Abisul sau Pivnita lui Slender Man

1.9K 99 51
                                    

Cand am plecat in final acasa, Slender Man l-a bagat pe Jeff in portbagaj si a ras tot drumul de bataile si de injuraturile lui.

-Ce I-ai facut? Am intrebat eu, zambind.

Slender ma privi o secunda, apoi se intoarse la drum.

-I-am facut lucrul pe care il uraste cel mai tare, fiindca si el l randul lui a facut ceea ce urasc eu cel mai mult:s-a luat de tine.

-Deci...um...uraste sa stea in portbagaj? Am intrebat aratand cu degetul mare spre el.

Slender chicoti.

-Nu, l-am bagat acolo fiindca era singurul mod in care as fi reusit sa conduc in liniste, cat de cat. Daca l-as fi lasat sa stea pe locul din spate, ar fi sarit la gatul meu. Nu m-ar fi ucis, dar nuas mai fi putut sa conduc. Am fost fie asta, fie il legam, fie il omoram. A doua varianta nu imi placea, fiindca ar fi urlat non stop in capul meu...

-O...inteleg...

Recunosc ca tot drumul am fost curioasa ce fel de lucru oribil ii putuse Slendy face lui Jeff.

Odata ajunsi acasa, Slender Man il infasura in totalitate pe Jeff in tentaculele sale.

-Mergi sa te schimbi si sa te speli, Jean, iubire. Am eu grija de psihopat, zise el, iar pe chipul alb si inexpresiv aparura acele buze perfecte, cre imi zambira.

-Bine, dar e rog sa fii atent!

Era destul de tarziu. Ceasul arata ora 8 30 cand am intrat in dus. Apa calda ma facea sa oftez de placere ai am lasat -o sa se scurga alene pe mine. Am ramas o ora si ceva ca sa ma spal, dar nu mi-am dat seama cat de repede a trecut timpul.

Am iesit din baie cu un prosop alb in jurul meu si am deschis usile sifonierului. De acolo am ales un tricou turcoaz deschis si niste pantalomi scurti albi. Mi-am lasat parul umed, stiind c oeste noapte avea sa se bucleze frumos, natural.

Coborand in camera de zi, l-am vazut pe Seba in fata oglinzii, privindu-se, analizand felul in care arata. Parul lui negru, drept, inegal ma innebunea, deopotriva cu ochii ceia turcoaz si violet sangeriu si buzele pline, pale.

M-am apropiat de el si l-am imbratisat jucaus pe la spate. El chicoti si imi prinse mainile in ale sale, apoi se lasa pe vine. Imi trase bratele in jurul gatului lui, apoi se ridica brusc, saltandu-ma pe spatele lui.

-Aaah! M-am auzit tipand in timp ce radeam.Ce faci? L-am intrebat, inconjurandu-I talia cu picioarele.

-Nu se vede? Te iau pe sus, zise el si ma privi cu coada ochiului zambind.

-Da, asta vad, dar ma refeream la ce faceai in fata oglinzii si de ce te-ai transformat.

Slendy se aseza pe canapea, cu coatele pe genunchi, aplecat in fata, lasandu-ma sa ma sprijin pe spatele lui.

-Ei bine, ma uitam sa vd cum arat, fiindca maine vreau sa arat bine cu tine la liceu..,

-Ce?! Am intrebat eu razand.

-Ce ai auzit, amore mio. Voi veni cu tine. Deja am vorbit cu directorul si m-am inscris. Vom avea aproximativ acelasi orar.

-Nu pot sa credm e fantastic! Am strigat eu si l-am sarutat apasat pe obraz. Te iubesc! Am mormait cu buzele apropiate inca de fata lui.

-Si eu te iubesc, mieuna el, frecandu-si cu delicatete nesul de gatul meu.

Atunci am inceput sa aud batai intr-una din usile de la etaj.

-Ce a fost aia?

-Oh, nu te ingrijora. E Jeff. I-am spus ca nu ii dau drumul pana nu se calmeaza. Acum, my lady, imi faceti onoarea de a ma insoti la masa? Ma intreba el ridicandu-se, indinzandu-mi mana.

LOVE STORY.Slender Man: "Nu ma cauta.Eu o sa te gasesc..."Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum