-10 Temizlikçi

628 41 7
                                    

                         Joker'in Ağzından

           Harley ile yatağa oturduk. Ona açıklamam gereken şeyler vardı, çünkü bana fazlasıyla soru sormuştu. Cevaplarını beklerce gözlerimin içine bakıyordu. Elini tuttum, gözlerinin içine bakmaya devam ettim. 

''Seni hiç bırakıp gitmedim aslında..'' dediğimde şaşırmıştı. Gözlerinin kocaman açılması bunu onaylamıştı.

''Nasıl yani?'' diye sordu. ''Sabah bana yazdığın kağıdı gördüm, yoktun..'' dedi. Bence artık duymaya hazırdı. 

''Harley, herşey planın bir parçasıydı.'' dedim.

''Ne planı?'' diye sordu. Elini elimden çekti. Elini yumruk yapıp hırsla ayağı kalktı. ''Sana ne planı dedim?!'' diye bağırdı. 

''Artık delirdiğine eminim.'' dedim. ''Bana bağırmaya cesaret edebildiğine göre, planım işe yaramış ve delirmişsin.''

Yumuşamıştı. Yumruk yaptığı eli yavaşça gevşedi. ''Beni delirtmek için miydi?'' diye sordu.

''Evet.'' 

Dudakları hafiften yukarı kıvrılmıştı. ''Seni saatler içinde o kadar özledim ki..'' dedi. Gözleri gerçekten de bana bakarken özlem doluydu. 

Ayağı kalktım ve onu belinden kavrayıp kendime çektim. Kollarını boynuma doladı. Kafamı boynuna gömdüm ve kokusunu içime çektim. Boynuna öpücükler konduruyordum. ''Anlaşılan birileri de beni özlemiş..'' dedi kıkırdayarak. 

Boynuna kondurduğum öpücüklere kısa bir ara verdim ama hala kafam boynundaydı. ''Hem de nasıl..'' dedim. Belini elimde olmadan çok fazla sıkmaya başlamıştım. Bunun farkındaydım, ama Harley'in gıkı bile çıkmıyordu. 

Kafamı boynundan çektim ve gözlerinin içine baktım. Gözlerim avuç içlerine kaymıştı. Avuçları morluk içindeydi. ''Ellerine noldu?'' diye sordum endişeyle. Başkası için böyle endişe duymayacağıma emindim. Ama Harley, o başka. O benim. 

''Önemli birşey değil.'' dedi gülümseyerek. Gözlerimin içine baktı ve ellerini, yavaşça ellerime değdirdi. ''Ama şayet iyileştirmek istersen..'' dedi ve ellerini sevgililer gibi ellerimle kenetledi. ''Evet, oldu. Artık iyileştiklerine yemin edebilirim.''

''Birşeyler yemen gerekiyor.'' dedim. Tüm gün boyunca hiçbirşey yememişti. Resmen ölüm grevine girmişti ben gidince deli hatunum. ''Yoksa kilo vereceksin, sana sarıldığımda kemiklerinin batmasını istemiyorum.'' diye alay ettim. 

Beraber kahkaha attık. ''Tamam yerim.'' dedi. Yemek, yemek için aşağı indi. Bende çalışma odama geçtim. Artık evde oturmaktan çok sıkıldım, Harley'i de delirttiğime göre artık canavarımla beraber Gotham'ı birbirine katabiliriz! Çok eğlenceli olacak.. 

Yaklaşık 25 dakika sonra aşağıdan 2 el silah sesi geldi. Silah seslerine alışık olmama, silah sesini sevmeme rağmen endişelenmiştim. Çünkü Harley aşağıdaydı.. Hızla çalışma odasından çıktım ve merdivenleri indim. 

Herkes yemek odasındaydı. Yerde 2 tane hizmetçi, elinde silahlı bir Harley, elinde vileda kanları silmeye gelen diğer temizlikçiler... Ben Gotham'ı birbirine katmak için planlar yaparken, Harley evi birbirine katıyordu. 

