Bölüm 32 - Pulse / Nabız

6.3K 312 355
                                    

(DÜZENLENMEDİ)

Şarkı önerileri: Barcelona - Please Don't Go; Ryan Star - Losing Your Memory.

.

Draco hedefe vardıklarında dengesini sağlamayı başardı, ve Anahtar'ın baş döndürücü etkisi sona erdiğinde kendini azman otlarla dolu bir bahçede buldu; yabancı ve gözlerden uzak bir evin sarmaşıklarla kaplı arka cephesine bakıyordu. Fazla sakin görünüyordu, fazla zararsız, ve bir an için Tonks'un Anahtarları karıştırdığını düşünse de bir çığlık duydu.

Birden fazla insana ait yükselen sesler rüzgâra karıştı; söylenenler ve amaçları evin kalın duvarlarında boğulsa da, seslerdeki panik yeterince açık ve netti.

Tonks'un bir mermi gibi ileri atılması kendisini de harekete geçirdi, ayak parmakları neredeyse kadının bileklerine batacak kadar yakınındaydı, ve peşinde Blaise'le birlikte eve doğru koşuyorlardı. İçeri daldılar, yardım çığlıkları ve aceleci ayak seslerinin ağır gürültüsünü takip ederek bir Amerikan mutfağına ulaştılar, ve Draco donakaldı.

Oda tam bir kaos içindeydi.

Kulakları anında tüm o bağırışlardan ağrımaya başladı, bir yerden sonra tüm gürültüler birleşerek tek bir delici ses hâlini aldı. Küçük odanın içinde kapasitesinden fazla şey yaşanıyordu, ve gözleri çığlık atan bir insandan diğerine kaydı, olanları anlamlandırmaya çalışıyordu. İlk tanıdığı kişi Ollivander'dı, yaşlı büyücü titriyor ve parmaklarını güçsüzlükle alnındaki kötü görünen bir yaraya bastırıyordu. Gryffindor'daki şu Thomas denen çocuk...adı Dean miydi?...Ollivander'a yardım etmeye çalışıyordu, bir başkasından yardım talep ederken kendi yaralarıyla da ilgilenmeye çalışıyordu; omzundaki kan sızan bir yarık ve dirseğinin anormal bükülmesine bakılırsa kırık bir kol. Onların yanında saç çizgisinden damlayan kan dışında herhangi bir sorunu görünmeyen bir Goblin duruyordu, ve Draco onun Gringotts'tan Griphook olduğunu fark etti.

Sonra Lovegood'u gördü; patlamış dudağı ve yüzü, göğsü ve kollarına dağılmış siyah morluklarla normalden daha dalgın görünüyordu. Blaise Draco'yu sollayıp ona ulaştı, kızın dirseklerini tutarak dikkatli bir şekilde onu inceliyor, kızın çenesini nazikçe yukarı kaldırarak aldığı hasarların ciddiyeti hakkında sorular mırıldanıyordu. Lovegood'un tek yaptığı şey çocuğa hülyalı bir gülümseme bahşederek yüzüne dokunmak oldu.

Dikkatini Potter'a yöneltti; yerde kıvrılmış, kekeleyen bir yığın hâlindeydi, kanaması olan cansız bakışlı bir ev cininin üzerine eğilerek hem ağlıyor hem de yaşadığı şokla sarsılıyordu. Yardım için yalvarırken o Lupin herifi de yanına çökmüştü, onu sakinleştirip cansız ev cinini kollarından almaya çalışıyordu. Potter inatla bunu reddediyor, küçük yaratığa sıkıca sarılmış bir şekilde aklını yitirmiş bir adam gibi başını sallarken Lupin'e onu tekrar hayata döndürmeyi denemesi için yalvarıyordu.

Sonra da gözleri kan ile matlaşmış, sırılsıklam bir bukle yığını ile buluştu, bir zamanlar kahverengi olan rengi iğrenç bir bordo rengine dönmüştü, ve nasıl nefes alınacağını unuttu.

Tamamen felç olduğunu hissediyordu.

Yanıldığını umarak, kızın yüzüne baktığında dizlerinin bağı çözüldü. Tüm tanıdık dış görünüşü oradaydı, ama çok, farklıydı. Cildi garip bir şekilde solgundu, antika porselen bir bebek gibi kül rengine dönmüştü, ve çenesine doğru akan ince bir şerit kan dışında dudakları masmaviydi. Ve kolu...siktir, kolu. İçi dışına çıkarılmış gibiydi; derin yarıklar neredeyse kan kusuyor, cildinin kızararak şiştiği yerlere...harfler mi kazınmıştı? Bulanık, mı?

isolation • dramione (türkçe çeviri)Where stories live. Discover now