hoofdstuk 19

418 11 1
                                    

Als ik thuis kom loop ik meteen door naar de badkamer.. ik pak de test uit mijn tas en ga op de badrand zitten.. ik begin de bijsluiter te lezen maar eigenlijk alleen om tijd te rekken want ik weet al hoe het werkt van bij sem..

Zenuwachtig loop ik door de kamer.. zijn de twee minuten al om..? Als ik na een tijdje weer op de klok kijk zie ik dat de tijd om is.. oke dit is het moment van de waarheid.. voorzichtig pak ik het staafje vast.. twee streepjes..! Ik ben zwanger..! Stiekem ben ik superblij.. ik ben zwanger..! Maar dan komt die twijfel weer wat als wolfs het niet wil..?

Dan gaat de bel.. gauw verstop ik het staafje en loop naar beneden.. hej marion..! Begroet ik mijn vriendin.. zo.. hoe gaat het met onze ziekke..? Lacht marion als we aan tafel zitten.. eeh ik ben niet echt ziek..! Geef ik dan maar toe. Weet ik toch..! Lacht ze.. wat kwam er uit de test..? eeh..ik..eeh.. Ik ben zwanger..! Gooi ik er dan in een keer uit.. oo meis gefeliciteerd..! knuffelt marion me meteen.. hej.. wat is er..? Merkt marion natuurlijk meteen dat er wat is.. ik weet niet of wolfs het wel wil.. tuurlijk wil hij het wel..! Overtuigd marion me.. jullie worden een echt gezinnetje..!

dan horen we de deur boven open gaan.. nou ik ga meer weer..! Zegt marion en ze staat gauw op.. vertel het hem gewoon..! Drukt ze me op het hart.. hij zal het vast heel leuk vinden.. oke.. stem ik in..

Ben je een beetje lief voor eva..? Hoor ik marion boven tegen wolfs zeggen.. tuurlijk dat ben ik toch altijd..! lacht hij.. ja maar ze moet je wat vertellen.. marion..! Denk ik bij mezelf houd je mond please.! Hej schat.. komt wolfs de trap af.. als hij me een kus heeft gegeven vraagt hij nieuwsgierig: wat moest jij mij vertellen..? Oo niks hoor..! Ik vertel het je straks wel.. oke dan.. wat wil je eten..? Doe maar wat.. antwoord ik.. het maakt me echt niet uit.. mijn gedachten zitten de hele tijd bij hoe zou ik het wolfs vertellen..?

Mmm..het was weer heerlijk wolfs..! Weet ik toch.. lacht hij.. zal ik sem in bed leggen..? Ja doe maar.. als wolfs sem in bed is aan het leggen ga ik op zoek naar kaarsen.. ik heb besloten dat ik het straks ga vertellen.. op onze kamer.. maar dan moet het er natuurlijk wel een beetje romantisch uit zien..

Lieve lezers.. heel erg sorry maar ik ben bijna aan het einde van dit verhaal.. ik denk dat er nog 3/4 hoofdstukken komen.. ik ben bezig aan een nieuw verhaal.. dus jullie kunnen hierna gewoon doorlezen aan een nieuw verhaal 😄 nou ja in iedergeval heel veel lees plezier voor de laatste hoofdstukken.. ik hoor graag wat jullie van mijn verhaal vinden.. 😊😄

All You Need Is Love  - Flikken MaastrichtWhere stories live. Discover now