Yinede ona birşey olmadığını görünce derin bir nefes aldım. Yerde yatan temizlikçiler ölmemişlerdi, doktorlar müdahale ediyorlardı. Harley birini ayağından, diğerini ise omzundan vurmuştu. Harley'in yanına doğru adımladım. 

''Ateş etme çalışmaları istiyorsan sana öğretirim kraliçem. Temizlikçileri rahat bırak..'' dedim ve Harley'in kolundan tutup götürmeye çalıştım. Tam arkamı dönüp adımlayacağım esnada Harley kolunu çekti. 

''Bırak.'' dedi. Silahı yere attığı gibi yerdeki temizlikçilerin üzerine atladı. Doktorlar, yaralarına az buçuk pansuman yapabilmişti temizlikçilerin. Daha iyi gibi gözüküyorlardı, ama yine de yaralılar.. Doktorlar arada hırpalanmamak için hemen çekildiler. 

Harley, esmer temizlikçinin üzerinde onu boğmaya çalışıyordu. Temizlikçi ise Harley'in koluna vuruyordu. ''Ne diyordunuz siz?!'' diye bağırdı temizlikçiye. Boğazını bıraktı ve kollarından yakalayıp kollarını ters çevirdi. Diğer temizlikçi Harley'in sırtına çıktı zorlukla. Ayırmaya çalışmak gelmiyordu içimden nedense, Harley'i yaramazlık yaparken izlemek çok hoştu.

''Bırak arkadaşımı!'' diye bağırdı Harley'in sırtındaki temizlikçi. Harley'i yere düşürdü ve bu sefer o Harley'in üzerine çıktı. Harley kızın burnuna kafa attı ve kız acı içinde inleyerek yere düştü. Esmer temizlikçinin üzerine tekrar çıktı bu kez. 

''Konuşsana, ne diyordunuz siz?!'' diye bağırdı. Temizlikçinin yanağına bir tokat attı. ''Konuşmuyor musun?'' diye sordu nefes nefese. Temizlikçinin üzerinden kalktı. Üstünü silkeledi ve yerde yatan temizlikçinin yakasını yakaladığı gibi yerde sürükleyerek alt kata indirmeye başladı. 

Alt katta sadece benim işkence için kullandığım depo vardı. Harley orayı nereden biliyordu ki? Anlaşılan canavarım evi gezmişti. Tüm herkes onların peşinden aşağı indi, bende öyle. Harley ateş yakmıştı. Eski büyük bir kutu vardı, içinde ise odunlar. Bir odunu aldı.. 

Temizlikçi kadını ise duvara yasladı. ''Şimdi..'' dedi elindeki odunu avucuna vurarak. ''Sen o sürtük arkadaşınla ne konuştuğunuzu herkesin içinde söylemezsen.. Bende bu elimdeki odunu 10 dakika boyunca bu ateşte bekletirim. Sonrada bu odunu alır, senin götüne sokarım!'' diye bağırdı. 

Açıkçası deli hatunumun bu işkence yöntemleri ilgimi çekmişti. Ama bu temizlikçilerin konuştuğu şey onu çok sinirlendirmiş olmalı. Bende merak etmiştim ne konuştuklarını doğrusu. 

''T-tamam söyleyeceğim.'' dedi titreyen sesiyle temizlikçi. ''Ben Bay J'ye aşığım.'' dedi temizlikçi. Bana aşık mı?! İşte Harley'in neden bu kadar sinirlendiğini daha iyi anladım. ''Arkadaşımla, Bay J ile kurduğum özel geceler hakkında konuşuyordum.'' diye ekledi. 

Harley gözlerini kapatıp şakaklarını ovalıyordu. ''Herkes çıksın dışarı!'' diye bağırır bağırmaz, tüm oda boşaldı. Sadece ben, Harley ve temizlikçi kalmıştı. Temizlikçi bana doğru yalpalayarak koştu ve beni öpmeye kalktı. O sırada tokat attığım için temizlikçi yere yapıştı. 

Harley'de silahımı aldığı gibi kadını alnından vurdu..

Psychopath+Angel (JARLEY)Where stories live. Discover now