hoofdstuk 11

475 13 0
                                    

Eef zal ik je mak- up doen..?klopt marion even later op de deur als ik me net in mijn jurk probeer te worstelen. Nee hoor dat hoeft noet heb al mascara op gedaan.. Roep ik terug. Eef mag ik binnenkomen..? Tuurlijk kom binnen.. eef kom ik doe even je make-up. Voor ik kan protesteren zegt marion "later zul je me dankbaar zijn". Ik kijk haar vragend aan. Marion kijkt met een mysterieuse blik terug. Oke ik heb nu zo'n vermoeden dat ik niet voor de gezelligheid mee moest naar all you need is love. Marion je gaat me toch niet koppelen he..? Vraag ik angstig. Nee tuurlijk niet.. stelt ze me gerust. Volgensmij hoor ik haar nog mompelen dat hoeft ook niet want jullie zijn al een koppel ik durf het niet te vragen straks heeft ze niks gezegd en dan kom ik met zo'n rare vraag.

Even later zitten we allebei opgedoft in de auto. Zeg marion.. is dit niet een beetje té..? Nee hoor.. je bent prachtig eef echt waar.. stelt ze me gerust. Even later stappen we uit bij de studio van all you need is love. Even denk ik wolfs zijn moter te zien staan. Die normaal eva ga je nu ook nog waanbeelden zien..? Zeg ik tegen mezelf. Wat zou wolfs nou moeten bij all yoy need is love. En trouwens dat kan helemaal niet want hij zit in italië. Zie je dat kan helemaal niet zegt dat andere stemmetje nu weer.. hij is er niet. Nee hij is er niet maar ik hoopte zo dat hij uiteindelijk toch nog met kerst zou komen maar ik heb niks meer gehoord. Nee niet zo gek als jij hem in een keer wegdrukt he zegt het stemmetje weer. Eef..? Word ik uit mij gedachte gehaald door marion. Jaa..? "Waarom sta je naar die motor te staren"..? O niks kunnen we al naar binnen..? "Je mist hem he..?" vraagt marion. Kunnen we het daar een andere keer over hebben..? "Tuurlijk kom we gaan naar binnen.."

"we moeten stoel 23 en 24 hebben" zegt marion. Deze vraag ik als we bij de stoelen 20 t/m 26 staan. Jaa.. als we een tijdje zitten komt er een meisje naast me zitten. Kom je ook voor je geheime liefde..? Vraagt ze. Nee.. jij..? Ja ik heb in een brief geschreven dat ik hem leuk vond en hoop dat robert me kan helpen. Leuk.. ik hoop jet voor je.. zeg ik. En jij...? Vraagt het meisje waarom ben jij dan hier. Ik moest van mijn vriendin mee zeg ik terwijl ik naar marion wijs. En je hebt geen geheime liefde..? vraagt ze nieuwsgierig. Jawel alleen... hij is naar milaan vertrokken en hij zou komen met kerst maar nu kon hij dus opeens niet meer zeg ik. Terwijl ik alweer verdietig word als ik er aan denk. Hij vind jouw vast ook leuk zegt het meisje. Je bent hartstikke lief en aardig. Ik ben trouwens sara. Hej sara ik ben eva.. en hoe heet jouw geheime liefde..? vraagt ze nieuwsgierig. Eeh wolfs zeg ik bloosend. Stoer..!! Is dat zijn voor of achternaam..? Zijn achternaam.. waarom noem je hem bij zijn achternaam dan..? Iedereen noemt hem zo op het werk en ik vind het ook wel stoer klinken.. oo wat voor een werk doe je..? vraagt ze belangstellend. Ik zit bij de recherche.. cool en die wolfs..? Zit hij ook bij de recherche..? Ja Hij is mijn partner zeg ik trots. Eef.. het gaat beginnen hoor ik opeens marion zeggen.

All You Need Is Love  - Flikken MaastrichtWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu