hoofdstuk 22

390 10 4
                                    

Als ik boven kom besluit ik dat ik maar meteen mee ga douchen. Kom we gaan in bad..! Zeg ik tegen mijn zoontje die meteen al bij het woord bad blij werd. Samen met sem zit ik even later in bad.. wat word hij al groot.. zucht ik bij mezelf. Ik herinner het me nog als de dag van gisteren dat sem zo'n klein baby'tje was en nu, is hij al zo groot.. hij gaat elke dag meer op wolfs lijken..

mama..? Word ik uit mijn gedachten gehaald. Wat is er semmie..? Ikke ga singen.. zegt hij blij. Oepsie.. geheimpje.. slaat hij zijn handjes voor zijn mondje als hij zich bedenkt dat hij dat niet mocht zeggen. Oo met wie ga jij zingen..? Vraag ik nieuwsgierig. Met papa.. zegt hij blij. Mama..? Ja schat.. dat mochte ik niet zegge.. kijge ikke nou ruzie met papa..? Kijkt hij me bang aan. Tuurlijk niet schatje dit is ons geheimpje.. geheimpje.. klapt hij weer blij in zijn handjes..

Even later heb ik sem in bed gelegt en schoon gewassen loop ik naar beneden. Wolfs is nog bezig aan het aanrecht.. zeg wat heb jij voor een geheimpjes voor mij..? Ga ik op het aanrecht zitten. Oo niks hoor.. heeft sem zijn mond voorbij gepraat.. kijkt hij me een beetje angstig aan.. nee hoor.. stel ik hem gerust.

Eef..? Komt hij tussen mijn benen staan. Vragend kijk ik hem aan. Weet jij hoe mooi je bent..? Ja hoor..! Lach ik het weg.. ik meen het hoor eef.. je bent echt prachtig.. om geen antwoord te hoeven geven druk ik mijn lippen op die van hem. Algauw gaat onze kus over in een pasionele zoen. Waarna wolfs zijn handen onder mijn truitje gaan. Zachtjes streelt hij mijn rug en hij gaat steeds een beetje noor voren. Mijn handen vinden zijn blouse en maken de knoopjes open. Algauw heeft ook hij mijn truitje uit gedaan en geeft hij nu kusjes van mijn hals tot mijn borsten. Ongeduldig maak ik zijn riem los. Lachend maakt wolfs mijn broek los, waarna hij me naar boven draagt.
Voorzichtig laat hij me erop vallen waarna hij in me komt.

Uitgeput liggen we naast elkaar. Ik nestel me in zijn armen. Ik hou van je wolfs.. ik ook van jouw eef.. ik ook van jullie.. van jou, van sem en van deze kleine hier..! Geeft hij me een kusje op mijn buik..

ik leg mijn hoofd op zijn borst.. door wolfs zijn rustige ademhaling val ik ook langzaam in slaap. Met mijn gedachten bij wolfs.. mijn vriend en een fantastische vader voor sem en die kleine in mijn buik..

All You Need Is Love  - Flikken MaastrichtWhere stories live. Discover now