hoofdstuk 12

498 13 1
                                    

Robert ten brink komt binnen lopen onder het liedje van all you need is love. Als het liedje is afgelopen loop hij naar een meisje toe. "Ilse jij mist je vriendje heb ik begrepen..?" "Ja heel erg hij is verhuisd naar canada" o ja..? en zou je hem graag met de kerst weer zien..? Jaa..! Nou dan heb ik een verrassing voor je zegt robert. Meteen begint de muziek weer te spelen en het vriendje van ilse komt binnen lopen. Oo zo romantisch zucht sara naast me. Ja inderdaad zucht ik...

na de pauze lopen ik en marion weer de zaal in. Mar hou nou eens op..! Zeg ik tegen marion die al de hele tijd met haar tas zit te spelen. Je lijkt wel ergens zenuwachtig voor.. ben ik ook.. heb jij je opgegeven vraag ik nieuwsgierig. Ja zoiets ja.. o wat leuk mar..! Waarom heb je dat niet eerder gezegd...? Vraag ik maar marion praat er gewoon over heen. Sst eef het gaat weer beginnen.. opeens komt robert onze kant op lopen.. ben jij marion vraagt hij aan marion. Ja dat ben ik.. dan ben jij eva vraagt hij aan mij..eeh ja dat klopt..?! Komen jullie even mee naar beneden..? Samen met marion loop ik naar beneden.. marion wat heb je geregeld..? sis ik. Je zult me dankbaar zijn is het enigste wat marion zegt. Vertel nou vraag ik nieuwsgierig.

Zo eva.. begint robert. Heb jij een geheime liefde..? Ehh nee zeg ik snel. Ik ga hier toch zeker niet vertellen dat wolfs mijn geheime liefde is. Jawel.. roept marion gauw.. aha en wie is het..? Haar werkpartner antwoord marion in mijn plaats. Marion.. sis ik. En ik heb van je vriendin begrepen dat hij is verhuisd..? Vraagt hij aan mij. Eeh ja dat klopt antwoord ik dan maar.. en hij zou met kerst komen maar nu komt hij toch niet..? Ik knik. Zou je het wel graag willen..? Ja..! nou dan heb ik een verrassing voor je.. zegt robert. Opeens begint het all you need is love deuntje weer te spelen en wolfs komt binnen lopen... wolfs..!! Roep ik blij meteen ren ik naar hem toe en uitgebreid knuffelen we hem. Ik heb je gemist eef.. fluistert hij. Ik jouw ook... fluister ik terug. Als hij me loslaat loop ik meteen naar marion toe en geef haar ook een dikke knuffel. Dankje..! Graag gedaan eef.! Eef.. ga vanavond hier heen.. fluistert marion een adres in mijn oor. Alles is geregelt.. vragend kijk ik haar aan. Maak er nou maar een leuke avond van eef.. en duw hem niet weer van je af he..? Oke ik beloof het.. beloof ik haar. Kom je dan 2e kerstdag eten met romeo ik denk dat fleur dan ook komt als wolfs er is is het namelijk wel te eten.. lach ik. tuurlijk wij komen.. belooft marion me. Als ik marion nog eens uitgebrwid geknuffelt heb loop ik met wolfs naar buiten. Heb je al gegeten..? Vraag ik. Eeh nee eigenlijk niet...Antwoord hij. Mooi.. zeg ik waarna ik met hem naar het restaurant loop dat marion tegen me zei.

Heeft u gereserveerd..? Vraagt een ober aan ons. Eeh volgensmij marion zeg ik twijfelend. Aha u bent meneer en mevrouw wolfs..? Vraagt de man. Ewh nou eigenlijk is dat meneer wolfs en ben ik mevrouw van dongen zeg ik ongemakkelijk. Oo ja.. eh nou neemt u plaats zegt hij terwijl hij ons een tafel wijst.

All You Need Is Love  - Flikken Maastrichtजहाँ कहानियाँ रहती हैं। अभी खोजें