hoofdstuk 17

454 12 0
                                    

Als we weer terug komen op het bureau gaat wolfs meteen weer weg.. wat ga je doen..? Vraag ik verbaasd. Oo eeh ik moet nog wat regelen.. oo eeuh oke.. tot straks.. zeg ik een beetje verdwaasd.. waarom moet hij nou weer weg..? En wat moet hij regelen..?
De volgende morgen
Hej lekkerding..! klinkt wolfs zijn sexy ochtendstem als ik mijn ogen open doe.. hej..! Antwoord ik schor terug.. ik wil hem zoenen maar opeens voel ik een vlaag misselijkheid opkomen.. gauw spring ik uit bed en ren naar de badkamer.. wolfs komt gauw achter me aan.. eef..? Wat is er..? Vraagt hij bezorgd. Eeh geen idee.. zal vast wel iets verkeerds gegeten hebben ofzo.. liefdevol streelt hij het haar uit mijn gezicht en geeft me een glaasje water.. dankje..! antwoord ik verlegen. Na al die jaren vind ik het nog steeds moeilijk als wolfs me ziet als ik zwak ben.. ookal weet ik wel dat hij me gewoon leuk vind zoals ik ben want dat heeft hij vaak genoeg gezegd.. maar toch vind ik het niet fijn als ik mijn zwakheid moet tonen.. eef..? Zal ik je ziekmelden..? Vraagt hij bezorgd. Nee..! Het gaat wel.. echt..! Overtuig ik hem. Oke dan.. maar als het niet gaat zeg je het hé..? Dan breng ik je naar huis.. kom..! Staat hij op en helpt mij ook omhoog..

Broodje kaas..? Vraagt hij als ik beneden kom. Ja graag..! Antwoord ik glimlachend.. even later zitten we in de auto op weg naar het bureau.. wat was dat nou vanmorgen..? Vraagt wolfs bezorgt.. niks.. echt niet..! ik denk dat ik gewoon wat verkeerds gegeten heb stel ik hem gerust..

Als we even later op het burau komen komt marion naar me toe met koffie.. aah lekker dankje..! Glimlach ik naar haar.. zeg eef..? Hoe gaat het met je..? Je ziet een beetje bleek..? Vraagt ze bezorgd.. ik.. verder kom ik niet want ik voel weer een vlaag misselijkheid opkomen.. gauw ren ik naar de wc.. ik hoor nog net dat wolfs aan marion vraagt wat er nou is.. "geen idee.." "nou ja het is vandaag al de tweede keer.." antwoord hij bezorgd.

Even later word er op de wc deur geklopt.. eef..? Ja..? Mag ik binnen komen vraagt marion.. tuurlijk.. en ik maak gauw de deur open waarna ik weer ga zitten.. wat is er nou eef..? Vraagt ze bezorgd. Ik weet het niet.. zucht ik. Ik voel me misselijk.. en dat is al een paar dagen maar waardoor het komt ik heb geen idee.. zucht ik. Ben je al naar de doker geweest..? Nee nog niet.. maar het gaat wel weer.. kom je..? vraag ik aan marion waarna ik de wc uitloop.. hoofdschuddend loopt marion achter me aan..

Wat denken jullie wat is wolfs aan het doen..? En wat is er met eva..?

All You Need Is Love  - Flikken MaastrichtWaar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu