hoofdstuk 16

446 12 0
                                    

Als we thuis komen ga ik gauw naar sem op de opvang en wolfs gaat koken.. nadat we weer heerlijk hebben gegeten.. hoe kan het ook anders met zo'n top kok.. brengt wolfs sem naar bed..

'Zo semmie weet je het nog..? hoor ik wolfs vragen door de babyfoon.. ik hoor luid gelach waarna sem wat begint te zingen maar het is te zacht om te kunnen horen.. "goed zo semmie..!" Hoor ik wolfs zeggen.. denk je dat... meer kan ik niet horen want opeens word de babyfoon uitgezet..

Waarom zette je de babyfoon uit..? Vraag ik nieuwsgierig als wolfs beneden komt.. hij word rood.. eeh deed ik dat..? oo dat zal dan wel per ongeluk zijn gegaan.. zegt hij gauw.

De volgende morgen

Wolfs..? Breng jij sem naar de opvang..? Dan ga ik nog even naar marion.. tuurlijk schat..! Veel plezier.. tot straks.. oo wacht eef.. komt hij de trap af. Kusje..? Vraagt hij terwijl hij zijn lippen tuit.. Lachend druk ik een kus op zijn lippen.. tot zo... tot zo.. drukt wolfs nog een kus op mijn lippen..

Even later bij marion:
marion..? Hmm..? Weet jij waarom ik perse naar all you need is love moet..? Eeh.. langzaam word ze rood.. je weet het..! En je wil het me gewoon niet vertellen..! zeg ik quasi boos. Eeh jawel eef.. maar dat mag niet.. van wie niet..? Vraag ik nieuwsgierig. Eeh nou.. het is wolfs hé..?! Ik zeg niks meer..! Aah please marion..? Nee echt niet eva je komt er wel achter..! Maar ik wil het weten.. zeg ik quasi beledigd. Sorry eef.. zeg kom je we moeten maar kantoor.. zuchtend stap ik in mijn auto.. waarom wil niemand me vertellen wat we bij all you need is love gaan doen..?

Als ik op het bureau kom is wolfs er nog niet.. waar is wolfs..? Vraagt mechels die net langs komt lopen.. oo die is sem naar de opvang brengen.. oke ik verwacht jullie zo in mijn kantoor..! Comandeert ze. Als mechels haar kantoortje in is gegaan komt wolfs aanlopen.. kom je..? Trek ik hem weg bij het koffiezet apperaat.. hé..! Zegt hij verontwaardigt.. we moeten naar mechels lach ik.. waarna ik hem gauw meetrek naar onze baas voordat ze ongeduldig word..

Eva, wolfs.. er is weer een lijk voor jullie..! Valt ze meteen met de deur in huis.. bij de gymzaal het lijkt een ongeluk.. oke wij gaan wel even kijken antwoord ik voor ons tweeën.. kom je..? Vraag ik aan wolfs waarna ik al naar de auto loop..

Wolfs knielt bij het lijk neer.. ik neem even de tijd om hem te bestuderen.. wat heeft hij toch een lekker kontje.. en die grijze lokken in zijn haren staan hem ook ongelooflijk goed.. eigenlijk is hij gewoon een lekkerding.. wat sta je te glimlachen..? Vraagt wolfs nieuwsgierig.. oo ik dacht eraan dat jij zo'n lekkerding bent.. zeg ik bloozend. Oo jij bent ook een ongelooflijk lekker ding hoor.. zegt hij waarna hij even kort over mijn wang strijkt..

All You Need Is Love  - Flikken MaastrichtWhere stories live. Discover now