kırk dokuz

30.2K 1.2K 335
                                    

(Pazar günü)

"Ne demek buradan da tatile gideceksiniz?" Carl, suyu son anda yuttu ve öksürdü. "Zaten yarın tatilden gelmiş oluyorsunuz."

Bennet ile Seth kafa dinlemek için Bennet'ın yazlığına gideceğini söylemişlerdi. Kimseyi davet etmemişler, kendi aralarında plan yapmışlardı ve buna Carl bir yana, Felix fazlasıyla bozulmuştu. Kendisi, anladığım kadarıyla Seth'in hayranıydı.

Felix havuzdaydı, yüzünü bize dönmeden konuşuyordu. "Carl haklı. Seth'i hiçbir yere göndermem."

Jake, sanki çok önemli bir meseleymiş gibi ikisinin de bunu abartmasına ofladı. "Seth, Felix'i becer de kurtulalım."

Ben, Seth ve Bennet dışında herkes güldü. Bir de Jake ifadesiz kalmıştı. Seth ile aralarında kısa bir bakışma geçtikten sonra ayağa kalktı, tişörtünü çıkardı ve suya atladı.

Carl sandalyesini Seth'e doğru çekti. "Dostum, sen gerçekten eşcinsel misin?"

Jake'n arkasından suya girecek olan Bethany ile Evan duraksadı ve Seth'in cevabını bekledi. Nedensizce ben de ayn şekilde dikkatimi ona yoğunlaştırmıştım.

"Değilim."

Carl güldü ve Felix'e doğru bağırdı: "Sana demiştim."

Felix bir hışımla sudan çıktı ve kurulanmaya tenezzül etmeyerek bize doğru ilerledi. "Ciddi misin?"

"Evet. Bunu kim uydurdu bilmiyorum."

Abby huzursuzca kıpırdandığında sandalyesinden garip bir ses çıktı, bu yüzden tüm yüzle ona döndü. "Ne? Bak o günler geride kaldı, tamam mı? Senin hakkında bir şey söylemedim, Seth. Bir şeyler söyleyebileceğim kadar bilgim de yok."

Ben ve Felix ne olduğunu anlamaya çalışırcasına baktığımda Bennet açıkladı: "Bir sıralar Abby-"

"Ben söylerim. Benim hakkımda konuşma." diye tersledi, Abby. "Üç ay önce Seth'in peşindeydim. Şimdi de beni reddetmesini hazmedemediğim için bu dedikoduyu yaydığımı sanıyorsunuz. Öyle bir şey yok, yemin ederim. Sadece yakışıklı birinin hiç kızlarla görülmemesi ve hepsini görmezden gelmesi böyle bir dedikoduyu getirdi beraberinde. Özellikle çıkartan kimse olmadı."

Seth omuz silktiğinde Abby gözlerini devirdi. "Hep böyle umursamazdan geliyorsun. Herkese eşcinsel olmadığını söyleyebilirdin, o zaman kimse konuşmaya devam etmezdi. Ama sen takmadın bile."

Felix düşünceliydi, konuştuğunda şaşkın bir şekilde ona bakmaktan kendimi alamadım: "Sana uzak durman gereken kızların listesini hazırlamalıyım."

Bennet derin bir nefes verdiğinde Felix oradan uzaklaşmıştı ve gerçekten de kağıt kalem eşliğinde yazmaya koyulmuştu. Listeyi getirdiğinde yaklaşık on dakika geçmişti ve Seth, Bennet ve benim dışımızdaki herkes suya girmişti.

Seth gülerek verilen listeye bakarken birden gülüşü azaldı, ardınsan durdu. Bennet'ın gözleri, Seth'in takıldığı yere kaydı. Listeyi hızla elinden alarak buruşturdu cebine koydu. Felix ve ben olanlara bir anlam veremeden öylece baktığımızda Seth, hiçbiriyle işi olmadığını söyledi.

"Anlaştık o zaman." Ardından Felix bana döndü, gülümseyerek sordu: "Yüzmek ister misin?"

Ayağa kalktım ve peşinden gittim.

-

Laura Ray: Felix değilsin. (23.01)

Y: nereden çıktı bu (23.02)

Laura Ray: Çünkü Felix en az yirmi kişilik bir liste yapıp gözümün önünde onu Seth'e verdi. Bence sen bunu yapmazdın. (23.02)

Y: hım (23.02)

Laura Ray: Geriye iki seçenek kaldığının farksındasın, değil mi? (23.03)

Y: hımm (23.03)

Laura Ray: Bennet olduğunu biliyorum. (23.04)

ben y, sevgilin • textingHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin