Tot mai aproape...tot mai incontrolabil

2.6K 165 35
                                    

Heeeei iubitii mei fani, va rog mult sa imi lasati pareri, ca sa pot sti daca merita si daca vreti sa continui. Criticile si sugestiile sunt de asemeni bine venite (needitat) multam fine^_^Slender Man va iubeste;) >:)

*********SLENDER MAN P.O.V.*********

Eram atat de aproape de ea...Adoram chipul acela inspaimantat, cel pe care il au toate victimele mele, cu pupilele dilatate, de frica, cu buzele tremurande si cu maxilarul incordat, inghitind in sec, incapabile sa faca vreo miscare.

De fiecare data cand scena se repeta, eu ma simteam din nou viu, vanatorul urmarindu.si in liniste prada.Doar ca mie imi placea sa ma joc cu ea...

In orice caz, un lucru era diferit la fata asta, diferit de orice am mai vazut de cand ma stiu. Asta insemnand milenii...

Spre deosebire de ceilalti, care, ca niste fiinte omenesti mediocre ai obisnuite incearca sa ma evite pe cat posibil, stand departe de paduri si de zone intunecate, dormind uneori cu lumina aprinsa- desi asta nu m.ar opri, nimic nu ma oprste-ea...ea voia sa ma gaseasca.

Mi.a atras atentia inca de cand a aflat prima data despre mine, dintr.o poveste spusa in tabara, pe cand ea era in clasa a noua. Coincidenta face ca eram chiar in zona si I.am putut urmari reactiile.

Pe cand ceilalti se strangeau terifiati in sacul lor de dormit, sau se apropiau de foc, in speranta desarta ca prezenta luminii ii va pazi, ea zambea captivata, voind sa afle mai multe despre mine.

Apoi, cand legenda.mi a fost ispravita, ea a sarit in piciare, a apucat.o pe prietena ei de mana si cu o exaltare nemaivazuta se grabi sa intre in desisul copacilor.

Colegii ei revoltati au vrut sa o oprwasca, inclusiv amica ei, vadir ingrozita, dar ea nu I.a ascultat cu niciun chip.Imi amintesc inca fiecare cuvant pe care l.a rostit atunci, brava:

-Lasilor, v.ati gandit macar o singura data ca poate tot ce isi doreste e un prieten? Cineva care sa ii daruiasca afectiune si care sa il asculte? Sa ii asculte pivestea? Pe cea REALA, nu legendele.Poate ca nu este scopul lui asta, adica sa ucida. Si daca este...

Dar atunci diriginta a intrerupt.o, mustrand.o caci voia sa ii nesocoteasca regulile si sa plece sa hoinareasca singura, nesupravegheata si fara voie.

Eu stateam pe o creanga inalta, cu un genunchi la piept, sprijinindu.ma cu bratul de trunchi, savurand chipurile dezorientate si mirosul fricii ce se raspandise in aer, umplandu.mi pieptul.Instinctul de vanatorse trezise in mine, mai intens ca niciodata. Dar de data asta amestecat cu interes fata de tanara care se arata curajoasa.

Am zambit in sinele meu. Asteptand ca diriginta sa ii puna pe boboci sa intre in corturi, m.am teleportat langa un trunchi gros de pin, aproape de tabara tinerilor, asigurandu.ma ca Jean, fata care ma tentase, ma putea vedea.

In mintea ei am putut citi un extaz covarsiror, iar in colturile buzelor I se forma un fel de zambet.

Stateam sprijinit cu spatele de trunchi, cu mainile incrucisate la piept,, cu talpa stanga rezemata de copac. Mi.am ridicat capul in semn de salut, iar ea deveni atat de incantata, incatritmul inimii I se inteti si respiratiadeveni greoaie. Voia sa scape de diriginta ca sa ma poata intalni, sa se poata apropia. Trebuia. Simtea ca e o sansa pe care nu o putea pierde.

Se uita la amica ei, Monica, si ii facu semn sa o acopere, semnalandu.i ca avea ceva de facut si ca ii ramanea datoare. Monica incuviinta, surazand, apoi se lasa sa pice jos, tipand ca din gura de sarpe. Diriginta se intoarse imediat spre ea panicata, iar Jean prinse ocazia si se fuisa spre desisul padurii.

Dar ma pierduse din vedere. Ramase pe loc si se uita imprejurul ei, cautandu.ma.

-Stiu ca esti aici. Te.am vazut, spuse ea, pe un ton ce nu prezenta deloc teama, ci doar o vadita curiozitate.

LOVE STORY.Slender Man: "Nu ma cauta.Eu o sa te gasesc..."Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum