♥ 12. BÖLÜM ♥

60.4K 1K 36
                                    


12

Sabah gözümü açtığımda ilk yaptığım şey tekrardan gözümü kapatmak oldu. Hafta sonunu geride bırakmış ve haftanın henüz ilk günü olmasına rağmen kendimi çok yorgun hissediyordum. Resmen kolumu kaldıracak halim yoktu... Sanırım hasta olmuştum. Sanırım değil, basbaya hastaydım işte... Ateşim vardı ve evde titriyordum... Yorgana sımsıkı sarılarak geri uyumaya çalıştım. Kafede çalışan arkadaşıma da müdüre söylemesi için ''hastayım bugün işe gelemeyeceğim'' diye mesaj attım.

Gözlerimi titreyen telefonumun sesine araladığımda Talha'nın ''öğle arasında birlikte yemek yiyelim mi?'' mesajıyla karşılaştım.

Talya'ya ''hastayım işe gitmedim, evdeyim'' diye cevap verdim. Bir süre cevap gelmesini beklesemde beklenen mesaj gelmeyince geri gözlerimi kapattım.

Yarım saatten fazla geçmeden kapının çalmasıyla bütün uyku planlarım suya düşmüştü. Anlaşılan bugün sana uyku haram Ezgi. İçimden bildiğim bütün küfürleri ederek kapıya yöneldim. ''Bi uyutmadınız ya''

Kapıyı açtığımda karşımda Talha'yı buldum. Önce ellerimi alnıma götürerek ateşimi kontrol ettim. Acaba ateşim çok yüksekti de ben halisünasyon mu görüyordum? Yok, yok bu hayal değil tamamen gerçekti. Talha tüm gerçekliğiyle karşımda duruyordu.

''Nerden çıktın sen ya?''

''Hastayım, diyince merak ettim çıktım geldim.''

Diyecek bir şey bulamayınca kapıyı göstererek onu içeri davet ettim.

''Hiç kusura bakma ben uykuma devam edeceğim.'' Diyerek kendimi yatağa geri attım.

Sadece yapmak istediğim şey uyumaktı...

Gözlerimi araladığımda belli belirsiz bir şekilde Talha'yı gördüm. Fakat gözlerimi açacak kadar kendimi güçlü hissetmiyordum. Tekrar uyuyakalmış olmalıyım ki gözlerimi açtığımda saatin kaç olduğuna baktım ve öğlen olduğunu fark ettim. Birden Talha aklıma geldi ve içeri geçerek hala evde olup olmadığını kontrol etmek istedim.

Ev oldukça sessizdi. Yine de temkinli adımlarla içeri doğru ilerledim... İçeri girdiğimde Talha'nın sessizce kotukta oturduğunu fark ettim.

''Gitmemişsin''

''Nasıl oldun?''

''Kendimi çok yorgun hissediyorum. Ayakta duracak halim yok'' diyerek kendimi koltuğa attım.

Talha ''dur bi bakayım ateşin var mı?'' diyerek elini alnıma götürerek ateşimi kontrol etti.

''ooo yanıyorsun sen. Kalk hemen hastaneye gidelim.''

''Ne hastanesi iyiym ben.''

''Hıı iyi olmuş halin bu yani. Doktordan korkuyorum demiyor da''

''Hiç halim yok, iyileşirim ben kendi kendime.''

''Sen bilirsin Ezgi, ama ben söylemiş olayım da.''

Bi süre sessizlik oldu İkimiz de ne yapacağımızı bilemedik. Sonra tekrar söze girdim ''Sen hiç odama girdin mi?''

''Evet, sesin çıkmayınca bir şey mi oldu diye kontrol etmek istedim ama uyuyordun''

O gördüğüm şeyin hayal değil de gerçek olduğuna sevinmiştim. Henüz rüyalarımda Talha'yı görecek kadar kör kütük aşık değildim.

''Bir şeyler yedin mi sen?''

''Canım hiçbir şey istemiyor''

''Aaa olmaz ki ama böyle. Nasıl iyileşeceksin. Zaten zayıf bir şeysin daha çok hasta olursun. Dur ben sana bi çorba yapayım da iç sıcak sıcak.''

BENDE KALP VAR 2Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin