A folytatásról...

172 12 13
                                    

Sziasztok!

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Sziasztok!

Gondoltam itt hamarabb eljut hozzátok, ha bármiféle életjelet adok magamról. Ahogy a címből is kiderül, a folytatásról szeretnék írni pár dolgot.

Eddig is bizonytalan voltam, hogy mikorra tudom hozni a harmadik kötet fejezeteit. Sokat agyaltam, hogy az eddigieket elkezdjem-e felpakolni és addig párhuzamosan írjam-e a többit. Erősen efelé hajlottam, de valamiért nem igazán tudtam haladni a sztorival. Nem találtam meg azt a hibát, ami ezt a blokkot okozhatja nálam. Szerencsére a barátnőm örömmel elolvasta az eddig megírt száz oldalt és rámutatott elég sok olyan dologra, ami miatt megakadhattam. Gondolok itt a rossz sztori fókuszra, több elindított mellékszálakra, amit nem vittem tovább, a csapongásokra, amik nekem fel se tűntek eddig.

Szóval az eddig megírt részek nagy százalékát újra kell gondolnom, mondhatni elölről kell kezdenem, hogy rendes dramaturgiai íve lehessen. Emiatt sajnos egy jó ideig biztosan nem tudok új részt publikálni. Mindenképpen egy jó és ütős befejezést szeretnék hozni nektek, remélem megéri majd a sok várakozás. Megérdemlitek, hogy ne egy összecsapott valamit kapjatok és a sztorinak is tartozom annyival, hogy egy méltó lezárása lehessen.

Nagyon szépen köszönöm eddigi türelmeteket és remélem a továbbiakban is számíthatok majd rátok.

Millió puszi és ölelés <3

Without Shadow - Föld és Pokol peremén II.Where stories live. Discover now