hoofdstuk 10

472 15 1
                                    

Marion je bent de rest van de dag vrij roept mechels naar marion als ik haar kantoortje uitloop. "Kom eef.. laten we nog wat leuls gaan doen voor we vanavond nar all you need is love gaan. Jaa dach.. daar ga ik dus niet meer naar toe hoor roep ik. Huh..? Waarom niet vraagt marion verbaasd. Wolfs komt niet.. zeg ik terwijl ik de tranen voel branden achter mijn ogen. Och meisje toch.. zegt marion en ze knuffelt me en nu..? En nu..?! nu ga ik vanavond dus niet mee.. oo jawel eef wat ga je anders doen..? Met een dekentje op de bank liggen wegkwijnen. Ja mischien.. geef ik toe dat ik eigenlijk ook niet weet wat ik ga doen als ik thuis ben maar ik weet zeker dat ik niet naar all you need is love ga.. lekker kijken naar verliefde stelletjes terwijl mijn liefde mij niet eens ziet staan dacht het niet..

dan gaat marion haar telefoon. "Marion.." "ja wacht even.." eef ik moet even bellen oke.. vraagt ze aan mij terwijl ze har telefoon afdekt met haar hand. Ja oke.. zeg ik. Marion gaat een stukje verderop staan. "Ja nou we hebben dus een probleem".. hoor ik haar zeggen. Ja nee dat gaat dus niet ze wil niet.. oke ja ik regel wel wat het komt goed.. oke succes.. goeie reis... wanneer marion weer bij me komt staan vraag ik nieuwsgierig. Wie was dat..? " o niks bijzonders hoor.. een vriend. Een vriend die nu op vakantie gaat vraag ik ongelovig. Vakantie..? Kijkt marion me verbaasd aan. Ja hij ging toch op reis..? Oo ja.. ja hij ging op vakantie.. kom laten we nog wat leuks gaan shoppen voor vanavond zegt ze gauw. Waarom we hebben toch kleren..? vraag ik verbaasd. Eva..kijkt marion me geschokt aan je wilt toch niet in een broek en t-shirt naar all you need is love..? Hoezo niet..? Vraag ik en trouwens ik ga toch niet.. jij gaat wel kom.. trekt marion me een winkel in.

Deze is leuk eef.. pas nou even. Marion ik ga echt geen jurk aandoen..! Echt wel.. kom pas nou even..! Oke dan zucht ik. Als ik hem even later aan heb loop ik het hokje uit. Enn..? Vraag ik aan marion. Geweldig eef hij staat je echt leuk..kijk..! Als ik in spiegel kijk zie ik dat hij inderdaad best wel leuk uit ziet. oke dan ik neem hem zeg ik wat me een gejuich van marion opleverd. Zullen we hier eten vraagt marion als we even later langs een restaurantje lopen. Oke als ze bami hebben..! stem ik in.

Dat was lekker.. loop ik even later weer met marion over straat. Kom dan kleden we ons wel bij jouw om zegt marion. Oke..! Als we de ponti in lopen vraag ik. Iets drinken..? Ja lekker..! wijntje graag... Als ik een glas wijn voor marion haar neus zet gaat alweer haar telefoon. Ik ga even douchen meld ik voordat ik naar boven vertrek. Daardoor hoor ik niet dat marion het met iemand over all you need is love heeft en blij is dat ze me toch heeft kunnen overhalen zodat hun plan toch kan doorgaan.

All You Need Is Love  - Flikken MaastrichtWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu