hoofdstuk 14

488 17 0
                                    

Na nog een tijdje op het bankje te hebben gezeten sta ik op.. kom je..? Wolfs pakt meteen weer mijn hand alsof het de normaalste zaak van de wereld is... de vlinders in mijn buik zijn nu echt aan het dansen..

opeens blijft wolfs stil staan. Verbaasd kijk ik hem aan.. maar waneer ik in zijn blauwe ogen kijk verdrink ik bijna.. langzaam komt zijn hoofd dichterbij.. en eindelijk.. eindelijk voel ik zijn perfecte lippen op die van mij... onze kus verandert algauw in een pasionele zoen.. voorzichtig tik ik met mijn tong tegen zijn lippen en hij opent gelijk zijn mond waarna onze tongen samen rondjes draaien..

Als we de zoen afbreken begint wolfs te praten.. "het spijt me echt eef.. ik.. maar voordat hij zijn zin kan afmaken druk ik mijn lippen weer op de zijne voor een zoen waar hij maar al te graag in mee gaat...

Samen lopen we hand in hand naar de ponti.. ik ga gelijk naar bed.. het is al laat.."is goed eef slaap lekker".. slaap lekker... maar als ik eindelijk in bed lig kan ik niet slapen.. mijn gedachte gaan de hele tijd naar onze zoen.. op een gegeven moment ben ik er klaar mee en sta op.. ik loop naar wolfs zijn kamer om te zien of hij nog wakker is..

Voorzichtig open ik zijn deur.. wolfs staat zich net uit te kleden.. mijn blik gaat naar zijn blote boven lijf.. wat ziet hij er toch aantrekkelijk uit.. waarschijnlijkt merkt wolfs me nu pas op want opeens verschijnt er een glimlach op zijn gezicht.. "hey" hej.. zeg ik waarna ik op hem afloop.. voor ik me kan bedenken druk ik mijn lippen op die van hem.. hij gaat maar al te graag mee in onze zoen.. voorzichtig glijden zijn handen onder mijn hemdje.. mijn handen wrijven door zijn haren.. voorzichtig trekt wolfs mijn hemdje uit waarna hij me op bed laat vallen.. hij drukt kusjes van mijn nek totaan mijn navel.. zachtjes kreun ik.. mijn handen gaan als vanzelf naar zijn riem en prutsen eraan om hem open te krijgen.. even later valt zijn broek op de grond en gauw trekt hij mijn broekje ook uit..

Hij wrijft voorzichtig over mijn slipje waardoor ik harder ga kreunen.. voorzichtig druk ik kusjes van zijn nek totaan net boven zijn boxer.. oo eef.. kreunt hij.. dan kruipt hij onder de dekens en duwt mijn slipje weg.. voorzichtig brengt hij twee vingers bij mij naar binnen.. algauw maakt zijn tong plaats voor zijn vingers.. kreunend wrijf ik door zijn haren.. als hij weer boven komt drukt hij zijn lippen in mijn nek.. algauw sprijd ik mijn benen.. ik wil hem nù.. kan me niet schelen of dit kan of niet.. "weet je het zeker".. ja.. even later voel ik hem in me komen.. hij drukt allemaal kusjes in mijn nek... wolfs... kreun ik.. vind je het een beetje lekker..? Of zal ik er maar mee stoppen..? Vraagt hij lachend.. als antwoord kreun ik alleen.. even later laat hij zich uitgeput naast me vallen.. "ik hou van je eef.." zegt hij ineens uit het niets.. ik ook van jouw..! Antwoord ik waarna ik me in zijn armen nestel en we samen in slaap vallen...

All You Need Is Love  - Flikken MaastrichtWhere stories live. Discover now