on dört

35.3K 1.4K 217
                                    

(Perşembe günü)

Dışarıdaki sesleri duyduğumda camım açıktı. Sandalyeme oturmuş, bilgisayardan müziği açmıştım. Gözlerimi bağladığımda üçüncü kata tırmanma görevini başarıyla gerçekleştirdiğini duydum.

Günlerim yalnız geçiyordu. Annem ile babam genelde otellerde kalıyorlardı ve üç katlı evin içerisinde yapayalnızdım. Bir insanın, temizlik yapmak için değil de benim için gelmiş olması heyecan vericiydi.

Ayağa kalktım. Kollarımı açtım. Ona sarılmak istiyordum. Çünkü kahretsin ki buna ihtiyacım vardı.

Vücudu bana değdiğinde kollarımı beline sarmaya çalıştım fakat bunun için bile küçük kalmışım. O ise başımı omzuna gömmeme izin vermiş, omzuma sarılmıştı. Yüzünün saçlarımda olduğunu hissedebiliyordum. Bu akşam vanilya kokusu daha ağır basıyordu.

"Benimle uyur musun?" Kafasını salladığını hissettim. "Teşekkürler, Y."

Göğsünün hafifçe hareketlendiğini hissettim, sanırım gülmüştü. Ondan ayrıldım ve elinden tutarak yatağa çektim. Yanıma yattı fakat onca söylediklerine rağmen bana dokunmamayı seçti. Bu yüzden ona yaklaşan ben oldum.

"Bandı çıkarabilir miyim?" Başını olumsuz anlamda salladı. "Sesini duyabilir miyim?"

Yine başını iki yana salladığını anladığımda hışımda arkamı döndüm. Belimden tutarak beni geriye çekti, sırtımı göğsüne yasladı.

Mızmızlandım. "Ama haksızlık bu. Sen beni görebiliyorsun."

Dediklerimi duymamış gibi yaparak parmaklarını kalçamda gezdirdi, hafifçe kıpırdandım. Sırtım, göğsünde dans etti sanki. Eli tenimi okşayarak yukarı doğru çıktı, yarım tişörtümün içine girdiğinde siyah dantelli sütyenimle karşılaştığını fark ettim. Ellerini dantelin üstünde gezdirdikten sonra yan yattığım için hafifçe taşan göğüslerime dokundu. Bu sefer kıpırdanan kalçalarımdı çünkü kadınlığımda bir hareketlenme hissediyordum.

Eli hızla kalçama indi ve hareket etmemi engelledi. Nefesi saçlarımı okşayarak yanağımı buldu. Sarhoş bir şekilde mırıldandım; "Neden hala kendini göstermiyorsun anlamıyorum."

Cevap vermeyeceğini bildiğim için beklemeden kıvrıldım ve gözlerimi kapattım. O de benim kibi cenin pozisyonu aldı ve vücuduyla vücudumu örttü. Kollarımın üzerinden bana sıkıca sarıldı ve sakallı yüzünü saçlarıma gömdü.

(Cuma günü)

Y: günaydın (09.04)

güzel bir geceydi ama seni öpmediğim için kendime kızgınım (09.04)

Laura Ray: Yatağımın sol yanı senin gibi kokuyor. (09.10)

Sakalların hala saçlarımı gıdıklıyormuş gibi hissediyorum. (09.11)

Sanırım bugün biraz daha uyuyacağım. (09.11)

Y: ya gel (09.12)

seni görmek istiyorum (09.12)

Laura Ray: Ben de seni görmek istiyorum. Ama bazen istediklerimiz olmuyor işte. (09.14)

Y: kalbimi kırdın (09.14)

Laura Ray: Bu gece yine gel. (09.14)

Y: şu an geri yapıştı (09.15)

ben y, sevgilin • textingWhere stories live. Discover now