hoofdstuk 20

423 11 0
                                    

Ik heb alle kaarsen neergezet in onze kamer. gauw loop ik weer naar beneden.. wolfs zit op de bank. lieverd wat is er nou..? Vraagt hij bezorgt. niks hoor..! Wolfs..? Hmm..? Ik ga nu naar boven je mag pas over 5 minuten komen oke..? Wolfs kijkt me raar aan.. oke toegegeven het klinkt ook wel raar maar het moet even anders kan ik het niet voor bereiden.. nog steeds kijk ik hem vragend aan.. oke.. stemt wolfs dan in.. oke tot zo..! Zeg ik zenuwachtig..

Als ik boven kom trek ik de gordijnen dicht en steek ik alle kaarsen aan.. meteen word het een stuk lichter.. voorzichtig haal ik de zwangerschaps test uit mijn nachtkastje en leg hem op het nachtkastje van wolfs.. zenuwachtig ga ik op het bed zitten.. waarom zei ik nou weer 5 minuten..! Nu ben ik hartstikke zenuwachtig..

Dan hoor ik de trap kraken.. gauw sta ik op.. vrolijk komt wolfs binnenlopen.. zo eef wat ben je van plan..?! zegt hij terwijl hij met zijn wenkbrauwen wimpelt. Eeh.. nou ik..eeh.. wat is er eef..? Vraagt hij meteen weer bezorgd.. ik moet je wat laten zien..! Gooi ik er dan uit.. vragend kijkt hij me aan.. voorzichtig pak ik de zwangerschaps test en geef hem aan wolfs.. ik ben zwanger..! Gooi ik er dan uit.. echt..! Ja echt.. oo eef dat is geweldig..! tilt hij me op en draait een rondje met me.. dus je wilt het wel..? Vraag ik voorzichtig.. tuurlijk..! Ben je daarom de hele dag zo zenuwachtig..? Voorzichtig knik ik.. oo lieve schat dat hoeft toch helemaal niet... kom eens hier..! Wolfs slaat zijn armen om me heen.. ik wil heel graag een kindje met jouw..! Opgelucht zucht ik..

Voorzichtig zoent wolfs me waar ik maar al te graag in mee ga.. ga je mee in bad..? Vraagt wolfs terwijl hij met zijn wenkbrauwen wimpelt.. vrolijk knik ik.. even later zitten we samen in bad.. wolfs zijn handen rusten op mijn buik.. kan hij of zij niet nu al geboren worden..? Vraagt hij ongeduldig. Ik kan nu echt niet meer wachten hoor.. ik grinnik.. nou ik denk dat we toch nog maar even moeten wachten he flo.. sip knikt hij.. gauw geef ik hem een kus.. ik ga er maar eens uit.. kom jij ook zo..? Zeg ik terwijl ik verlijdelijk op mijn lip bijt..

Ik sta mijn pyjama te zoeken als ik opeens twee armen om mijn middel voel.. voorzichtig drukt hij kusjes in mijn nek.. grinnikt draai ik me om.. waarna ik hem zoen.. en hij me maar al te graag terug zoent.. voorzichtig laat wolfs me op het bed vallen.. en begint kusje op mijn borsten tot aan mijn buik te drukken.. je bent zo mooi eef..! Hijgt hij.. kom hier gek.. trek ik hem omhoog waarna ik hem zoen.. hij tikt met zijn tong tegen mijn lippen en als ik mijn mond open dansen onze tongen langs elkaar.. waarna wolfs in me komt en we een heerlijke nacht beleven..

All You Need Is Love  - Flikken MaastrichtDonde viven las historias. Descúbrelo ahora