayrı özür dilemek istiyorum ki üç aydır klavyemde en ufak bir hareketlenme yaşanmıyor çünkü. Son Öpücük benim sevdiğim bir hikayeydi, bilen bilir klasik Nagehan hikayesiydi. Fark ettiğim, ki fark etmemi sağlayanlara da çok teşekkür ederim, bir şey var; aşırı aşk yazıyorum. 

Aşk güzel şey ama kıvamında olursa. Üzerime sinmiş ağır bir aşk kokusu var ve bu da beni sürekli kendini tekrara sürüklüyor. Yıllardır rahatsız olmadığım şey bu yıl beni rahatsız etti ve bende bundan dolayı yazamadım Umay ve Deniz'i. Bir anda bundan sıyrılmak istedim ve cinayet hikayesine başladım, o da üç bölümde tıkandı çünkü yine aşk vardı yine aşk vardı. Bende yavaşça bundan uzaklaşmak için yeni bir hikaye oluşturdum kafamda ve gerçekten zamanımı aldı birde yaz okulu falan fıstık...

İşin özü size haksızlık ettim ve yeni hikaye gelmeden evvel Son Öpücük'e final yazmak istedim. Yarım saat içinde bölümü yükleyeceğim Allah nasip ederse. Yeni hikayemiz ise doğum günüm olan 14 eylülde tanıtımıyla karşınızda olacak ama bölümleri hemen atar mıyım bilmiyorum planım bayramdan sonraya atmak ki o zamana kadar bölüm biriktiririm. Hepinize teşekkür ederim hikayemi okuduğunuz için umarım yeni hikayemde de beni yalnız bırakmazsınız.

Gecikme için özür diliyorum tekrardan, finalde görüşmek üzere...

-Nagehan

Son ÖpücükWhere stories live. Discover now