9.Bölüm: HÜZÜN KRALİÇESİ

68.9K 4.2K 2.8K
                                    

Lana Del Rey - Body Electric

9.Bölüm: HÜZÜN KRALİÇESİ

2008

Karmen, kucağındaki küçük canlıya biraz daha sarıldı. Bu yavru kediyi, birkaç saat önce bulmuştu. Eve getirmiş, beslemiş ve yıkamıştı. Artık onun kedisi olacaktı, şimdi sadece isim bulması gerekiyordu. Gri tüylerini okşadı küçük kedinin. O sırada salona yeni dadısı girdi. Bu kadını hiç sevmemişti Karmen. Sürekli ceza veriyordu.

"Ne bu hâlin senin?" dedi bağırarak orta yaşlardaki kadın. Saçlarını sımsıkı bir topuz yapmış kadın, küçük Karmen'in gözüne fazlasıyla ürkütücü geliyordu.

Karmen üstüne baktı, her tarafı çamur içindeydi. "Kedi aldım," dedi masumca küçük kız.

"Senin pisliğin yetmiyor bir de kedinin pisliğiyle mi uğraşacağım?" diye bağırmaya devam etti kadın.

Karmen ürkekçe geriye çekildi, kadın üstüne doğru yürüyordu. Birden küçük kızın yüzüne sert bir tokat attı. Karmen'in küçük bedeni acıyla yere düşerken ağlıyordu. Korkuyla titreyen bedeniyle, kedisine biraz daha sarıldı. Odasına koştu acıyan yanağıyla ağlayarak.

Annesinin odasına girdi, annesi bu odada vermişti son nefesini. Kucağındaki küçük kediyle annesinin yatağına yattı. Hıçkırarak ağlıyordu.

"Neredesin anne? Canımı yakıyor bu kadın."

O sırada Haris, küçük kıza yakınlaştı. Saçlarını okşadı, yanağındaki kızarıklığa öfkeyle baktı.

"Bir daha canını yakmasına izin vermeyeceğim, kimse sana zarar veremeyecek." Küçük kız yaşlı gözleriyle ona baktı. Doğruldu yerinden, en yakın dostu Haris'e sıkıca sarıldı.

"Kimse mi?" dedi masum sesiyle.

"Kimse." Haris, küçük kızın bedenini kolları arasında uyuttu. Kızın üstünü örttü, yataktan kalktı.

Aşağı kata indi. O kadını gördü, küçük insanına zarar veren kadın. Öfke, içindeki kana aç yaratığı gün yüzüne çıkarıyordu. Kadının karşısında durdu, kadın hayatında ilk defa gördüğü adama şaşkınca bakıyordu.

"Kimsiniz?" Haris sadece sivrilen dişleri arasından gülümsedi. Kadının bir daha konuşmasına olanak tanımadan ağzını sıkıca kapattı. Boynuna keskin dişlerini geçirdi. Kadın kolları arasında debeleniyordu ancak çok güçsüzdü. Haris buraya hapsolduğundan beri ilk defa bu kadar çok kan içiyordu. Kanı içtikçe güçleniyor ve durdurulamaz hâle geliyordu. İnanılmaz bir zevk alıyordu.

Kadının kanını içti, ta ki vücudunda bir kan damlası bile kalmayana dek. Kadının ölü bedenini koltuğa attığında zevkten mest olmuş bir şekilde kafasını geriye attı. Ağzından kan akıyordu, keyifle gülüyordu. O sırada merdivene sinmiş, korkuyla ona bakan küçük kızı gördü.

Küçük kız titreyerek ağlıyordu. Haris ona yürüdü, küçük kız kaçtı ondan. Üst kata çıktı kızın ardından, küçük kızın kapıyı kilitlenmesine müsaade etmeden içeri girdi. Deli gibi titreyen kızı tuttu, ağlayan bedenini kolları arasına aldı.

"Ağlama, ben sana asla zarar vermem. O sana dokundu, zarar verdi. Cezasız mı kalacaktı?" Küçük kız ağlamaya devam etti.

"Onu öldürdün," dedi hıçkırıkları arasından.

"Hak etti, sana dokunan herkesin sonu bu olacak. Dedim ya; kimse zarar vermez sana," dedi Haris küçük kıza sıkıca sarılarak. Biliyordu bu küçük kız onun lanetinin sonunu getirecekti. Karmen korkuyordu ancak ona güveniyordu da. Haris onun tek dostuydu.

KALINTIHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin