Atractia-A Doua Pagina '~'

3.6K 181 18
                                    

http://s14.postimg.org/qau0abjyp/IMG_20130701_231522.jpg

Am apucat foaia in mana dreapta, studiind.o cu un interes profund...Mintea mea era extrem de confuza caci pe de o parte voia sa creada ca era de la insusi "Slendy" iar pe de alta parte voia sa creada ca este o farsa...Dar desigur nu putea fi o farsa.

Inghitind in sec, am decis sa pastrez desenul sub perna, aparent fara vreun motiv anume.

Dupa cateva ore de intensa plictiseala si butonat telecomanda de la televizor, am decis sa merg sa fac un dus fierbinte.

Cu pasi usori, m.am indreptat spre sifonier de unde mi.am luat halatul corai de plus si am intrat in baie.

In nici zece secunde hainele mele au ajuns morman in cosul de rufe murdare, iar eu am deschis usile desticla ale dusului, pornind apa calda.

Un abur gros umplu in curand baia, incalzind.o exact atat cat trebuia.

Am zambit satisfacuta dupa ce am reglat apa si mi.am desfacut parul, gata sa intru in cabina.

Dar deodata am zarit cu coada oxhiului o figura inalta, intunecata, in oglinda aburita din spatele meu.

M.am intors panicata, cu respiratia intretaiata, insa nu mai era nimic acolo... Orice ar fi fost, daca ar fi fost, disparuse.

Am oftat si fara sa ezit am lasat jetul de apa calda sa ma ude, incercand sa ma conving singura ca imi imaginasem doar, din pricina obsesiei mele pentru asa zisul Slender Man.

Prostuto! Mi.am zis. Cand te vei maturiza si tu...?

Radeam in sinea mea de propria.mi inocenta, savurand in acelasi timp dusul fierbinte si relaxant.

Toata tensiunea acumulata mi se risipi ca un fum subtire in aer, disparand in neant.

Cand am iesit din cabina, mi.am pus capodul parasind baia, indreptandu.ma spre dormitorul meu.

M.am trantit pe pat, chicotind. Era atat de comod...Mi.am pus pijamalele constand dintr.un maiou lila si o pereche de boxeri bej, dupa care am deschis geamul, lasand aerul in, iresmat cu arome de tei, de vara sa patrunda innincapere.

Nici nu mi.am dat seama cum am adormit, findca tot ce a fost nevoie a fost sa imi pun capul pe perna si visele ma cuprinsera in imbratisarea lor fantastica...

***

Padurea ma inghitise! Sute de mii de umbre ma urmareau, miscandu.se si fosnind, razand parca de neajutorarea mea. Am vrut sa tip, dar nixiun aunet nu mi.a iesit din gat. Era ca si cum vocea imi fusese luata...

Gheare lungi, subtiri si incovoiate voiau sa ma apuce si erau peste tot, in orice directie m.as fi dus! Cerul devenea din ce in ce mai putin vizibil, caci ramurile se incolaceau si se impleteaunin jurul meu, ca o cusca tot strangandu.se cu fiecare secunda.

O mana ferma imi apuca vratul, zgaltaindu.ma, strangandu.ma. Nu stiam de unde venea, erau tentacule si ramuri si maini, ma sufocau si ma ingrozeau...Veneau spre mine, amenintatoare dar lente, stiind ca nu ma puteam opune, ca nu aveam cum sa reactionez, sporindu.mi astfel teroarea.

In timp ce ma prindeau de trunchi, de maini si de oicioare, un raset inabusit imi inunda urechile. O fata pala fara de trasaturi, a fost ultimul lucru pe care l.am vazut ininte sa ma trezesc...

***

M.am ridicat brusc in sezut, parul cazandu.mi pe fata, oeste umeri si pe spate, lipindu.se de pielea mea transpirata.

-A fost doar un vis...m.am asigurat eu. Doar un vis.

Cu toate acestea inima imi bubuia sa imi sparga pieptul, iar mainile imi tremurau incontrolabil...

Am tras de firul veiozei de lnga pat, aprinzond.o, apoi m.am trantit pe perne, cu mainile la ochi, respirand usurata. Am oftat si am continuat sa imi spun ca a fost doar un vis, un vis si nimic mai mult. Poate ca obsesia mea cu Slendy ajunsese unpic preandeparte...Trebuia sa o opresc.

Am apucat asadar asternuturile si le.am aruncat de pe mine.Mi.am pus papuceii pufosi si am pasit pe parchet inspre baie.

Dupa ce am aprins becul, am dat drumul apei sa curga in chiuveta.Apoi am luat.o in pumni si m.am stropit pe fata, picurii reci ma inviorara numaidecat, drept pentru care am decis ca nu ar atrica sa ma spal si pe dinti...

Am deschis dulapiorul.oglinda din fata mea si am scos periuta de dinti, storcand pe perisorii colorati cam trei straturi de pasta.

Zece minute am avut ocupatie. Desi nunma omoram cunigiena dentara, atunci eram agitata. Atat de agitata incat numai realizam ce faceam.

Odata ce am terminat, ammpusnpasta si periuta inapoi pe raft, inchizand dulapiorul.oglinda.

Norocul meu ca eram singura acasa, caci tipatul ce a urmat ar fi putut trezi si mortii...

Un alt bilet statea lipit pe oglinda mea, avand insemnat pe el cu un scris neingrijit, negru, urmatoarele cuvinte: "A ajuns prea departe... Nu ma mai poti opri!"

Gafaind si cu genunchii tremurand, am luat biletul si l.am mototolit, aruncandu.l in toaleta.

M.am asezat peste chiuveta, sprijinita in maine de marginea ei, nincercand sa ma calmez.

Zadarnice eforturi...

Furioasa pe mine pentru felul cum am reactionat, am decis sa merg drept in camera si sa uit tot ceea ce s.a intamplat. In mod evident, imahinatia mea o lua razna, lucrurile acelea nu se intamplasera de fapt!

M.am privit in oglinda si mi.am zis:"Trezeate.te, nu este real!"

Atunci o figura inalat de vreun metru mouazeci ce statea sprijinita in coltul usii se reflecta in oglinda. Nu avea chip. Purta acelasi costum negru, camasa la fel de alba precum palmele si tenul lui, singura pata de culoare fiind cravata rosie. Statea cu mainilenin san si cu picioarele incrucisate, miscandu.si capul de pe o parte pe alta, ca in ritmul unei melodii lente.

Eram inghetata.

Acela a fost primul moment in care mi.a vorbit, desi nu pot explica in ce fel, fiindca aparent, nu avea gura.

-Nu te bucuri sa ma vezi, iubire? De cat timp ma cauti? Sa tot fie doi ani? Poate trei?

Chicoti, iar umerii ii tresaltara.

Eu nu am putut spune un singur cuvant, nu puteam rosti un sunet. Nu aveam incredere ca vocea mea va suna, imi era teama ca nu voi putea vorbi, la fel ca in vis...Oricum, ce ii puteam spune?

In acele momente am uitat complt de ceea ce voiam cu adevarat, si anume sa descopara cum era Slender Man cel real. Frica si zvonurile vechi ma facusera sa uit, inlocuind dorinta mea de a.l afla pe Slender Man cu o teroare paranoica...

Cumva, am fost totusi in stare sa sparg bariera temerii si sa ii pun prima intrebare ce mi.a venit in minte:

-D...De...De ce esti aici?l.am intrebat eu nevoind sa ma intorc, stiind ca adesea cand te intorci, dispare.

Ma trata cu tacere cateva minute bune, apoi raspunse:

-Pentru tine, spuse simplu, aparent fara vreo emotie in glas.

-Pentru mine?! Dar...am spus eu si m.am intors ca sa il intalnescnfata in fata, dar, asa cum ma temeam, disparuse...

Pentru mine?! In ce sens? Voia sa ma ucida sau sa imi reveleze adevarul? De unde venea si cum ma gasise? Ce il atragea spre mine? Aveam atatea intrebari sa ii pun..

BUNA, DRAGILOR, SPER CA V.AM CAPTATA ATENTIA SI CURIOZITATEA...UM...UN MIC ADAOS, DESENELE POSTATE SUNT 100% FACUTE DE MINE^_^ LOVE YOU!:*

LOVE STORY.Slender Man: "Nu ma cauta.Eu o sa te gasesc..."Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum