8. chapter x

766 47 19
                                    

Jak jsem slíbila, tady nová kapitola:) Nějak jsem se rozepsala a vypsala své nápady na papír a nejhorší na tom je, že jsem o ně přišla, takže nevím, kdy bude další kapitola:D Snad se vám bude líbit:)

Beb. xx

„Jak si řekla .. že s tím, aby mě přijali na stálo, musíš něco udělat .. nějaký nápad?“

„Cože? Vlastně, ne. Ale vymyslím ho.“ Ukousla jsem z marmeládové koblihy a polkla. Vlastně jsem to měla už od začátku vymyšlené, ale vybalit na Marciho to, že jsem zřejmě přítelkyně jeho budoucího šéfa, nebyl zrovna dobrý nápad.

„Dobře.“ Pousmál se a upravil si své brýle. Zadívala jsem se do jeho očí, když je zamířil na svůj teplý hrnek s kvalitní kávou a přivřel je. Nikdy v životě jsem hezčí oči neviděla.

„Máš tak nádherné oči!“ Opřela jsem se dlaněmi o bradu a znovu se do nich zadívala. Možná to vypadalo až moc divně, ale to mi problém nedělalo. Beztak jsem věděla, že i když na něj budu házet oslňující pohledy, nikdy si ho nezískám.

Měla jsem teorii.

„Eh – díky?“ Začervenal se a já se usmála. Když jsem však slyšela zvoneček u dveří, kterými jsme do této kavárny vešli a uviděla Zayna ruku v ruce s neznámou dívkou, můj úsměv zmizel.

Došli k pultu a postavili se naproti sobě, když si objednávali a usmívali se.

Zayn vypadal tak .. šťastně. Nebylo to tak, jako semnou. Semnou byl vystresovaný, plachý .. ale s ní to byl prostě on.

Byl sám sebou.

Zadívala jsem se na tu dívku, na kterou se neustále usmíval a všimla si jejího obrovského úsměvu, nádherných, velkých hnědých očí a hnědých vlasů v drdolu, ze kterého trčelo pár obarvených vlasů na modro. Měla na sobě značkové, elegantní drahé oblečení a dokonalou postavu.

Polkla jsem. Proti ní nemám sebemenší šanci. Je pro něj dokonalá a on pro ni. Jde vidět, jak k sobě patří a já nána blbá myslela, že možná ...

Nenáviděla jsem momenty, kdy jsem přišla o něco, co stejně nikdy nebylo mé.

A vždycky to bolelo stejně.

„Jess!“ Křikl vedle mě Marci a já nad jeho hlasem poskočila, při čemž jsem shodila svou sklenici s vodou na zem, kde se rozletěla na kousky.

„Do prdele.“ Zamumlala jsem, když jsem si všimla, že na nás polovina kavárny hledá, včetně Zayna a zalezla pod stůl posbírat to, co jsem napáchala a hlavně tak, aby mě Zayn nezahlédl.

„Vidíš? Vyměnili jsme si pozice. Teď vše ničím já.“ Zasmála jsem se, když jsem si všimla, že na mě Marci vyděšeně hledí a po slepu položila velké střepy sklenice na stůl. Po chvíli už se přiřítila uklízečka a já byla ráda, že mě Zayn nestihl zaregistrovat.

Dobře, spletla jsem se.

„Ahoj.“ Nadskočila jsem nad jeho hlasem a ucítila ve svých tvářích horko. Skláněl se nade mnou, usmíval se a já přijala jeho ruku, kterou mi nabízel, abych se mohla zvednout.

„Ahoj.“ Zamumlala jsem potichu a snažila se vyhnout jeho pohledu. Mé srdce bilo milionrktá rychleji než za normálních okolností a všimla si drobné ženy, která se k nám přidala s dvěma plnými kelímky kávy a chvíli si mě prohlížela.

„Ty musíš být Jessie!“ Cukla jsem nad její vysokým hlasem, když vypískla a pevně mě objala. Nechápala jsem, co se děje, nenáviděla jsem být takto dezorientovaná.

FIRE STARTERDär berättelser lever. Upptäck nu