hoofdstuk 18

449 11 2
                                    

Als ik samen met wolfs na de pauze terug kom op het bureau komt marion op me af.. hej eef.. kom je even mee..! Oke.. knik ik. Wolfs kijkt me verbaasd.. als antwoord haal ik mijn schouders op.. ik heb ook geen idee wat marion van me wil.. samen lopen we naar buiten.. kom even zitten zegt ze.. waarna ze zelf al gaat zitten..ik ga maar naast haar zitten. Wat is er nou marion..? Vraag ik bezorgd. Ik eeh.. ik... vragend kijk ik haar aan.. nou ik denk dat ik weet wat er met je is..! O echt..! Wat dan..? Vraag ik verbaasd. Daar kom je nog wel achter..Zegt ze geheimzinnig. Ik vind dit gesprek echt met de minuut raarder worden.. marion..? Ik heb wat in je tas gestopt.. dan weet je het.. glimlacht ze.. waarna ze weer naar binnen loopt.

Als ik weer binnen kom kijkt wolfs me vragend aan. Wat had ze te melden..? Vraagt hij nieuwsgierig. Oo niks bijzonders meidenpraat.. lach ik. Maar eigenlijk ben ik net zo nieuwsgierig als wolfs.. wat zou ze in mijn tas hebben gestopt.. als wolfs koffie is zetten pak ik gauw mijn tas en open hem..

verbaasd kijk ik naar het pakketje wat ik mijn handen heb.. een zwangerschaps test..?! Zou ik weer zwanger zijn..? Wat heb je daar eef..? Komt wolfs weer aanlopen.. o niks zeg ik.. en ik duw de zwangerschaps test weer terug in mijn tas. Dankje..! glimlach ik als hij een kop koffie op mijn bureau zet. Ik buig me weer over mijn werk maar ik kan me niet concentreren mijn gedachten draaien over uren..

Zou ik echt zwanger zijn..? Dat zou wel de misselijkheid verklaren.. maar wat nou als ik zwanger zou zijn.. zou wolfs dat ook willen en sem zou hij het leuk vinden om een broertje of zusje te krijgen..? En wat nou als wolfs het niet wil..? Gaat hij dan weg.. zou ik dan alleen blijven met sem.. maar hij was wel blij met sem.. dan toch ook met nog een babytje..? Langzaam raak ik overstuur.. ik wil helemaal niet dat wolfs weggaat.. maar ik wil ook de baby houden..

Eef..? Gaat het wel..? Haalt wolfs me uit mijn gedachte. Bezorgd kijkt he me aan.. ja het gaat wel.. antwoord ik waarna ik gauw naar de wc loop.. als ik in de spiegel kijk zie ik dat mijn ogen een beetje rood zijn.. shit dat moet wolfs ook gezien hebben.. eva.. stel je niet zo aan.. zeg ik tegen mezelf je weet nog helemaal niet of je zwanger bent.. dus er is ook niks om je druk over te maken.. zuchtend draai ik de kraan over en gooi wat water in mijn gezicht..

Ik ga me ziekmelden bij mechels.. ik moet het nu weten.. ik moet nu weten of ik zwanger ben of niet.. Ik wil niet nog langer gek worden van mijn gedachten.. zonder te kloppen loop ik het kantoortje van mechels in. Eva..?! Wat kan ik voor je doen..? Ik wil me graag ziek melden.. ja dat dacht ik al wolfs en marion zeiden al dat je vandaag al twee keer had moeten overgeven.. nou ga maar dan zie ik je morgen weer.. oke dank u glimlach ik naar haar..

Gauw loop ik naar mijn bureau.. ik pak mijn tas en jas.. eva.. waar ga je naar toe..? Naar huis ik voel me niet zo lekker..! En dat lieg ik dan niet eens.. ik word gek van mijn gedachten.. zal ik je brengen..? Nee hoor dat gaat wel.. oke tot straks schat geeft hij me een kus.. tot straks glimlach ik waarna ik gauw naar buiten loop en in de auto stap...

Wat denken jullie..? Fleva baby op komst..?

All You Need Is Love  - Flikken MaastrichtWhere stories live. Discover now