Bölüm 14 - Crave / Arzu

12.7K 466 1K
                                    

(DÜZENLENMEDİ)

.

"Hayır," Tonks başını salladı. "Çocukların Remus'a gönderdiği mektupta da açıklayıcı pek bir şey yoktu, ama bir önemi var mı? Nasıl olsa yok etmişler."

"Sanırım, hayır," diye onayladı Hermione, dalgınlıkla. "Sadece keşke daha fazla yardım edebilseydim diyorum, ve eğer madalyonu nasıl yok ettiklerini bilseydim-

"İyi gidiyorsun," diyerek arkadaşını rahatlattı. "İşler iyi gidiyor; Bakanlık dayanıyor ve bir başka Hortkuluk da yok edildi. Yanlış anlama, daha iyi de olabilirdik-

"Çok daha iyi," diye iç çekti, kıvırcık saçlarını yüzünün önünden çekerken. "Onlarla birlikte gitmeliydim-

"Yeteneklerin en iyi Hogwarts'ta, McGonagall'a yardım ederken değerlendiriliyor," dedi Tonks. "Çocuklar belli ki bir sorun yaşamıyorlar, ve Ordu da üçünüzden birinin size ulaşabileceğimiz bir yerde kalmasını istedi-

"Biliyorum," diye yorgunlukla kaşlarını çattı, gözlerini ovuştururken. "Sadece burada ne kadar işe yaradığımı bilmiyorum. Tek yaptığım şey Yılbaşı Balosu ve başka Başkan şeylerini düzenlemek gibi görünüyor."

"İnsanları neşelendirmek istediği için McGonagall'ı suçlayamazsın," dedi hafif bir omuz silkmeyle. "Yılbaşı Balosu senin için de iyi olabilir. Bana dördüncü sınıftaki baloda ne kadar eğlendiğini anlatmıştın. Bu sefer de herhangi ünlü bir Bulgar'dan teklif aldın mı?"

Hermione dudaklarının bir gülümseme formunu aldığını hissetti. "Hayır, Bulgar değil," diye mırıldandı. "Michael bana onunla gitmek isteyip istemediğimi sordu."

"Michael kim?"

"Michael Corner," dedi düşünceli bir şekilde. "Ama sadece Başkanlar biz olduğumuz için. Yani, ben öyle umuyorum."

"Neden?" diye sordu Tonks, tek kaşını kaldırarak. "Biraz ahmak mı?"

"Hayır, aslında iyi biri," dedi Hermione. "Ben sadece-

"Başka birinden hoşlanıyorsun."

Draco...

Panik, göğüs kafesini ele geçirirken, Hermione Tonks'u incelemek için başını kaldırdı. "N- Ne?" diye kekeledi. "Ne demek istiyorsun?"

"Ron," diye gülümsedi diğer cadı, anlayışla. "Düğünde ne kadar samimi olduğunuzu herkes gördü, ve bana ondan hoşlandığını söylemiştin."

"Ah, Ron," diye nefesini verdi, gelen rahatlamayla birlikte birkaç saniye duraksayarak. "E-evet, elbette."

"İyi misin, Hermione?" diye sordu Tonks, endişeli bir bakışla.

"Bir şeyim yok," diye mırıldandı belirsizlikle. "Tanıdık olmayan yataklarda pek rahat edemem, ve zaten iyi uyuyamadım."

Teknik olarak bu bir yalan değildi; gecenin büyük bir kısmında uyanıktı, ama kaşındıran çarşafların bir rüyanın zevkini çıkaramama konusunda çok az bir katkısı vardı. Uzun ve yalnız saatler boyunca beklentiyle saatini izlemişti, alarmın çalmasını beklemiş ve neredeyse ummuştu. Bir yatakta yatmak ve onun karşı odada olmadığını bilmek...sinir bozucuydu, ve düşüncelerinin odağı güneşin batışından doğuşuna kadar ondan ayrılmamıştı.

Tonks ondan bir kapı kadar uzaklıktaydı, ama kendini oldukça yalnız hissetmişti, ve Draco'nun bu Gryffindor Kulesindeki yalnız gecesi nasıl geçirdiğini merak etmesine engel olamıyordu. Son olaydan sonra, kendisi Ginny'le kalırken kaçmaya çalıştığı olaydan sonra, bir şeyler...beklemişti, ama saatinin alarmı çalmadığına göre durumu idare ediyordu, ve bu onu biraz rahatsız etmişti.

isolation • dramione (türkçe çeviri)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin