Poftele carnale- O fapta stranie

2.2K 110 41
                                    

http://s23.postimg.org/xswqyjnqj/IMG_20130717_155638.jpg

SEBASTIAN P.O.V.

I-am apucat mana intr-a mea si am observat ca se imbujora. Trezeam in ea emotii mai profunde si mai adanci decat crezusem vreodata. Emotiile ei se revarsau ca un torent incontrolabil in mine, trezind bestia.

Imi dadeam seama ca o voiam pe Jean, din toate punctele de vedere. Corpul ei suplu cu linii curbe bine definite de o feminitate fara aseaman, ma innebunea doar privindu-l. Voiam sa o ating si sa simt cum fiecare sentiment al lui Jean se amplifica de mii de ori odata ce trupurile noastre luau contact. Voiam sa sarut fiecare parte din ea, sa o aduc pe culmile extazului, sa o umplu de adrenalina si sa o simt tremurand de emotie, sa ii aud inima batand frenetic, sa ii fur caldura si sa o las sa se topeasca in bratele mele.

Jean se opri. Ma fixa cu o privire noua intrebatoare, ochii ei stralucind de aceeasi dorinta care ma umplea si pe mine.

Cuvintele au fost de prisos.

Isi ridica bratele si imi apuca gulerul in mainile ei gingase, tragand cu putere. Buzele ni se intalnira intr-un sarut pasional, dominat de o inflacarare morbida; imi musca jucaus buzele, de oarca ar fi vrut sa ma devoreze. Nu ma deranja, din contra. I-am apucat soldurile si cum am ridicat-o, ea isi incrucisa cu pricepere picioarele in jurul abdomenului meu, fara a intrerupe vreun moment sarutul.

M-am desprins brusc de ea gafaind, iar Jean se uita la mine mirata.

-Ai...plamani buni, I-am spus respirand cu greu si razand.

-Te-am lasat fara aer? Intreba ea ranjind diavoleste.

-Cam asa...

Se repezi la mine, dar mi-am apasat usor varful unui tentacul de gura ei.

-Nu aici, I-am spus chicotind.

Rosi din nou si inghiti in sec, dar aproba din nou, fara sa ezite.

In secunda urmatoare, eram amandoi in patul din dormitorul meu, sarutandu-ne unul pe altul cu inversunare.

Stiam ca in mine, bestia se pregatea sa dea navala, de aceea ma stapaneam. Asta, dar si fiindca voiam ca Jean sa faca acel pas. Asteptam ca ea sa fie pregatita si sa isi doreasca...

Oricum in acele momente nu era nevoie de mai mult. Din acele saruturi izvorau cascade de placere, metamorfozate in dragoste pura, dar salbatica si neimblanzita.

Monstrul din mine se agita teribil , iar cand bratele lui Jean au inceput sa apese impotriva pieptului meu, am simtit ca o mare greutate mi-a fost luata de pe umeri.

M-am ridicat jn capul oaselor si am ajutat-o si oe ea sa se scoale in sezut.

-Vreau sa ma spal putin si sa ma schimb in ceva mai comod. Esti ok cu asta, Seba?

Seba? Deja adoram acest nume.., Felul cum sunetele acestea imi rezonau in urechi, felul cum vocea ei le pronunta in acel mod unic, referindu-se la mine...

-Orice vrei tu, copila mea. Iti voi aduce pijamaua in cafe erai imbracata in prima seara, o voi aseza pe etajera de langa baie.

-Multumesc!

Dupa unsfert de ceas, m-am intors cu pijamalele lui Jean, iar ea tocmai iesea din baie. Camera fu inundata de aburi grosi, ce o inconjurau pe frumoasa muritoare.

Ea arata asa de bine cu parul ud cazandu-I pe umeri, pe gat si piept, srropi cristalini prelingandu-se lent, seducator pe pielea ei perfecta.

Si tot ce purta era lenjeria de corp neagra cu dantela. De abia am reusit sa controlez forta ce ma impingea sa o ucid...dar...

LOVE STORY.Slender Man: "Nu ma cauta.Eu o sa te gasesc..."Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum