hoofdstuk 24

390 11 1
                                    

Als ik bij marion kom begroet ze me anthousiast. 'Hej eef.. kom binnen' vrolijk stap ik bij marion naar binnen. 'Mmm wat ruikt het hier lekker' als ik even later de deksel optil word mijn vermoeden bevestigd. 'Bami!' Roep ik verrukt. 'Ja het is vandaag toch je geluksdag dus ik dacht bami past daar wel bij' glimlacht ze. 'Geluksdag?' Kijk ik haar vragend aan. Verschrikt kijkt ze me aan. 'Zei ik wat, nee hoor ik zei niks' 'ja maar marion..' ' ik heb niks gezegt' zegt ze voordat ze gauw naar de kamer loopt om borden te pakken. Verbaasd kijk ik haar na. Wat is er met haar?

'Het was heerlijk marion!' Glimlach ik naar mijn beste vriendin. Samen ruimen we de tafel op en maken ons klaar om te gaan. Even later zitten we samen in de auto. 'Vind je het spannend?' Doelt marion erop dat ik al de hele tijd onrustig met mijn voet zit te tikken. 'Ik spannend? Nee hoor hoe kom je daar bij?' Een tijdje is het stil. 'Oke ik ben echt supper zenuwachtig!' Roep ik. 'Haha ik wist het wel. Maar dat is nergens voor nodig.' Stelt ze me gerust. 'Ja maar jullie maken het wel allemaal zo spannend en wolfs dan met zijn briefjes' 'briefjes?' Kijkt marion me vragend aan. Dus vertel ik haar het hele verhaal over dat wolfs een complete outfit voor mij bij elkaar had gezocht. 'Echt..? Dat is zo lief!' Roept marion. Dan zie ik een bord waarop staat dat we hier ervanaf moeten.'marion we moeten hier ervanaf!' Meteen geeft marion een ruk aan het stuur en val ik tegen de deur aan. 'Hey ik moet nog langer mee' lig ik in een deuk. 'Sorry' komt ook marion niet meer bij maar waarschijnlijk meer door mijn gezicht dan dat ik hier zo lig.

Even later lopen we het terrein van all you need is love op. 'Heb je er zin in?' 'Hmm beetje ben wel erg zenuwachtig' beken ik. 'Hoezo je weet toch niks he?!' Verspreekt ze zich. 'Wat weet ik niet?' Vraag ik nieuwsgierig. 'Eeh nee niks' echt niet!' 'Oke ik weet niets' overtuig ik haar. Maar stiekem wil ik het wel graag weten.

Even later zitten we binnen op dezelfde plekken als de vorige keer.  opeens komt sara naast me zitten. Ik heb sara ontmoet toen ik van marion mee moest naar all you need is love 4 jaar geleden. 'Hey hoe gaat het met je?' Vraag ik vrolijk. 'Ja goed ben pas getrouwd en jij?' 'Ik heb een zoontje samen met floris' glimlach ik. 'Die man die jouw verraste toen met kerst?' Vraagt ze nieuwsgierig. 'Ja die ja!' Glimlach ik. 'Dat vond ik zoo romantisch zwijmelt ze. 'Wat doe je hier eigenlijk' 'oo marion had me gevraagd te komen'. Verbaasd kijk ik marion aan. Ze haalt alleen haar schouders op. 'Waarom moest je komen' vraag ik nieuwsgierig. Sara wil antwoord geven maar schiet opeens in de lach. Verbaasd kijk ik acher me. Marion zit druk te gebaren. Zeg, mag ik nu eindelijk weten wat er aan de hand is?! Want anders ga ik meteen hoor!' Sta ik al op. 'Eef ga zitten' duwt marion me op mijn stoel. 'Oke dan..' even zucht ze. Dan begint ze haar verhaal. 'Wolfs heeft een verrassing voor je?' 'Wat?!' 'Ja we mochten je het niet vertellen want hij wilde dat het echt een verrassing was, en hij dacht dat als je zou weten dat hij een verrassing had dat je dan helemaal niet meer zou komen' ik schiet in de lach. Dat klinkt echt wel als mij. Ik heb een hekel aan verrassingen..

Mijn verhaal is bijna ten einde dit is het voorlaatste deel. Ik ben alweer met een nieuw verhaal bezig dus als dit verhaal af is kunnen jullie meteen verder lezen 😉

Reacties zijn lief 😘

All You Need Is Love  - Flikken MaastrichtWhere stories live. Discover now