hoofdstuk 25

547 16 5
                                    

Ik wil nog wat tegen marion zeggen maar dan komt robert al binnen lopen. Meteen komt hij onze kant op. Gelukkig stopt hij bij sara. 'Ik hoorde dat je net getrouwd bent?' 'Ja dat klopt' straalt ze helemaal. 'Nou dan ben ik toch nog ergens goed voor' lacht hij. Hij loopt door naar een volgende persoon die hij vertelt dat haar vriendje hier is. Gillend springt ze op en rent naar beneden waar ze hem om de nek vliegt. 'Dit is dus echt niks voor mij' zucht ik. Tuurlijk wel jij houd toch ook van romantiek' lacht marion. 'Ja alleen als het met wolfs is' lach ik. 'Nou ja zeg, twan is ook best leuk' lacht marion. 'Ja voor jouw ja maar wolfs is toch veel leuker' al gauw zitten we in een welles, nietes discussie. 'Zeg dames kunnen jullie dat later uitvechten het is pauze' lacht sara.

Na de pauze lopen we lachend weer terug naar binnen. 'Hoe zit dat nou dan?' Vraag ik nieuwsgierig aan sara. 'Nou hij deed dus heel gegeimzinnig enzo dus ik dacht dat hij vreemd ging. Toen ging ik hem dus volgen en toen ging hij een juwelier binnen. Toen hij later thuis kwam vroeg hij me ten huwelijk' 'echt?' Kijk ik haar ongelovig aan. 'Weet je zeker dat je niet een of andere film zit te vertellen?' Vraagt ook marion ongelovig. 'Nee natuurlijk niet!' Roept ze verontwaardigt. 'Zou jij willen trouwen?' Vraagt sara ineens. 'ja Met wolfs' 'maar dan wel romantisch' voeg ik er gauw aan toe. 'Nou dat moment komt sneller dan je denkt' mompelt marion. 'Wat?!' 'Nee niks..'

Opeens komt robert op ons af. Ik probeer me achter marion haar rug te verstoppen maar ze duwt me aan de kant. Net als ik achter sara haar rug duik. Blijft robert stilstaan. 'Eva' 'eeh ja..?' Zeg ik ongemakkelijk als ik omhoog kom. 'Kom je even mee naar beneden?' 'Ik heb een verrassing voor je' nieuwsgierig loop ik achter robert aan naar beneden.

Dan gaat de deur open en komt sem op me af gerend. 'Mama!' 'Sem?' Knuffel ik hem verbaasd. Dan komt ook wolfs binnen lopen. 'Wolfs?' 'Eeh ja eeh wij..' stamelt hij. Dan gaat opeens ons liedje aan. Heel veel mensen hebben een liedje waar ze het eerst op gezoend hebben ofzo. Maar ons liedje is gewoon een liedje dat ik en wolfs allebei mooi vinden. Sem zingt vrolijk mee. Zou dit het liedje zijn wat ik sem laatst hoorde zingen? Dan stopt het liedje en begint wolfs weer te praten. 'Lieve eef, sem en ik willen je wat vragen' begint hij. 'Nu wij nog een kindje krijgen en we sem hebben wil ik graag een echt gezinnentje worden met je'

Met puppy ogen kijkt sem me aan. 'Lieve mama wil jij net als semmie, papa en de baby een wolfs worden?'  Verbaasd kijk ik wolfs aan.

'Lieve eef, wil je met me trouwen?'
'Jaaa!

Einde

Hallo lieve mensen. Dit is alweer het einde van mijn verhaal. Heel erg bedankt voor het lezen van dit verhaal. Ik hoop dat jullie het leuk vonden.😉 (binnenkort weer een nieuw verhaal 😄)

All You Need Is Love  - Flikken MaastrichtWhere stories live. Discover now